sziasztok! Ma még csak most érek ide, és én is nem győzöm a képeken kigyönyörködni magam! Nem is tudtam milyen a Somfa...nagyon tetszik!

.. A felhőcápa igencsak jó pillanatában lett lekapva!

Milyen jó, hogy úgy látszik az idén sem leszünk szűkében a jobbnál jobb felhőképeknek...és az új gép milyen fantasztikus színeket hoz ki...

.Macsekok is milyen kedvesen élvezettel sütkéreznek a nagyon várt napon.
A kert is olyan szép..tele virággal..én még nem jutottam ki apuhoz, de tavaly a bárányok mindent tönkretettek. Idén egy marha lesz...hogy mik nem vannak apu ötlettárában...

. Mindenesetre hely az van hozzá..

. Most nem csináltam képeket, annyira kimerített a mai körmenet, hogy alig bírtunk hazajönni...egy kicsit filmeztem, és utána le kellett feküdjek és 1 teljes órát aludtam, utána tértem magamhoz...A lényeg a vérvétel és a tüdőszűrés sikerrel a hátunk mögött. délután meg még sikerült elmenni a legközelebbi boltba zsemléért és darált húsért, így olyan estebédfélének bolognai készült...és nem maradt holnapra

.
Gabóci, Paggy virágai is igen szépek lettek! Rita, a Somlekvár nagyon finom lehet, Vajon milyen izhez hasonlíthat a legjobban? még sosem ettem.
Egyik kedvencem a csipkelekvár és a fekete-ribizli lekvár!

A többi utána jön csak!...Meglódul az ember fantáziája...pedig még nem nagyon lehet bármiből is lekvárt csinálni...Amit még nagyon várok az a rebarbara...na abból sem ismerek mértéket...anyukám isteni mártásokat szokott csinálni...Az enyém is finom de az övét nem tudom überelni...és ez nem csak nosztalgia...

.
Holnap is megyünk az eredményért és holnapután is...szóval mozgalmas hetünk van! további kellemes napokat...szép estét..