Egy szó mint száz Eger egy csodálatos város, és nagyon szerencsés vagyok, hogy számomra legfontosabb emberekkel oszthattam meg ezeket az élményeket.
Köszönöm, hogy TI is velem tartottatok
Marcsi

Kata58 írta:Szilvia333 írta:Kedves Kata!!
Mielőbbi gyógyulást nektek!!!
Nem eladó az amarilliszem,és nem is lesz!!![]()
![]()
Így is nehéz szívvel gondolok a tavaly elajándékozott vitorla virágaimra,de sajnos már nagy volt a dzsungel muszáj volt menniük![]()
Remélem jó helyre kerültek...
Köszönöm a jókívánságokat....remélem mi is hamar gyógyulunk most már mert igen unalmas betegnek lenni...ááááa nyirokcsomóm meg közben el is tünt...de jó...
Van képed a vitorlásvirágról? mert ilyen névről még nem hallottam....![]()
![]()
![]()

Marcsi Köszönöm az egri képeket, néhány emléket idéznek.

Mi báboztunk annak idején. Hú, de régen volt. 

Úgy olvastam, hogy az odvas keltike a téltemetővel együtt védett növény és erősen mérgező, a gyógyszeripar alapanyaga.
és mérgező ...

.Hatalmas lendületet kapott a fotósarok, és ez nagyon örvendetes, mert a szép múlt emlékeit a mával is össze lehet vegyíteni. Én is 58-as vagyok, tehát babakocsi téren hasonló emlékeim vannak nekem is, szintúgy mint az óvodai és a kirándulóhelyek terén! Milyen jó ezekre visszaemlékezni! Mi még igazán a nemünknek megfelelő játékokban vettünk részt, fözöcskéztünk, macikkal, babákkal játszottunk. Egy két gyerekkori kirándulásra is emlékeszem. Meg apu hülye viccére, hogy otthagyta anyut az erdőben...nem is tudom melyikünk rémült meg jobban én vagy a bátyám....csak azt mesélték, hogy alig bírtak megvigasztalni...mert ugye..megfordulni nem lehetett az autóval, csak visszatolatni..!Akkor még nem voltam még 6 sem
.Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az ünnepség, és ilyen klassz időt fogtatok ki!
. Ilyenre nem is emlékszem...mert hogy esetleg 1 de mindhárom...
.A pozsgásom jól van!
.
Csak ne teljesedjenek be a -3-4 fokos hidegek nem hiányoznak!

sziaszotok! Manókám még alszik, így gyorsan beléptem hogy hátha vannak élménybeszámolók és nem is csalódtam!
.
. A nyomóskút is olyan sejtelmes...remélem eltaláltam...vagy egy hatalmas réz kancsó lenne?! felér egy találós kérdéssel....

na jól megtréfálódtam..

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég