Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 6:45

ÉS MOST JÖJJÖN,valami "húsbavágó" a múltkori PIACRÓL:
=http://www.kephost.com/image/wDOF]Kép[/url]

Kép

Kép

Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 7:05

Mindjárt megyek vásárolni és csinálok néhány nyüzsis képet.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 15. 12:04

Kata! Én is utálom, hogy ha normális finom csokit akar enni az ember, akkor vagyonokat kell
kifizetnie érte. Mondjuk a "masszás" dolgok sem olcsók, és nem is bírom megenni.

Ne gondolj a fogorvosra, elég lesz előtte, amikor menni kell! Remélem, minden jól fog menni,
és hamarosan vége szakad a szenvedésednek!

Gabi! Szerencse, hogy a fiad tudott segíteni! Pihengess, hogy hétfőn formában legyél! Cuki a
húsvéti dekoráció! Én még most fogok kimenni orgonáért, és ráaggatom az Aldiban vett tojásokat.
Lehet, hogy nagyon hülyén fog kinézni, de képet akkor is csinálok róla.

Ági! Megmondom őszintén, biztosan eddig is volt veronikám (sőt tuti, mert drága sógornőmet
is úgy hívják), de nem vettem észre. Mióta fotózom, élesedik a szemem! Az sem tudtam, hogy
veronikának hívják, úgy néztem utána. Akkor olvastam, hogy csodálatos gyógynövény.

Paggy! Vettél nyuszit, vagy eddig is megvoltak már? És már tojtak is tojást! Hihi! Szép színeseket!

Klasszul fejlődnek a virágaink! Nem hiába, szerető gondozójuk van. Már nem sokára jönniük kell
az első virágoknak! Nagyon várom, hogy milyen színű lesz az első!

A mosolykifli nagyon jó lezárásnak! Tetszik!

Mennem kell, mert még sok dolgom van!

Közben megcsináltam a húsvéti tojásos orgonámat. Rosszabbra számítottam! Ha már fotóztam,
próbáltam "művészkedni is egy kicsit, ezért több képet töltök fel. Mint látni fogjátok, még csak
most fognak kinyílni az orgonavirágok, ezért úgy néz ki, mintha sötétlila orgonám lenne, pedig
halványlila lesz, ha kinyílik:

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 16:09

Piacra menet a parkban ,piac és piac után:

=http://www.kephost.com/image/wD74]Kép[/url]

Kép[/url

[url=http://www.kephost.com/image/wD7z]Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 15. 16:11

Rita!
Ma csigatészta csinálás közben kivételesen ritka alkalom, de tv-t néztem. Még kivételesebb, hogy ilyenkor nem természetfilm volt bekapcsolva, hanem az M1.
Ment az időjárás előrejelzés, és egy néző felhőképét mutatták.
Itt tudtam meg, hogy a [email protected] -ra küldve lehet képeket beküldeni!
A reggeli pirosas napfelkeltés, vagy az esti naplementés képeid hátha bekerülnének élő adásba!!! :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 16:13

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 16:20

=http://www.kephost.com/image/wDLF]Kép[/url]

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 16:24

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 15. 16:26

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 15. 17:18

Sziasztok! Most küldtem csak egy kis tavaszképet, de annyira fújt a szél, hogy szerintem nem lett olyan jó mint szokott. Csak a kicsiboltba tudtam lemenni. Én nem készültem semmivel, Őszintén nem volt semmi hangulatom hozzá! :-o De nem akarok ünneprontó lenni. Az ebéd is csak most lesz kész, mert becsapódtam hogy mit vettem ki fagyasztott állapotban... :)) De mos már mindjárt kész...! viszont kiélvezkedtem a képeken magam! Gabóci sajnálom, hogy ennyire túlhajtottad magad a készülődésben, persze...nehéz ilyenkor nem mindent beleadni ha az ember vendégeket vár. Remélem hétfőig sikerül látványos javulást elérni. :ymhug: @};-
Tetszett a kavalkád a piac, a frézia...szóval minden.! :) Paggy, milyen jó hogy adtad a képötletet az élő időjáráshoz.. :)) Sok kép megérdemelné valóban hogy szerepeljenek!
Kívánok mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket...ja volt egy kérdés..a pénteki munkálkodással kapcsolatban...nem vagyunk már törvény alatt. Kevés ember tudja úgy elrendezni a dolgait, hogy minden aszerint menjen mint régen! Úgyis a szív állapota a legfontosabb minden más utána jön!
:ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 15. 18:44

Paggy! Na, ezek olyan igazi ünnepi képek! És milyen szép színesek, hangulatosak!
Azt azonnal látom, hogy nálatok sem sokat sütött a nap, és hűvös van.

A virágárus pasiktól milyen kedves, hogy modellt álltak neked!

Gyönyörűséges a frézia! Jót nevettem az utolsó előtti képen. Azon a padon van minden!
Még műanyag papucsba bújtatott retek is! Látom, neked is Olympus fényképeződ van!
De vajon, honnan tudom?

Kata mai fotói:

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 15. 19:05

Kata! Lehet, hogy fújt a szél, de ezek a "fás" képek nagyon jók lettek!

Mindenféle "trükköt" bevetettél: csak a fele látszik a fáknak, alulról felfelé fotóztál,
a fa és a ház együttese is izgalmas, és az a kép is igen tetszik, ahol csak egy fél fa
látszik, de az aljában ott sorakoznak a kisebb fácskák. Jól meg vannak komponálva!
Olyan jó volt összepárosítani is őket, hogy még érdekesebb legyen.

Ma cicás napom volt. Modell cicát isteni fotózni, róla készült a legtöbb fotó. H.Vöröske
még fél tőlem, őt csak elcsípni lehet, úgy ahogy Foltos Cicát is:

H.Vöröskéről ahogy megcsináltam az első képet észrevett, és el is inalt:

Kép

Foltos Cica, épp nagy nyalakodásban volt, amikor zajt hallott (én voltam az), felfigyelt,
meglátott és ő is elinalt (egy fotó sikerült!):

Kép

Modell cica első három fotója még tegnapelőtti, a többi mai. A bal fülén látszik, hogy
nagy csatákat szokott vívni a lány cicákért. Mondjuk ő is egy jó svádájú kandúr:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 16. 6:25

Jó reggelt kívánok! Induljon kávéval a nap! Vidám húsvéti ünnepeket!

Kép

Kép

A képet még hétfő hajnalban csináltam. Olyan fényesen világított a telihold amikor felébredtem, hogy le kellett fotózni. Nem lett a legjobb felvétel, de nekem tetszik az elmosódott színeivel olyan, mintha festették volna. :D

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 16. 9:48

Sziasztok!Kedves Gabóci!Nagyon szuper a hajnali képed.Milyen jó lehet a fényképezőgéped,ha ilyen minőségű fotót készít.Neked is vidám napokat!Mi lesz a húsvéti ebéd?És a süti? Dédi Julikája megjött Erdélyből és isteni töltött káposztát főz,mi odamegyünk ebédre.
Rita!Neked is sok finomságot és vidámságot!Nagyon tetszik a tömött bundájú kandurka.
Nálunk most hűvös ,de ilyen idő van.Este hozok egy kis virtuális töltöttkáposztát.Üdv:Paggy

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 16. 10:02

Most néztem újra a képeiteket.
Kedves Kata!Nagyon jók az alulról fényképezett fáid.Szép,ahogy a lombokon átjön a fény.Majd nemsokára ,ha kizöldül teljesen, ezt nem tudod megtenni.Ne szomorkodj,itt vagyunk neked vidítóul,meg persze Samuka!Képzeld tegnap a 6 éves unokám rávett egy fel le emelkedő kőrhintára.HÁT MIT MONDJAK,SZÖRNYŰ VOLT.Nem stabil, fotelszerű ülésben ültünk,hanem mintha széken,karfa nélkül és csak egy kutyapórázszerű zsinór rögzített minket.majdnem leszédültem.Lillát szorosan fogtam,le ne essen.soha ilyent nem csináltam.Talán elment az eszem,mert Lilla annyira akarta,belementem.Meg már 61 éves vagyok és kissé szédülök a magasban.Mellékelek egy képet.Miolyen finom étel lett tegnap a hűtőből kivett húsból?Sütöttél valamit?Mindjárt küldöm a képeket.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 16. 10:15

Itt a szörnyű szerkentyű és egy igazán mókás beszélő béka.Egész hétvégén ezen röhögcséltünk a párommal.mindent visszamond ,amit hall.Persze Lillának tojja a nyuszi holnap a fűbe.

http://www.kephost.com/image/wnBr]Kép[/url]

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 16. 17:00

Köszönöm a dicséretet, tényleg csak a szél miatt álltam be a fák alá, és a télben meg nem is vettem észre, mennyire megnyírták az egyik szegény fát de annyira megszenvedte az egyik vihart, hogy letört az ága, muszáj volt, hogy nehogy baleset legyen belőle..milyen szépen magához tér...

én most nem sütöttem semmit, csak a szokásos darált húsos csipős ételünket csináltam, viszont a másik felét majd gombásan, hogy nem legyen olyan unalmas... Nagyon sok felirat érkezett, azokat szedegetem le, meg másolok a pendrire.. Samuka meg nézte a nyári berek c. sorit és a Abigélt, mindkettőt most a Duna tv-n adták...

Aranyosak a cicaképek, jó volt elnézegetni. A ringlispirt régen nagyon szerettem, ma már nem tudom bírnám e Samuka még a bébiset sem bírta soha. sőt az azzal járó "zajokat sem" Úgyhogy többszöri próbálkozás után feladtam.
De jól vagyunk...és ez a lényeg. Holnap meg majd egy kis pudingot csinálok. Most megyek eszünk egy kis gyümölcsjoghurtot...elvégre az sem mehet tönkre... :D ;) :ymhug: :flower1: :littlehearth:
További kellemes husvétozást! :D :D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. április 16. 21:11

Itt voltam, sajnos nem működik a képkezelő, így nem tudok fotót hozni.
De gyönyörködtem a tiétekben.
további szép ünnepet kívánok.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 16. 21:22

Rita!
Elmaradt, hogy a húsvéti csokis dolgokból legjobban a dekoráció tetszik. :-)
Tréfát félretéve tényleg nehéz normális csokit venni, én már nem is strapálom magam.
A fiúknak régebben vettem itthonra locsolkodás után azt a lila tojástartós töltött tojásokat. Két éve már azt sem, mert valami borzadály lett izre, amivé változtatták.
A vöröske cicának olyan szép sejtelmes szine van, bár a kedvencem a modell cica. Mennyire más a bundija, mikor rásüt a nap. A felemás pofija meg olyan vagánnyá teszi. :-)
Gabóci! Szép az esti képed. Pár napja annyira nagy és fényes a hold nálunk is.
Kata! Tetszenek a fás képeid. Legjobban a házak közötti nagy nyárfa és a szegény törött fa, ami olyan 100 évesnek néz ki.
Paggy! Ez a szines játék kavalkád a búcsúkat juttatta eszembe. De régen is voltunk otthon , mikor tartják.
A zöld békák tetszenek!! :-)
A fréziák is szépen növögetnek, az a narancsos képű valami gyönyörűséges!
A virágos fiúk értik a tréfát, jópofák! :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 16. 21:48

Dédinél.Julika káposztája ,Jucim/a lányom/ sajttortája.Paggy

http://www.kephost.com/image/wnPS]Kép[/url]

Kép[/url

[url=http://www.kephost.com/image/wnPB]Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 16. 21:51

Rita! Most ültem le egy kicsit szétnézni a fórum házatáján, de reagálni majd csak holnap este ha elmennek a gyerekeim.
Ezt a képet fél 8-kor csináltam. Nem túl változatosak a naplementéim, de azért beteszem. Jó éjszakát kívánok! i-)

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 16. 22:02

Paggy!
Nekem mindkét finomság jöhet azonnal is, ilyen sorrendben, ahogy feltetted! :-)
Jól látom nem rizs van benne, hanem árpagyöngy?
A sajttorta nagyon guszta!!!
Gabóci!
A naplementés képek mindig szépek. Nálad most még a fák is olyan szinűek, mint az ég. Olyan, mintha festmény lenne.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 17. 7:42

Csak arra van időm, hogy betegyem a ma reggel negyed hétkor készült
képeimet. -1 fok volt:

Kép

Kép

Kép

Nagyban:

Spoiler: mutasd
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. április 17. 9:45

Valaki legyen szíves segítsen nekem, sehol nem találom a régi feltöltési módot.
Próbálkoztam már többel is, valami hiba mindig közbecsúszik. Regisztrálni kell talán?.
Szóval és tettel ma sincs kép.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 17. 9:58

Ildikó, ezt Katának írtam egyszer a kollázskészítéshez és hogy az elkészült kollázst
hogyan tudja feltölteni ide. Nincs időm szétválasztani a két témát, egyben teszem
ide neked. Hátha a kollázskészítésnek is hasznát veszed:

Nagyon könnyű megcsinálni a montázst! Ráklikkelsz a megadott linkre: http://hu.pixiz.com/
Majd a kék betűsorból kiválasztod a "kollázs" szót, és rákattintasz:

Kép

Aztán a választékból bármit kiválaszthatsz, én az előző kollázshoz a négy kutyusos
mintát választottam:

Kép

Arra is ráklikkeltem:

Kép

Az oldalt látható négy szürke "Válassza ki a képet" gombra klikkelve a gépedről behívod
a képeket, amit a kollázsban látni szeretnél, majd megnyomod a nagy kék "Go" gombot.
Eltart egy ideig, amíg összeállítja a kollázst, de ha készen van, már csak a "Betöltése"
gombra kell klikkelni, és a szokásos módon elmenteni a gépedre az összeállítást:

Kép

Ezután felmész a http://www.kephost.com oldalra, és a narancssárga "Feltöltés megkezdése"
nevű gombra kattintasz:

Kép

A számítógépedről kiválasztod a kollázst, és rányomsz egyet a zöld "Feltöltés" gombra:

Kép

Ha feltöltődött a kép, akkor egy kicsit lejjebb tekersz, és megkeresed a "Beillesztő kódok"-at
arra is rákattintasz:

Kép
Kép

A lehetőségekből a "Középméret URL"-t ajánlom, mert az valóban középméretű képet ad ki.
Akkorákat, mint az én két kollázsom. Kimásolod a kódot, és beilleszted a fórumba. A linket
két "Img" közé teszed, és kész is. Természetesen használhatod a Full Image linkjeit is, ahol
a BBcode-ot kell használni!

Kép
Kép

Vissza: “Társalgó”