sziasztok! NEM merem írni hogy túl vagyunk a nehezén mert jött más, de legalább nem lázas...én is ide ültem most egy kis időre...várom kedves sógornőmet, bevásárol nekem gyomorkímélő ételalapokat, legyen mihez nyúlni...Tegnap Fero hozott ebédet, ma már tudtam kicsit főzni, ami abból állt, hogy az egész csirkecombot kettévágtam és befűszereztem szárnyas fűszerrel és serpenyőben kisütöttem...kettesen, hogy le ne égjen! + héjában krumpli volt...de most más irányú probléma akadt. Samunak Smetkát adtam a feles produkció miatt...nem várom meg a hátsó vízözönt!

. Amúgy sokkal jobb a kedve, és most éppen csuklóbajnokságot rendez a hátam mögött.

. Rólam még szakad kicsit a víz, de én is jobban vagyok...remélem ez a javulás most már folyamatos lesz...
Köszönöm mindenkinek a sok-sok kedvességet és Jókívánságot!Paggy, gyönyörűek a kis bébik...milyen aranyosan bújógatnak elő. Olyan öröm volt olvasni mindenkit, és a képeket nézegetni...
Kedves Anyecska...Ha valami nyomja a szívedet, lelkedet, nyugodtan oszt meg velünk...Szívesen olvasunk, segítünk ha tudunk, és bizony ahogy írtad nagyon megváltozott a világ. És lesz ez még cifrább is! Mármint durvább. Nemhiába írja a Biblia, hogy lesznek az emberek magukat szeretők, hűtlenek, kegyetlenek, csak a hasznot keresők, másokra irígyek, gonoszok, rosszakarók...Ez a végidők kezdetének jelei! Nézd, meg, tisztelet a kivételnek,..aki lop, és sokat, az megússza, aki keveset...az sitt. nem mintha nem érdemelné meg a 2. de az első?!
Pont ma lesz az ATV este 7 kor egy új műsor, és pont lehet szavazni is majd és az egyik sarkalatos téma az indokolatlan ítélet enyhítés...hogy csak az egyiket említsem...mert még nekem is időnként kinyílik a bicska a zsebemben, hogy mik történnek és mivel ússzák meg mikor előre megfontolt szándékkal robbantotta rá a gyerekére és élettársára a családi házat..Tudod itt a régi öregek szeretnek engem a legjobban, mert ők még ismernek abból az időszakból, amikor itt volt a virágüzletem..velük szoktam beszélgetni, de már nem úgy hogy átjönnek, csak ha netán összefutunk az utcán vagy a kicsiboltban.. A lakók egy része dutyiba és tanyára valók nem ide annyira olyan életmódot folytatnak mégis nem pakolják ki őket...sajnos. A Gyerekeket normális nevelőszülőknél kellene elhelyezni, ahol kapnának esélyt a normális életre..mert így a 3 éves már profi bűnöző szintén tisztelet a kivételnek mert van aki közülük meg szuper intelligens, csak 5-el rendelkezik..remélem tényleg jó kis sportoló lesz a kis lurkóból.!
Családon belül is nagy a szóródás...szóval nehéz helyzet ez...És sajnos hiába írjuk a leveleket....A rendőrségnek meg lassan teaházat kellene itt nyitni, hogy itt pihenjenek...xddddd

miközben lajkoltam, hogy küldöm az üzit, jött a tied Szilvia...hát látom neked is van tapasztalatod! Az amariliszed viszont Semmi aranyért ne legyen eladható micsoda gyönyörű ajándék....