Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 6. 14:44

Marcsi nagyszerű lehetett az Egri kirándulás, különösen családi körben, sokfelé jártatok, sok szépet láttatok. :) Meg van az esély rá, hogy az idén én is eljutok oda. :)
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. március 6. 14:55

Szia Gabi!
Igen nagyon jó volt, fotókat is szeretnék mutatni, de most valahogy nem megy.
Marcsi :)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 6. 15:07

Kata!

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. március 6. 15:52

Kata!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. március 6. 18:32

Kedves Kata!
Mielőbbi gyógyulást kívánok.Küldök egy képet,ahol a felhőkből kibukkan a NAP,így múljon el a betegséged is!Felírtam a cserépszámod,köszönöm.Üdv:paggy
Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 6. 19:35

Paggy írta:ÉS A LÉNYEG:A LEGJOBB KOLBÁSZ CSABAI és a Szilágyi kft csinálja.Még Szentendrére is kimegyünk érte,mert az itteni piacról elköltözött Mellékelem
Minőség, hagyomány, tapasztalat, már 1979 óta!

Spoiler: mutasd
Szilágyiféle kolbász különlegességek és disznóságok!
1979 óta folyik a kiváló minőségű füstölt házikolbász termelése, mely a különleges feldolgozási folyamatoknak és a gondosan válogatott alapanyoknak köszönhetően, mára méltón viseli a Békéscsabai Magyar Hungarikum kitüntetést.
A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilág, az egészséges és tartósítószer mentes portéka.
Kínálatunkban a hagyományos - mégis kimagasló helyezéseket és kitüntetéseket elért - kolbász fajták mellett, egyedi, saját gondolatból származó termékek is megtalálhatóak. Ilyen például a szűzérmés vastag kolbász. Felesleges itt leírnunk e termék jellegzetességét, EZT meg kell kóstolni!
De említhetem a cigánkát, a májast, a disznósajtot is, melyek egyedisége és ízvilága folyamatosan biztosítja fogyasztóink elégedettségét!
Élelmiszer kínálatunkban jelenleg 38 féle termék szerepel.
Célunk, hogy a kiváló alapanyag, a tapasztalt gyártási folyamatok és praktikák eredményeként, egy prémium kategóriás élelmiszer termékkörrel szolgáljuk ki vásárlóinkat. A többéves tapasztalatból származó folyamatos értékesítés növekedés és a nagyfokú kereslet termékeink iránt azt bizonyítja, hogy jó úton járunk!
Legyen Ön is törzsvásárlónk, és fogyasszon garantált minőséget és persze csak is a legfinomabbat!

Kép

Kedves Paggy!!
Enged meg hogy vitatkozzam veled kolbász ügyben!!
A mi házi kolbink a legjobb!! Sváb recept alapján,kiegészítve egy kis Szabolcsi ízléssel!!
Vagy ez kimondottan bolti termékekre értendő??
Képem sajna nincs,sosem hittem hogy valaha kellene,de valahol a másik gépemen van egy szép darab saját sonka,a héten valamikor majd előkotrom,remélem még megvan)))
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 6. 19:40

Kedves Kata!!
Sajnálattal olvasom hogy lebetegedtél.
Mielőbbi gyógyulást!!!
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. március 6. 20:56

Szia Kata!

Nem gondolnám, hogy az alulirottaktól 100 %-ban meggyógyulsz, de ártani nem árthat!! :-) Jobbulást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 6. 21:01

Gabi! Már egyszer tettem ki képet a bronz dombról, de az még a régebbi gépemmel
készült, ez szebb fotó lett.

Olyan jó, hogy többen tesszük ki a képeinket, mert így mindenféle élményben van részem.
Én kevesebbszer jutok városba, falusi környezethez vagyok szokva. Élmény, ha piacot,
utcaképeket, városi forgatagot, templomokat látok. Nekem nyüzsgésben egyáltalán nincs
részem. Általatok viszont mindezt megkapom. A malomépületek is nagyon szépek tudnak
lenni. Nyáron Chesterben is láttam egy mutatós malmot, amit irodaépületnek építettek át.

Kép

A belseje:
Kép

Egykori így nézett ki:
Kép

Szeretem a minőségi kolbászt, csak száraz legyen! Azonnal felismertem Andriskát. Nagyon jó
dolognak tartom, hogy az iskolában is tanítják a srácoknak a kolbászkészítést.

Marcsi! Olyan szép Eger, és biztosan klassz fotókat csináltatok. Csak az íze kedvéért felteszel
párat? De csak akkor, ha lesz kedved hozzá! Örülök, hogy jó időt fogtatok ki, és hogy jól éreztétek
magatokat!

Szilvia! Imádom a házikolbászt, főleg akkor, amikor már olyan kemény, hogy kopogni lehet
vele.

Kata! Itt is jobbulást kívánok! Gyorsan gyógyulj meg, nehogy Samuka elkapja! Én már voltam
gyerekkoromban kanyarós!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 6. 21:06

Senki nem ússza meg a mai képeim nélkül! Még mindig a fókuszálás a téma.
Már egyre jobban megy! A juharágacskám igazán gyönyörű lett:

Kép
Kép

Kipróbáltam, hogy tudok-e sötétben - kis derengésben - fotókat készíteni. Ezt
ma hajnalban negyed hatkor csináltam:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. március 6. 21:22

Kedves Szilvia!Elhiszem,de én csak az itteni választékról /bolti/tudok nyilatkozni.Sopronban éltem fiatal koromban,annál jobb véreshurkát és babstercet ,mint amit ott lehetett enni ,nem is tudok elképzelni.Itt a piacon a maszeknál vigasztalódom /zsemlés véres!!!!!/,de az se közelíti az ottanit.
Egy igazi iskolai kolbásztanfolyam,óriási ötlet.S a fiúk is csinálják!!!HŰHA!Nektek is volt az általánosban főzőóra?Nálunk a fiúk villanyt "szereltek",a lányok főztek.No persze csak egyszerű dolgokat.pld konzerv löncshúsból töltött paprikát.Na milyen?
Kedves Rita!Örülök,hogy meg vagy elégedve a sok fotóval.Lehet,hogy én kicsit/?/profán vagyok a sok hétköznapi fotóval,de azt gondolom,mindenben van szépség .Nagyon jól néz ki a chesteri malom.Láttam a belső képet.Mire hasznosítják?
Végül,mindjárt küldök egy nagyon elitélhető képet.Amíg a szobában a tanítványommal foglalkoztam,a konyhában főtt a cicák étele,s mikor kimentem ezt láttam.mielőtt lezavartam volna őket,gyorsan csináltam egy fotót.Kijárós cicák/macska-ki-bejáró van az ajtón/de a gyomruk hazahozza őket.Egy kis esti szörnyülködésre küldöm a fotót.Mindjárt megy.Üdv:paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. március 6. 21:25

NAGYON JÓ AZ ESTI KÉPED:LÁTTAD AZ ENYÉMET?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 7. 5:01

Paggy! Szép kis kompánia! A két szürke, mintha szégyellné magát, a fekete
viszont halálos nyugalommal tekint rád.

Én is azt mondom, hogy nektek, városiaknak is jó lehet a sok giz-gazt nézni,
amit én hozni tudok, mert nekem is jó a tieiteket nézegetni.

A malomból irodaépület lett. Cégek bérelhetne benne irodákat. Olvastam, hogy
elég borsos áron.

Egy miskolci malom:

Kép

A Gabi malomja régen:

Kép

A bogácsiból étterem és panzió lett. A tetején visszatérő gólyapár fészkel:

Kép

Tegnap reggelre esett egy kis eső nálunk, a képeket viszont délután készítettem:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 7. 9:39

Kicsit jöttem...és annyira jólesett a sok jókívánság, köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok...a lázam magától lement... :D . Kedves Gabóci, Szilvia, MinGi, f.ági, Rita, Paggy,...remélem senkit nem hagytam ki.... :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Képek pedig felüdülés volt látni a beszámolókat....a cicák is édesek! Na és még virtuálisan kirándultunk is! :D :D :D . A juhrkép meg valami fantasztikus...egész beleszeret az ember...soha nem láttam még ilyet, lehet azért van rám ilyen hatással!

Legyen mindenkinek szép napja! :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. március 7. 11:47

Rita írta:Senki nem ússza meg a mai képeim nélkül! Még mindig a fókuszálás a téma.
Már egyre jobban megy! A juharágacskám igazán gyönyörű lett:

Kép
Kép

Kedves Rita! Nagyon tetszenek a juharágacskáid, tehát utólagos engedelmeddel elloptam őket és új tavaszi háttérképeket csináltam magamnak.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. március 7. 18:41

Megfertőződtem !! Ma délután nem tudtam ellenállni a látványnak.
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 7. 18:52

Szia Mingi! Igen, így kezdődött nálunk is. :D :D :D Várjuk a további képeidet! :)

Nálunk a reggeli köd és csepergő eső után, délre egy kicsit kiderült az ég. :)

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 7. 21:24

Kata! Örülök, hogy magától lement a lázad! Ez jó jel! Még csak nyár elején lesz egy éve,
hogy fotózom, de máris mondhatom, hogy szerencse, hogy kedvet kaptam hozzá.
Ilyen csodák mellett mentem el minden nap, mint a virágzó juharfa! Lehet, hogy néha
odapillantottam, de hogy nem ragadt meg bennem, hogy ez ilyen gyönyörű tud lenni, az
biztos, mert emlékeznék rá. Más szemmel nézek a dolgokra mióta fotózom, sokat tanultam
a virágokról, rovarokról, időjárásról, még a Föld mozgásáról is! Mindenről, ami fontos.
Nem volt elvesztegetett idő!

Zsike! Nagyon szívesen! Holnap is alaposan megnézem magamnak és Neked, hátha még
szebb lett! Jó lenne, ha így lenne! Soha közelről meg nem néztem egy virágzó juharfát!
Még jó, hogy bepótolhatom a mulasztásomat!

Igaza van Gabinak! Mi is felhőkkel kezdtük, és már az is beszippant! Aztán jön a többi és
nincs megállás! Szerencsére! Olyan jó dolog közösen fényképeket nézegetni!!!
Nyugodtan tégy ki nagyobb fotót is!

Így kezdődött a mai napfelkelte...

Kép

...így folytatódott:

Kép

hazafelé jövet sikerült megörökíteni egy kislány feketerigót. Olyan ritkán látni a nőstényt,
mert jól beleolvad a környezetébe:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. március 7. 22:20

Kedves MinGi,Gabóci és Rita!Gyönyörű felhős képeket hoztatok ill Rita piros égalját. Szerintem minden felhőnek személyisége van.Köszönöm szépen. Ma hajnalban törülközőben álltam az erkélyen és a felkelő napot fotóztam,ekkor "lelibbent" rólam a lepel és ott álltam pucéran egy géppel a kezemben.Rácsos az erkélyünk ,lentről teljes panorámában láthattak./2. emelet/Nagy szerencsémre elsivította látványomat egy mentőautó!
Jó éjt!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. március 7. 22:25

A lényeg lemaradta fenti történetet MinGinek szántam a megfertőződéshez.
Ritának pedig:Még nem láttam lány feketerigót VAGY másnak néztem.Milyen kis takaros!Üdv:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 8. 5:34

Zsikének! Elfelejtettem írni, hogy otthon éreztem magam miközben néztem a
felhőképedet! Veled szemben is domb van! Imádom a dombokat és az erdőket!

Paggy! Jót nevettem a törülközős jeleneten! Néha én is gondoltam rá, mit szólnának
mások, ha látnák, hogy fél órája benne állok a trombitafolyondár bokorban és
próbálok lekapni egy méhecskét, miközben körülöttem dong a többi. Vagy ahhoz,
hogy egy kedvező fotóra várok a pitypangoknál, vagy a vízcseppes növényeknél,
miközben egy órája égnek áll a fenekem.

Pár napja készültek::

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 8. 5:45

Paggy! Ezt a gyönyörű fréziacsokrot megcsináltam neked avatar képnek,
és utólagos engedelmeddel megtettem avatarodnak. Ha mást szeretnél,
nyugodtan mondd meg kitörlöm:

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 8. 14:17

Paggy írta:Kedves MinGi,Gabóci és Rita!Gyönyörű felhős képeket hoztatok ill Rita piros égalját. Szerintem minden felhőnek személyisége van.Köszönöm szépen. Ma hajnalban törülközőben álltam az erkélyen és a felkelő napot fotóztam,ekkor "lelibbent" rólam a lepel és ott álltam pucéran egy géppel a kezemben.Rácsos az erkélyünk ,lentről teljes panorámában láthattak./2. emelet/Nagy szerencsémre elsivította látványomat egy mentőautó!
Jó éjt!Paggy

Paggy ezt olvasva mosolygósan indult a napom; vizuális típus vagyok, elképzeltem a jelenetet. :D :D :D

Ma kellemetlen hideg szél fújt. :-q A fodrásztól hazafelé felfedeztem az első ibolyákat, lassan csak itt lesz a tavasz! :)

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. március 8. 16:30

Nagyon szépek a képeitek.Jó volt őket nézegetni.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 8. 17:10

Paggy írta:Kedves MinGi,Gabóci és Rita!Gyönyörű felhős képeket hoztatok ill Rita piros égalját. Szerintem minden felhőnek személyisége van.Köszönöm szépen. Ma hajnalban törülközőben álltam az erkélyen és a felkelő napot fotóztam,ekkor "lelibbent" rólam a lepel és ott álltam pucéran egy géppel a kezemben.Rácsos az erkélyünk ,lentről teljes panorámában láthattak./2. emelet/Nagy szerencsémre elsivította látványomat egy mentőautó!
Jó éjt!Paggy

Kedves Paggy!!
Ezek szerint kissé ráerősítettél,és növelted a felkelő nap erejét a saját fényeddel B-) B-)
Hiába na,itt a tavasz!! :movingflower: :movingflower:

Vissza: “Társalgó”