Sziasztok!
Megint jó pár oldalt kell visszaolvasnom, de élvezettel teszem, mert gyönyörűek a képek.
Mivel a nap csak 24 órából áll, ez most nekem kicsit szűk volt, de ha megkésve is, de itt vagyok.

Többször konstatáltam már magamban, hogy szuper dolog képeket megosztani, ugyanis rájön az ember lánya, hogy jé, ezt én ismerem, de eddig fogalmam sem volt, hogy ez a neve.
Ilyen pl. Gabóci japán liliomfája -amilyen nálunk is volt nagyon sötét mély lila szinben, csak szegény Arthurkánk, aki már nincs velünk tőig rágta. Meghagytuk, kihajtott, de elért egy agyag réteget a gyökere igy elpusztult. Most fügefa van a helyén, de még nagyon hideget érez.- , európai madárcseresznyéje - amivel itt nálunk a Csillag börtön oldala van végig ültetve- ,
Szilvia keltikéje, pl a mahónia nevét sem ismertem, vagy Rita árvacsalánja is most tette helyre bennem, hogy a szomszéd kertje tele van vele.
Szilvia! Gyönyörű ez az öreg - mert gondolom az - cseresznyefátok! Eszembe jutott, hogy gyerekként mamám hatalmas fájának mindig a hegyében voltam. Ott volt a legfinomabb a cseresznye.

Akkor még a rigók nem tudták, hogy ez is ehető.

Szilvia köszönöm az ismételt járdaképet!

Ha hazamegyünk le fogom apuét is fényképezni.

A húsvéti verseket továbbitom a fiújaimnak, mert ők leragadtak a Zöld erdőben jártam...- nál.
Paggyí! Én lemaradtam a cukrászdás szavazásról, de mivel nekem nagyon édesek és el is szoktam kerülni a bemenetelt, igy meghagytam másnak a lehetőséget, bár én szivem szerint az adalékmentesség miatt az Asztalkára szavaztam volna
Pagoda karfiolból nagyon finom krémes iző karfiolleves készithető. Szinte olvad a szájban ahogy eszi az ember.
Rita! Gyönyörűek a naplementés, felkelős, felhős képeid! A vadgesztenye virága is nagyon tetszik, de ugyaniylen szépséges a hamvas gyöngyvessző is.
Rita, irtad, hogy foglalkoztat, miszerint kinyomtatod egyik, másik képed. Mi most tettük ugyanezt a fiam drónnal készült szegedi képével. Fotópapirra kinyomtattuk, bekereteztettük, nagyon szép lett. Párat beteszek, amiket csinált szórakozásból
A szürke cicás képen jót vidultam, ahogy próbált belopózni őkelme a vérmes házőrzőtől.
Én még fenyőfát igy virágozni nem láttam, ahogy lefényképezted!

a Ligetben

szegedi éjszaka
Gabóci! Jót mosolyogtam a kacsás, inkubátoros képeden. A kapumúzeum is egy különleges látvány lehetett. Csak behúzott nyakkal kérdezem meg, hogy pl. ezeket, ha lehetne nagyban nézni, az olyan jó lenne.

Könnyen beszélek, mert nekem valahogy ilyen nagyokat tölt be a gépem, pedig telefonnal csinálom, abból is az öreges fajtával.