Sziasztok Lánykák!
Tegnap kiütöttem magam, igy csak ma jelentkezem.
Bőrgyógyászhoz mentem s.o.s-be, mert megmutattam a férjemnek a szemem alatti bizékét, ami pár hónapja nőtt, na azonnali hatállyal el lettem küldve dokihoz. - halkan jegyzem meg csak, hogy nagyon gyanús volt ez a fibróma szerűség, totál be voltam tojva, már mindent gondoltam, igy a vége úgy is az lett volna-
Egy éjszaka alatt már el is temettem magam, szerencsére másnapi telefon után már aznapra kaptam időpontot. Na de addig..., én átéltem a földi kinok kinját. Lényeg, virusos szemölcs, átnézett mindenhol, aztán abban egyeztünk meg, mivel van egy keloidom, igy a szemem alatt és még két helyen leszed olyat ami zavar és ha nem lesz keloidos a gyógyulás után, akkor lehet még kivánságom, mitől akarok megszabadulni.
Nem is volt semmi bajom, mig szedte, de mire hazaértem közel voltam az ájuláshoz, vérnyomás egekbe szökött, igy elég ramatyul voltam. Szerintem még Ödön is sajnált.

Az ok: én balga megnéztem mit szedett le, külön kértem, utána meg az egyik helyét is áttanulmányoztam,ami egy lyuk lett. Legközelebb nézi meg az aki.....
Na, de megmaradtam és itt vagyok

Paggy! Érdekes ez a sport, ki az egyéni versenyzést, ki a csapatot szereti. Nálunk az egyéni vált be. Aztán már amikor már jönnek a nagy versenyek, netalán EB és tovább, na akkor kezd el a helyzet komolyodni, éleződni. Nem folyok bele, de elég gusztustalan dolgok kerekedhetnek ki belőle. Ezért is értem meg azokat a nagy neveket, akik kitálalnak, otthagyják a sportot, hiába érnek el szép eredményeket.
Szerencsére Zoltánt hidegen hagyták ezek a dolgok, én anyatigris lázongtam, de mi mindig azért mentünk, hogy nyerjünk. Hiába mondta az edző Zoltánnak, hogy a megjelenés a fontos. A gyerekemnek más volt a véleméyne és meg is tett érte mindent. Korcsoportjában a mai napig is neve van, mondom én a büszke anyuka. De ez már a letünt korszaka, a kitartása megmaradt, máshol kamatoztatja.
Kivánom, hogy Lillának megmaradjon a sport szeretete és ne vegyék el a kedvét tőle, csinálja azért, mert szereti.
A korcsolyába, volt az jég, vagy görkori, már a szülők többsége szinte versenylovat nevelt a gyerekéből
Jó hosszúra sikerült a monológom a sportról

Kiváncsian várom majd a leirt programjaidróla beszámolókat!
Kata! Örülök, hogy Samukával sikerült a dolgokat elintézni. Talán, hogy jön a jóidő, neki is jobb kedve lesz kimozdulni otthonról.