url=http://www.kephost.com/image/woat]
[/url]

. Holnap vérvételre megyünk, utána a városba...ha minden úgy alakul ahogy szeretném és az időjárás nem tesz keresztbe...Ma könnyű dolgom volt, mert tegnapról volt krumplis tészta, úgyhogy pihenés után ..holnap még nem találtam ki, attól is függ hogy végzünk...
...

Mifelénk nem láttam még, de majd szétnézek jobban.

.. A felhőcápa igencsak jó pillanatában lett lekapva!
Milyen jó, hogy úgy látszik az idén sem leszünk szűkében a jobbnál jobb felhőképeknek...és az új gép milyen fantasztikus színeket hoz ki...
.Macsekok is milyen kedvesen élvezettel sütkéreznek a nagyon várt napon.
. Mindenesetre hely az van hozzá..
. Most nem csináltam képeket, annyira kimerített a mai körmenet, hogy alig bírtunk hazajönni...egy kicsit filmeztem, és utána le kellett feküdjek és 1 teljes órát aludtam, utána tértem magamhoz...A lényeg a vérvétel és a tüdőszűrés sikerrel a hátunk mögött. délután meg még sikerült elmenni a legközelebbi boltba zsemléért és darált húsért, így olyan estebédfélének bolognai készült...és nem maradt holnapra
.
A többi utána jön csak!...Meglódul az ember fantáziája...pedig még nem nagyon lehet bármiből is lekvárt csinálni...Amit még nagyon várok az a rebarbara...na abból sem ismerek mértéket...anyukám isteni mártásokat szokott csinálni...Az enyém is finom de az övét nem tudom überelni...és ez nem csak nosztalgia...
.

Régebben hoztak át Romániából csipkebogyó sűrítményt, abból sokkal egyszerűbb volt lekvárt készíteni, de megelégszem én a boltival is, ha ritkán lehet kapni.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég