Paggy írta:ÉS A LÉNYEG:A LEGJOBB KOLBÁSZ CSABAI és a Szilágyi kft csinálja.Még Szentendrére is kimegyünk érte,mert az itteni piacról elköltözött Mellékelem
Minőség, hagyomány, tapasztalat, már 1979 óta!Spoiler: mutasd
Rita írta:Senki nem ússza meg a mai képeim nélkül! Még mindig a fókuszálás a téma.
Már egyre jobban megy! A juharágacskám igazán gyönyörű lett:
Paggy írta:Kedves MinGi,Gabóci és Rita!Gyönyörű felhős képeket hoztatok ill Rita piros égalját. Szerintem minden felhőnek személyisége van.Köszönöm szépen. Ma hajnalban törülközőben álltam az erkélyen és a felkelő napot fotóztam,ekkor "lelibbent" rólam a lepel és ott álltam pucéran egy géppel a kezemben.Rácsos az erkélyünk ,lentről teljes panorámában láthattak./2. emelet/Nagy szerencsémre elsivította látványomat egy mentőautó!
Jó éjt!Paggy
Paggy írta:Kedves MinGi,Gabóci és Rita!Gyönyörű felhős képeket hoztatok ill Rita piros égalját. Szerintem minden felhőnek személyisége van.Köszönöm szépen. Ma hajnalban törülközőben álltam az erkélyen és a felkelő napot fotóztam,ekkor "lelibbent" rólam a lepel és ott álltam pucéran egy géppel a kezemben.Rácsos az erkélyünk ,lentről teljes panorámában láthattak./2. emelet/Nagy szerencsémre elsivította látványomat egy mentőautó!
Jó éjt!Paggy
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég