Amióta szilánkosra tört a bokám, meg mindkét lábamon el van törve egy-egy ujj, azóta marad a max.3 centis sarok.
Gabóci! Tegnap elfelejtkeztem a gatyás tyúkot megdicsérni!
Tigris is nagyon jópofa macsek.

Nagyon szép a vaskos felhőképed, úgyszintén Ritáé is.
Rita, az esti holdas, sötét képed is nagyon tetszik! Egyszer vitáztam egy férfi ismerőssel, aki váltig állitotta, hogy nem lehet holdat fényképezni mobillal. Pedig nekem sikerült, jó, nem ilyen profi lett, mint a tied, de látni lehetett a holdat. Erre akkor ő azt mondta, jó hogy már nem a Marsot fényképezem.
Most már tudom, hogy létezik amerikai ibolya is. Nagyon szép ez a kép nagyban! Később virágzik felénk, mint a lila fajtájú, én balga eddig azt hittem, a lila fakul ki.

A madaraid megnézése után gyors meg is hallgattam a szajkó hangját. Nálunk is van kettő, de ilyen közelről még nem engedte magát láttatni.
Télen a szomszéd melletti bácsi eteti az itt maradt madarakat. Sok szép repked a környéken, keresik nála a kaját.
Ma kifigyeltem az énekesrigó fészkében a tető alatt két fióka nyújtogatja a fejét.
Reggel ahogy mentem hajnalok hajnalán nyolckor

Ilyen közel van a telek végén a tó, itt szoktak sütkérezni, úszkálni, aztán irány a nádas

Kata, sajnállak a fogad miatt, remélhetőleg a legjobban jössz ki a dologból, ahogy csak lehet. Nagyon elszabadultak a fogászati árak sajnos. - múltkor az egyik ismerősnek be kellett menni a Fogklinikára,m ert tályog volt a fogán. Kezelésnél nem kapott érzéstelenitőt, mert nem járt. Hát én ettől totál kiakadtam. Hol élünk, a középkorban?-
Jó még a szegfűszeg mellett a sima fahéj. Kicsi vizzel besűriteni és rátenni a fogra. Csak ne nevessen az illető közben, mert érdekesen fog kinézni. Nálam csontvesztés van a fogaknál, genetika, mert szájhigénia szuper, eredmények szintén, viszont mozog a fog. Bele vagyok betegedve, de nincs mit tenni, ez van. Ha bedurran, akkor én még szoktam a diólevél-kamilla-cickafark keveréket egyenlő arányban teának megcsinálni és azzal öblögetni nagyon sokszor. Klion gyógyszernél is jobb. Próbáltam, mert a fogorvosom mondta, hogy nézzük meg mi lesz a Klionnak a hatása ebben az esetben. Szerencsére elfogadja a gyógyszer ellenességem, főleg miután nem kaptam levegőt az emlitettől. Az eredmény: talán az öblögetés hatásosabb volt, mint a gyógyszer.
Nálunk már igy néz ki a kajszi. Érdekes, hogy a virágja sokkal világosabb, mint amit ti fényképeztetek.

A germenszdorfi cseresznyefa igy roskadozott a virágtól

Néha tésztagyártó kisiparos