Kata! Én is utálom, hogy ha normális finom csokit akar enni az ember, akkor vagyonokat kell
kifizetnie érte. Mondjuk a "masszás" dolgok sem olcsók, és nem is bírom megenni.
Ne gondolj a fogorvosra, elég lesz előtte, amikor menni kell! Remélem, minden jól fog menni,
és hamarosan vége szakad a szenvedésednek!
Gabi! Szerencse, hogy a fiad tudott segíteni! Pihengess, hogy hétfőn formában legyél! Cuki a
húsvéti dekoráció! Én még most fogok kimenni orgonáért, és ráaggatom az Aldiban vett tojásokat.
Lehet, hogy nagyon hülyén fog kinézni, de képet akkor is csinálok róla.
Ági! Megmondom őszintén, biztosan eddig is volt veronikám (sőt tuti, mert drága sógornőmet
is úgy hívják), de nem vettem észre. Mióta fotózom, élesedik a szemem! Az sem tudtam, hogy
veronikának hívják, úgy néztem utána. Akkor olvastam, hogy csodálatos gyógynövény.
Paggy! Vettél nyuszit, vagy eddig is megvoltak már? És már tojtak is tojást! Hihi! Szép színeseket!
Klasszul fejlődnek a virágaink! Nem hiába, szerető gondozójuk van. Már nem sokára jönniük kell
az első virágoknak! Nagyon várom, hogy milyen színű lesz az első!
A mosolykifli nagyon jó lezárásnak! Tetszik!
Mennem kell, mert még sok dolgom van!
Közben megcsináltam a húsvéti tojásos orgonámat. Rosszabbra számítottam! Ha már fotóztam,
próbáltam "művészkedni is egy kicsit, ezért több képet töltök fel. Mint látni fogjátok, még csak
most fognak kinyílni az orgonavirágok, ezért úgy néz ki, mintha sötétlila orgonám lenne, pedig
halványlila lesz, ha kinyílik: