Sziasztok Kata, Gabi!Az iskolánk udvarán lévő magas fákon évről-évre dolmányos varjak fészkelnek. Hatalmasak!
Most, hogy elvileg jobban tudok majd zoommolni, biztosan fogok róluk képeket készíteni.
Májusban kezdi az újabb utat Kati, de most csak itt Európában, már nagyon elege volt Ázsiából.
Zongorázik, vagyis szórakoztatja az utasokat. Hatalmas repertoárral kell rendelkeznie, hogy
amit kérnek el tudja játszani.
Gabi! Reggel a nagy kapkodásban el is felejtettem írni, hogy mennyire örülök, hogy ismét jó
a géped! A naplemente nagyon klassz! Én is fenem már a fogam valami hasonlóra!
Jól tetted, hogy meglepted magad a virággal. Én is gondolkodtam rajta tegnap, mert mi is
voltunk a Lidlben, csak nekem csüngős kéne az új szekrényre. Mi lesz a koreai ajándékod?
Olyan sokáig írtam ezt a hsz.-t, hogy közben Paggy is kitette a budapesti életképeket. Eddig
ez a műfaj hiányzott innen! Minden szem másként lát, mást lát érdekesnek. Olyan nagyon
jól van ez így!
Hohó! megjöttek a kisasszonykák is! Nagyon édesek!
Ma készítettem az első fotókat az új fényképezőmmel, de nem mindegyik úgy sikerült, ahogy
szerettem volna. Sok lett a kidobott kép. Ki kell még tapasztalnom a gépet. Azt már így is látni,
hogy nagyon élénkek a színek, és élesek a képek.
Ez még nálunk a buszmegálló felé menet készült:

Ez a szokásos iskolaudvari kép, innen voltak a havas fotók is:

A legtöbb hóvirágom ilyen állapotban van. Három már kinyílt, de azok fotóit mind ki kellett
dobnom, mondjuk ez sem tökéletes. A fiam elmondta, miért nem sikerültek. Holnap újra
próbálkozom:

Az ég csodálatos színű lett ezzel az új géppel: