Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Paggy! A palacsinta recepttel együtt küldd a meglepetést!
Normál fénynél,NEONNÁL,neon+ vörös sál+vaku,n+vsál+vaku+teaszűrő,ágy melletti olvasó lámpa+konyharuha,konykaruhás lámpás kép EZZEL LEHET VARIÁLNI.A recept mindjárt jön.

http://www.kephost.com/image/wklm]
[/url]

http://www.kephost.com/image/wklm]

Rita írta:Paggy! A palacsinta recepttel együtt küldd a meglepetést!
Társulok az ötlethez!

Kata! Szurkoltam Neked, hogy el tudj ma menni, bárhova is szerettél volna! Hát majd legközelebb...
Rita! Jót mosolyogtam a cicuson. De ő legalább nem nyalta össze a tiszta ablakot, mint az én ördögfiókám. Már nem is izgatom magam a terasz ablak tisztaságával, mert ahogy kész, vagy tisztára nyalja utánam, vagy épp megrázza magát, mert épp akkor vizes a bundija és csurom kosz az egész újra. Bezzeg utána békén hagyja.
A kép valódi kutyás család ablaküvegét mutatja. Hát az enyém azért tisztább szokott lenni.

Rita! Jót mosolyogtam a cicuson. De ő legalább nem nyalta össze a tiszta ablakot, mint az én ördögfiókám. Már nem is izgatom magam a terasz ablak tisztaságával, mert ahogy kész, vagy tisztára nyalja utánam, vagy épp megrázza magát, mert épp akkor vizes a bundija és csurom kosz az egész újra. Bezzeg utána békén hagyja.
A kép valódi kutyás család ablaküvegét mutatja. Hát az enyém azért tisztább szokott lenni.

Ági!!!4 én meg most dobok egy hátast!!! Tervuerenjeid vannak?!?!?!? Küldjél róluk még képeket Jól láttam grönandel is van közöttük?
elolvadok! Az első Tervuereneimmel a Hungária championátusig jutottam...a többi meg CAC..

elolvadok! Az első Tervuereneimmel a Hungária championátusig jutottam...a többi meg CAC..

=http://www.kephost.com/image/wkoF]
[/url]
Olga palacsintája:
Sűrű,ne ijedj meg!még másnap is finom.
4 egész tojás
1 ekanál cukor
1/2 mokkásk só
1 liter! meleg tej/nem forró/
1 pohár ásványvíz
5 dkg olvasztott vaj /esetleg olaj/
1 kanál tejföl
2 pohár liszt/2dl-s pohár/

Olga palacsintája:
Sűrű,ne ijedj meg!még másnap is finom.
4 egész tojás
1 ekanál cukor
1/2 mokkásk só
1 liter! meleg tej/nem forró/
1 pohár ásványvíz
5 dkg olvasztott vaj /esetleg olaj/
1 kanál tejföl
2 pohár liszt/2dl-s pohár/
Paggy látom te is szeretsz improvizálni...milyen jó játszani a tárgyakkal, sokkal több mindent ki lehet hozni ugyanabból a képből! Gratulálok!

egyszerre írtunk, úgyhogy gyorsan beszúrom....köszi a palacsinta receptet is ..kipróbálom majd ezt a változatot is..

egyszerre írtunk, úgyhogy gyorsan beszúrom....köszi a palacsinta receptet is ..kipróbálom majd ezt a változatot is..

A rózsákat Ritának küldöm,hogy mit lehet normál lámpával és neonnal csinálni.Elég vacak képek csak demonstrációnak készültak.A fekete cicám telefonnal ilyen meseillusztrációs életlen.
SZÉPSÉGES KUTYÁK!!!!!!!
SZÉPSÉGES KUTYÁK!!!!!!!
Kedves Kata!Te vagy a kedves tanító néni ,aki mindig megdicsér.Köszönöm szépen.Tudom,hogy mindenki tud palacsintát sütni,én is.Eddig mindig vékonyakat sütöttem,de ez más.Túróval még rágondolva is NYAM-NYAM!Hűha,ezt sem szabad nekem!Éhes disznó makkal álmodik!
Paggy! Vittem kipróbálásra a palacsintát!
Köszönöm!
Kata! Átsiklottál felette, hogy ez más család ablaküvege. Meg is őszülnék ennyi nagytestűvel. Képzeld, mikor villámlik, tüzijáték van, elég egy is amelyik döngeti az ajtót.
Nekünk már csak egy német juhászunk van, Ödönke.
Az idősebb 3 éve hagyott itt bennünket.

Gratulálok a kutyusaiddal elért eredményhez! Rálátásom nincs, de hatalmas munka lehet benne. Nem jó teljesen a hasonlat, de mi 10 évig jártunk versenyezni a fiammal itthon és külföldön. Úgyhogy átérzem a munkát, amit csináltatok.

Kata! Átsiklottál felette, hogy ez más család ablaküvege. Meg is őszülnék ennyi nagytestűvel. Képzeld, mikor villámlik, tüzijáték van, elég egy is amelyik döngeti az ajtót.

Nekünk már csak egy német juhászunk van, Ödönke.

Gratulálok a kutyusaiddal elért eredményhez! Rálátásom nincs, de hatalmas munka lehet benne. Nem jó teljesen a hasonlat, de mi 10 évig jártunk versenyezni a fiammal itthon és külföldön. Úgyhogy átérzem a munkát, amit csináltatok.
Paggy! Olyan jó, hogy rájöttél erre a lámpás dologra. Mindenkinek megvan a maga területe,
amiben jó, amire szeme van, amiben jó érzékkel látja meg a lehetőségeket. A világítás a
te területed. Közülünk te vagy az első, aki ennyit fotóz a lakásban. Valahogy ez nekem nem
is jutott eszembe eddig. Én mindig mentem kifelé, és ott kerestem fotóalanyokat. De élvezem
nézni, hogy te mi mindent ki tudsz hozni a egy lámpa fényéből!
A fekete cica olyan, mint egy festmény. Köszi a palacsinta receptet, mentettem!
Ági! Dundi kutyámnak az volt a legidegesítőbb szokása, hogy a nyálas labdáját meghempergette
a hatalmas fikuszom hatalmas cserepében, és utána végiggurította a padlón. Annyit kell még
tudni, hogy a férjemmel közösen épített házunkban padlófűtés volt, emiatt mindenütt világos,
majdnem fehér burkoló volt. Olyan jól néztek ki rajta a nyálas-földes csíkok. A felmosó mindig
szolgálatban volt.
Ez a legédesebb kép Ödönkéről! Mintha azt kérdezné: Na, megyünk játszani?
Higgyétek el, nem direkt csinálom, de már megint itt vannak a vízcseppek. Még jó, hogy ott a
hó is, hogy lássátok, nem a nyáriakat teszem be már megint. Muszáj volt kattogtatnom:

amiben jó, amire szeme van, amiben jó érzékkel látja meg a lehetőségeket. A világítás a
te területed. Közülünk te vagy az első, aki ennyit fotóz a lakásban. Valahogy ez nekem nem
is jutott eszembe eddig. Én mindig mentem kifelé, és ott kerestem fotóalanyokat. De élvezem
nézni, hogy te mi mindent ki tudsz hozni a egy lámpa fényéből!
A fekete cica olyan, mint egy festmény. Köszi a palacsinta receptet, mentettem!
Ági! Dundi kutyámnak az volt a legidegesítőbb szokása, hogy a nyálas labdáját meghempergette
a hatalmas fikuszom hatalmas cserepében, és utána végiggurította a padlón. Annyit kell még
tudni, hogy a férjemmel közösen épített házunkban padlófűtés volt, emiatt mindenütt világos,
majdnem fehér burkoló volt. Olyan jól néztek ki rajta a nyálas-földes csíkok. A felmosó mindig
szolgálatban volt.
Ez a legédesebb kép Ödönkéről! Mintha azt kérdezné: Na, megyünk játszani?
Higgyétek el, nem direkt csinálom, de már megint itt vannak a vízcseppek. Még jó, hogy ott a
hó is, hogy lássátok, nem a nyáriakat teszem be már megint. Muszáj volt kattogtatnom:

Rita!
Hogy megmaradt Nálad a vérehulló fecskefű! Olyan, mintha nem is a télből készülnénk kimenni. Én személy szerint mindig csodálom a vizcsepp-
jeidet
Hogy megmaradt Nálad a vérehulló fecskefű! Olyan, mintha nem is a télből készülnénk kimenni. Én személy szerint mindig csodálom a vizcsepp-
jeidet

Ági, a vérehulló viharvertebb, de ezt nézd meg! Azt hiszem porcsinfű (ehető) lehet ez a
növényke. Egész nyáron fotóztam, mert annyira jól mutat vizesen, harmatosan, deresen.
Február 9-én még mindig így nézett ki. Nem érdekli a nagy hideg, a hó, semmi:

Október 16.:

Október 23.:

November 4.:

Bónusz, csak mert szereted a vízcseppeseimet. Itt éppen harmatos a drága. Nem lehetne
összeszámolni a kisebb-nagyobb harmatcseppeket:

növényke. Egész nyáron fotóztam, mert annyira jól mutat vizesen, harmatosan, deresen.
Február 9-én még mindig így nézett ki. Nem érdekli a nagy hideg, a hó, semmi:

Október 16.:

Október 23.:

November 4.:

Bónusz, csak mert szereted a vízcseppeseimet. Itt éppen harmatos a drága. Nem lehetne
összeszámolni a kisebb-nagyobb harmatcseppeket:

Hú Rita én is szeretem a vízcseppjeidet, de ez az utolsó, mint bónusz
hihetetlen jó pillanatban kaptad el..amint éppen mintha lecseppenni és elgurulni készülnének ...Fantasztikus!

Ági Nagyon aranyos Ödönke, Igaza van Ritának hogy játékra hív bennünket...

Ági Nagyon aranyos Ödönke, Igaza van Ritának hogy játékra hív bennünket...

Kata! Neked is egy bónusz! Mai szürke cica váltott, sötétbarna autó tetején nézelődött!!
Szerintem fájhat a bal szeme, mert nem nyitotta ki rendesen. Biztosan kandúrozott:

Szerintem fájhat a bal szeme, mert nem nyitotta ki rendesen. Biztosan kandúrozott:

Birom ezt a szürke macsekot! Remélhetőleg holnapra megjavul a szeme. Képet kérünk még, hogy biztosak legyünk benne. Persze csak ha lehet. 

f.ági írta:Birom ezt a szürke macsekot! Remélhetőleg holnapra megjavul a szeme. Képet kérünk még, hogy biztosak legyünk benne. Persze csak ha lehet.
Ági! ha látom, biztos, hogy hozom a képeket, mert engem is izgat, hogy hány autót
akar még lefoglalni, és amúgy is nagyon jó és engedékeny fotóalany. Mikor szerdán
fotóztam eoda is jött hozzám. Itt még jó volt a szeme:

Köszönet a friss Hírekért képekben...

A szombati képeim témájáról találtam egy cikket:
http://hamster.blog.hu/2017/02/21/akkor ... dsag_hidon
Üdv:Paggy
http://hamster.blog.hu/2017/02/21/akkor ... dsag_hidon
Üdv:Paggy
Ma a szürke cica eltűnt a ködben, meg a borulásban, meg a néha petyegő esőben.
Nem volt hideg, de olyan szomorú volt az idő, amilyen csak novemberben és
februárban tud lenni.
Aztán öt óra felé szakadozni kezdett a sötét felhőréteg, és láss csodát, mielőtt végleg
lement volna a nap, még kisütött pár percre. Minket már nem, de a szemben lévő dombot
megvilágította:
Nyugaton:

Északon:

Nem volt hideg, de olyan szomorú volt az idő, amilyen csak novemberben és
februárban tud lenni.
Aztán öt óra felé szakadozni kezdett a sötét felhőréteg, és láss csodát, mielőtt végleg
lement volna a nap, még kisütött pár percre. Minket már nem, de a szemben lévő dombot
megvilágította:
Nyugaton:

Északon:

Kedves Lányok!Ezt nem tudom megállni/a húgom küldte/és ellensúlyozásként egy saját:Paggy

Spoiler: mutasd

Sziasztok Lányok! Én most nem tudok képet csinálni, mert annyira tele van a gép SD-je hogy csak nem is értem hogyan?!
Rita erre tegnap jöttem rá, mert képet akartam csinálni. és nem lehetett.egyébként tegnap mi is úgy jártunk hogy estefelé felszakadozott a felhőzet egy sávja, de csak azért, hogy a feketébe hajló gomolyfelhőkön még jobban látszódjon, a nagy sebesség amilyen gyorsan haladt....
.
Nagyon szépek lettek a képek, a cicán elcsodálkoztam, milyen kis hízelgő pózt vett fel..én biztosan frászt kapnék, hogy nem e állít el a billentyűkön valamit..
. a Spoileres képen jót nevettem! Ennyire nálam nem vészes a helyzet.
.
Nagyon tetszett a képmontázs a városról, Paggy olyan izgalmasan tudod összerakni én még nem mélyedtem bele ebbe a témába...pedig jó lenne megtanulni...
csak hát nem mindenben vagyok jó tanuló...
.
További kellemes hetet, itt hol esik hol nem, de már nem mínuszokban mérjük az időjárást!

Fjord, csillagfürt, Norvégia
Rita erre tegnap jöttem rá, mert képet akartam csinálni. és nem lehetett.egyébként tegnap mi is úgy jártunk hogy estefelé felszakadozott a felhőzet egy sávja, de csak azért, hogy a feketébe hajló gomolyfelhőkön még jobban látszódjon, a nagy sebesség amilyen gyorsan haladt....

Nagyon szépek lettek a képek, a cicán elcsodálkoztam, milyen kis hízelgő pózt vett fel..én biztosan frászt kapnék, hogy nem e állít el a billentyűkön valamit..

Nagyon tetszett a képmontázs a városról, Paggy olyan izgalmasan tudod összerakni én még nem mélyedtem bele ebbe a témába...pedig jó lenne megtanulni...

További kellemes hetet, itt hol esik hol nem, de már nem mínuszokban mérjük az időjárást!

Fjord, csillagfürt, Norvégia
Kedves Rita!Köszönöm a spoilert/megkértem Ritát legyen szíves tegye be spoilerbe,mert elég ízléstelen a lábszőrös kép,De azért vicces/
Kedves Kata!A kollázsban a mi utcánk és környékünk van.Nagyon egyszerű készíteni.TÉNYLEG.Szívesen segítek lépésről -lépésre.Nekem Rita tanította meg és NÁLAM BÉNÁBB NEM LEHET SENKI!Szép a Norvég kép.Nem próbálsz meg a telefonoddal otthon képet csinálni?Nem baj,ha életlen.Láttad az enyémek is vacakok,de ötletelgetek.A lányomtól kaptam a használt telefonját,még csak most jöttem rá 1-2 funkcióra.A szebb képeket egy 10 éves fényképezőgéppel csinálgatom.2000ft-ért vettem egy ismerőstől,Itt már süt a nap.Majd délután küldök 1 képet,mert most unokázok.Csak köhög,de azért itthon maradt.Ilyenkor SZUPER!!!!!!!Most boltost játszunk,/5 éves/Na sziasztok,üdv:Paggy
Kedves Kata!A kollázsban a mi utcánk és környékünk van.Nagyon egyszerű készíteni.TÉNYLEG.Szívesen segítek lépésről -lépésre.Nekem Rita tanította meg és NÁLAM BÉNÁBB NEM LEHET SENKI!Szép a Norvég kép.Nem próbálsz meg a telefonoddal otthon képet csinálni?Nem baj,ha életlen.Láttad az enyémek is vacakok,de ötletelgetek.A lányomtól kaptam a használt telefonját,még csak most jöttem rá 1-2 funkcióra.A szebb képeket egy 10 éves fényképezőgéppel csinálgatom.2000ft-ért vettem egy ismerőstől,Itt már süt a nap.Majd délután küldök 1 képet,mert most unokázok.Csak köhög,de azért itthon maradt.Ilyenkor SZUPER!!!!!!!Most boltost játszunk,/5 éves/Na sziasztok,üdv:Paggy
GYÖNYÖRŰ fotókat küldött Rita.Az égbolt szinte vakít/igaz,hogy csak 1-2 percre/Köszönöm szépen.Jó,ha sok képet lehet nézegetni este .