Kata!Nem is tudom melyik képed a legszebb. Először úgy gondoltam a két középső. A nyárfáknál nagyon jó a beállitás, a felhős kép a házfal mellett pedig szuper. Viszont ha arra gondolok milyen gyönyörű a lila akác, akkor már négy első helyezésem van.

A virágok szép szinesek, igazi tavaszi hangulat. Jókor mondom, ebben a pocsék időben, de legalább a képekben lehet gyönyörködni.
Ahogy megyek dolgozni, van egy lila akác, ami egy hatalmas fenyőt terit be. Csodásan néz ki a hatalmas fürtjeivel.
Paggy!Ritkán jutok be a városba, de igérem egyszercsak hozok képeket. Kis cseles.
A munkám, házunk sem a belvároshoz köt, vásárolni is legjobban kivül szoktunk, talán legutóbb nézelődni akkor voltam bent, amikor a Tisza hozta a sok szemetet.
Kérdésedre válaszolva: Balassagyarmaton voltunk radiátorokért tegnap ebben a szuper időben, természetesen nyári gumival. Egyedül a fiamnak van téli gumija még fent, mert lusta volt felmenni azért Pestre, hogy lecserélje.
A konyha festését úgy kell értelmezni, hogy elmentél otthonról kb. két órára valahova és addig a férjed kifestette??
Akár igy, akár úgy történt, nagyon ügyes volt, szép lett a szine.
A cicákról meg a gyerekek jutottak eszembe, mikor megjön az ember és azt lesik mi van a táskában.

Nekünk az idősebb német juhászunk volt ilyen. Állandóan a táskában lógott, ahogy próbáltam eljutni az ajtóig.
Hát nem igazán nyugtatott meg a szakik fagyról leirt tanulmánya. Anyukám tegnap mondta, hogy a krumpli hajtásai el voltak fagyva náluk Békés megyében. Remélem tényleg nem lesz nagy kár sehol sem.
MinGi!Szinte hihetetlen mi van Felétek!
Ha nem lettem volna tanúja, csodálkoznék is, de tegnap nagyon örültem, hogy hazaértünk éppségben.
Sószórókat is láttunk Balassagyarmatról jönni hármat is Pest fele.
Nem tudtam min mosolyog a férjem, hát véletlenül hószórónak mondtam őket. Lehet amiatt, hogy Vác után nagyon arra már csak az eső esett.