Van képem hozzá

Rita
Adminisztrátor

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 19. 18:31

Paggy! A palacsinta recepttel együtt küldd a meglepetést!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 19. 19:19

Normál fénynél,NEONNÁL,neon+ vörös sál+vaku,n+vsál+vaku+teaszűrő,ágy melletti olvasó lámpa+konyharuha,konykaruhás lámpás kép EZZEL LEHET VARIÁLNI.A recept mindjárt jön.

Kép

http://www.kephost.com/image/wklm]Kép[/url]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 19. 19:22

Rita írta:Paggy! A palacsinta recepttel együtt küldd a meglepetést!

Társulok az ötlethez! :-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 19. 19:30

Kata! Szurkoltam Neked, hogy el tudj ma menni, bárhova is szerettél volna! Hát majd legközelebb...

Rita! Jót mosolyogtam a cicuson. De ő legalább nem nyalta össze a tiszta ablakot, mint az én ördögfiókám. Már nem is izgatom magam a terasz ablak tisztaságával, mert ahogy kész, vagy tisztára nyalja utánam, vagy épp megrázza magát, mert épp akkor vizes a bundija és csurom kosz az egész újra. Bezzeg utána békén hagyja.
A kép valódi kutyás család ablaküvegét mutatja. Hát az enyém azért tisztább szokott lenni. :-)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 19. 19:35

Ági!!!4 én meg most dobok egy hátast!!! Tervuerenjeid vannak?!?!?!? Küldjél róluk még képeket Jól láttam grönandel is van közöttük?
elolvadok! Az első Tervuereneimmel a Hungária championátusig jutottam...a többi meg CAC.. \:D/ :D
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 19. 19:36

=http://www.kephost.com/image/wkoF]Kép[/url]
Olga palacsintája:
Sűrű,ne ijedj meg!még másnap is finom.
4 egész tojás
1 ekanál cukor
1/2 mokkásk só
1 liter! meleg tej/nem forró/
1 pohár ásványvíz
5 dkg olvasztott vaj /esetleg olaj/
1 kanál tejföl
2 pohár liszt/2dl-s pohár/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 19. 19:37

Paggy látom te is szeretsz improvizálni...milyen jó játszani a tárgyakkal, sokkal több mindent ki lehet hozni ugyanabból a képből! Gratulálok! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
egyszerre írtunk, úgyhogy gyorsan beszúrom....köszi a palacsinta receptet is ..kipróbálom majd ezt a változatot is.. :movingflower: :flower1: :littlehearth: \:D/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 19. 19:40

A rózsákat Ritának küldöm,hogy mit lehet normál lámpával és neonnal csinálni.Elég vacak képek csak demonstrációnak készültak.A fekete cicám telefonnal ilyen meseillusztrációs életlen.

SZÉPSÉGES KUTYÁK!!!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 19. 19:47

Kedves Kata!Te vagy a kedves tanító néni ,aki mindig megdicsér.Köszönöm szépen.Tudom,hogy mindenki tud palacsintát sütni,én is.Eddig mindig vékonyakat sütöttem,de ez más.Túróval még rágondolva is NYAM-NYAM!Hűha,ezt sem szabad nekem!Éhes disznó makkal álmodik!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 19. 19:58

Paggy! Vittem kipróbálásra a palacsintát! :-) Köszönöm!

Kata! Átsiklottál felette, hogy ez más család ablaküvege. Meg is őszülnék ennyi nagytestűvel. Képzeld, mikor villámlik, tüzijáték van, elég egy is amelyik döngeti az ajtót. =))
Nekünk már csak egy német juhászunk van, Ödönke. :-) Az idősebb 3 éve hagyott itt bennünket.

Kép

Gratulálok a kutyusaiddal elért eredményhez! Rálátásom nincs, de hatalmas munka lehet benne. Nem jó teljesen a hasonlat, de mi 10 évig jártunk versenyezni a fiammal itthon és külföldön. Úgyhogy átérzem a munkát, amit csináltatok.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 19. 21:03

Paggy! Olyan jó, hogy rájöttél erre a lámpás dologra. Mindenkinek megvan a maga területe,
amiben jó, amire szeme van, amiben jó érzékkel látja meg a lehetőségeket. A világítás a
te területed. Közülünk te vagy az első, aki ennyit fotóz a lakásban. Valahogy ez nekem nem
is jutott eszembe eddig. Én mindig mentem kifelé, és ott kerestem fotóalanyokat. De élvezem
nézni, hogy te mi mindent ki tudsz hozni a egy lámpa fényéből!
A fekete cica olyan, mint egy festmény. Köszi a palacsinta receptet, mentettem!

Ági! Dundi kutyámnak az volt a legidegesítőbb szokása, hogy a nyálas labdáját meghempergette
a hatalmas fikuszom hatalmas cserepében, és utána végiggurította a padlón. Annyit kell még
tudni, hogy a férjemmel közösen épített házunkban padlófűtés volt, emiatt mindenütt világos,
majdnem fehér burkoló volt. Olyan jól néztek ki rajta a nyálas-földes csíkok. A felmosó mindig
szolgálatban volt.
Ez a legédesebb kép Ödönkéről! Mintha azt kérdezné: Na, megyünk játszani?

Higgyétek el, nem direkt csinálom, de már megint itt vannak a vízcseppek. Még jó, hogy ott a
hó is, hogy lássátok, nem a nyáriakat teszem be már megint. Muszáj volt kattogtatnom:

Kép
Kép
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 19. 21:08

Rita!
Hogy megmaradt Nálad a vérehulló fecskefű! Olyan, mintha nem is a télből készülnénk kimenni. Én személy szerint mindig csodálom a vizcsepp-
jeidet :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 20. 6:07

Ági, a vérehulló viharvertebb, de ezt nézd meg! Azt hiszem porcsinfű (ehető) lehet ez a
növényke. Egész nyáron fotóztam, mert annyira jól mutat vizesen, harmatosan, deresen.
Február 9-én még mindig így nézett ki. Nem érdekli a nagy hideg, a hó, semmi:

Kép

Október 16.:

Kép

Október 23.:

Kép

November 4.:

Kép

Bónusz, csak mert szereted a vízcseppeseimet. Itt éppen harmatos a drága. Nem lehetne
összeszámolni a kisebb-nagyobb harmatcseppeket:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 20. 9:31

Hú Rita én is szeretem a vízcseppjeidet, de ez az utolsó, mint bónusz :)) :)) \:D/ hihetetlen jó pillanatban kaptad el..amint éppen mintha lecseppenni és elgurulni készülnének ...Fantasztikus! :D \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Ági Nagyon aranyos Ödönke, Igaza van Ritának hogy játékra hív bennünket... :D :D :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 20. 16:16

Kata! Neked is egy bónusz! Mai szürke cica váltott, sötétbarna autó tetején nézelődött!!
Szerintem fájhat a bal szeme, mert nem nyitotta ki rendesen. Biztosan kandúrozott:

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 20. 16:28

Birom ezt a szürke macsekot! Remélhetőleg holnapra megjavul a szeme. Képet kérünk még, hogy biztosak legyünk benne. Persze csak ha lehet. :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 20. 16:35

f.ági írta:Birom ezt a szürke macsekot! Remélhetőleg holnapra megjavul a szeme. Képet kérünk még, hogy biztosak legyünk benne. Persze csak ha lehet. :-)

Ági! ha látom, biztos, hogy hozom a képeket, mert engem is izgat, hogy hány autót
akar még lefoglalni, és amúgy is nagyon jó és engedékeny fotóalany. Mikor szerdán
fotóztam eoda is jött hozzám. Itt még jó volt a szeme:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 20. 17:21

Köszönet a friss Hírekért képekben... :D :)) :)) :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 21. 17:43

A szombati képeim témájáról találtam egy cikket:

http://hamster.blog.hu/2017/02/21/akkor ... dsag_hidon
Üdv:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 21. 20:37

Ma a szürke cica eltűnt a ködben, meg a borulásban, meg a néha petyegő esőben.
Nem volt hideg, de olyan szomorú volt az idő, amilyen csak novemberben és
februárban tud lenni.
Aztán öt óra felé szakadozni kezdett a sötét felhőréteg, és láss csodát, mielőtt végleg
lement volna a nap, még kisütött pár percre. Minket már nem, de a szemben lévő dombot
megvilágította:

Nyugaton:

Kép

Északon:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 21. 22:02

Kedves Lányok!Ezt nem tudom megállni/a húgom küldte/és ellensúlyozásként egy saját:Paggy

Spoiler: mutasd
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 21. 22:05

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 22. 8:47

Sziasztok Lányok! Én most nem tudok képet csinálni, mert annyira tele van a gép SD-je hogy csak nem is értem hogyan?!
Rita erre tegnap jöttem rá, mert képet akartam csinálni. és nem lehetett.egyébként tegnap mi is úgy jártunk hogy estefelé felszakadozott a felhőzet egy sávja, de csak azért, hogy a feketébe hajló gomolyfelhőkön még jobban látszódjon, a nagy sebesség amilyen gyorsan haladt.... :-o .
Nagyon szépek lettek a képek, a cicán elcsodálkoztam, milyen kis hízelgő pózt vett fel..én biztosan frászt kapnék, hogy nem e állít el a billentyűkön valamit.. ;) :D . a Spoileres képen jót nevettem! Ennyire nálam nem vészes a helyzet. :)) .

Nagyon tetszett a képmontázs a városról, Paggy olyan izgalmasan tudod összerakni én még nem mélyedtem bele ebbe a témába...pedig jó lenne megtanulni... :ymblushing: ;;) csak hát nem mindenben vagyok jó tanuló... :D :-w .
További kellemes hetet, itt hol esik hol nem, de már nem mínuszokban mérjük az időjárást! :ymhug: \:D/ :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: Kép
Fjord, csillagfürt, Norvégia
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 22. 9:21

Kedves Rita!Köszönöm a spoilert/megkértem Ritát legyen szíves tegye be spoilerbe,mert elég ízléstelen a lábszőrös kép,De azért vicces/
Kedves Kata!A kollázsban a mi utcánk és környékünk van.Nagyon egyszerű készíteni.TÉNYLEG.Szívesen segítek lépésről -lépésre.Nekem Rita tanította meg és NÁLAM BÉNÁBB NEM LEHET SENKI!Szép a Norvég kép.Nem próbálsz meg a telefonoddal otthon képet csinálni?Nem baj,ha életlen.Láttad az enyémek is vacakok,de ötletelgetek.A lányomtól kaptam a használt telefonját,még csak most jöttem rá 1-2 funkcióra.A szebb képeket egy 10 éves fényképezőgéppel csinálgatom.2000ft-ért vettem egy ismerőstől,Itt már süt a nap.Majd délután küldök 1 képet,mert most unokázok.Csak köhög,de azért itthon maradt.Ilyenkor SZUPER!!!!!!!Most boltost játszunk,/5 éves/Na sziasztok,üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. február 22. 9:26

GYÖNYÖRŰ fotókat küldött Rita.Az égbolt szinte vakít/igaz,hogy csak 1-2 percre/Köszönöm szépen.Jó,ha sok képet lehet nézegetni este .

Vissza: “Társalgó”