Úristen, de sok írni valóm összegyűlt! Kezdem is!Kata! Komolyan foglalkoztat, hogy pár képemet nagyban kinyomtattatom, persze hozzáértőkkel,
és bekereteztetem. Had lássam mindig őket. A tapétázásról jutott eszembe.
Gabi! Már nálunk sem olyan sivár a természet, de még közel sem vagyunk zöldek. Nálatok mennyi
babarózsa van, itt a faluban még nem volt hozzá szerencsém. Míg városlakó voltam többet láttam.
Elfelejtettem írni az ezelőtti képeidnél, hogy milyen régóta nem láttam már fehér tulipánt.
A kis fotó modellek, és a szobros montázs nagyon tetszik! A szobrost képeslapként lehetne árulni!
Marcsi! Tetszene!!!
Paggy, jót nevettem, hogy két fotódon is látható kutyapopsi.
Csak egyszer kapjak lencsevégre egy pagoda karfiolt! Olyan közelit csinálok róla, hogy az csak na!
Szinte világít a százszorszép a fotókon! Nagyszerű kép a mozgólépcsős! Illik a témához a szürke szín.
Szilvia! Lehet, hogy félreérthető voltam. Természetesen ez nem egy virág, hanem három. Csak
addig keresgéltem az elérhető magasságban lévő gesztenye ágon, amíg nem találtam három
különböző kibújási fázisban lévő virágot. Kb.10 percet állhattam a fa alatt. Még szerencse, hogy
a buszmegállóhoz nagyon közel van, így nem késtem le a buszt.
Az a kép nem lesz jó háttérnek, mert le van kicsinyítve, de ha gondolod, elküldöm neked az
eredetit, az jó lesz.
Kérlek szépen, hogy a locsolóversikéket vagy a csevegőbe tedd ki, vagy ide is jöhet, de akkor
saját fotót kérünk hozzá. Ezt a helyet szeretném megtartani a saját készítésű fotóknak. Köszi!
A szomszédasszonyomnál fotóztam ma délután. Hollandiából hozta a lánya a tulipánhagymát:

Nagyban: