Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 22. 9:05

Rita! Ebből is látszik, hogy ritkán járok más oldalakon, még nem olvastam róla. ;)

Közönséges borbolya, tetszik a lecsüngő kis csokrocskáival.
Kép

Szép hétvégét kívánok mindannyiunknak! :D
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 9:31

szia Rita...jót mosolyogtam a kommenteden ami a kép alját illeti...még jó, hogy a madarak szorgoskodnak, különben hova lenne az élmény---- :))
olvasva a fordítási gondodat, éppen javasolni akartam hogy ugord át..legfeljebb később ha a sori utal rá visszatérhetsz rá lehet akkor már lesz értelme és pótlólag beírod..ha nem , akkor meg nem. Van, mikor kész kínszenvedés az angol is ..szerintem aki fordította róla sem értett egy mukkot sem az egészből.... :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 15:53

Sziasztok!Megjöttem.Mindjárt rakom fel a cukrászdás fotókat.Leírom a szituációt:
Nagyon készültem a barátnőm lányainak a SUGÁR!SHOPBAN tartandó közös születésnapjára.A fényképezőgépem OLYMPUS /Rita már kitalálta/egy régi gép,benne tölthető elemekkel.Be is dugtam a töltőbe és közben számítógépeztem.A számítógép és az elemtöltő ugyanazon az elosztón van,ezért mikor abbahagytam a gépezést, laza mozdulattal elzártam az elosztonál az áramotEZ Persze nem tűnt fel nekem.mikor indulni kellett,kivettem az elemtöltőből az elemet és betettem a fényképezőgépbe/nem lett feltöltve,de nem tudtam/Megérkeztünk a lányokkal a cukrászda elé és a gép nem műköüdött.Képzelhetitek milyen mérges voltam magamra,mert bevillant a mozdulat,ahogy lezártam!.Na mindegy már,elő a vacak telefonomat és azzal készültek az igenócska képek.DE AZÉRT LÁTHATJÁTOK.Úgyhogy a képek után beteszek egy linket a cukrászdáról.És leírom a számla végösszegét amennyibe került..Na most kis türelmet,kimegyek egy kávéért és elkezdem pakolni.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 15:54

És nézegetni a fotók után jövök.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:31

Mégis először teszem fel a linket,mert akkor lesz fogalmatok az igazi színekről.És a barátnőm lányainak engedelmével teszem fel azt a két képet,amin látszanak.Nagyon szeretem őket.Most 36 és 34 évesek.Az általánosban tanítottam őket és azóta is tartottuk külön velük is a kapcsolatot.Mármint ,ha a mamájukkal náluk találkoztam,mindig hazajöttek vagy elhívtak cukrászdázni.Persze a barátnőmmel nagyon sok vidám évet töltöttünk együtt.Irtó hiányzik!MOST SÍRÁS KÖVETKEZIK.....

Itt a link:
Spoiler: mutasd
https://foursquare.com/v/sugar/4bdace27c79cc92828c37fe9?openPhotoId=508f9bd7e4b014dc93cd5faa
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:32

=http://www.kephost.com/image/wztw]Kép[/url]

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:33

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:34

rl=http://www.kephost.com/image/wztO]Kép[/url]

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:36

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 16:39

Köszönöm a képeket, azért átjött a hangulata...olyannyira, hogy jól meg is éheztem egy kis édesre, úgyhogy megyek pudingot csinálni... :D :)) .

azok a hatalmas csövek tetszettek nagyon a sok sok féle cukorkával...még szerencse hogy nem dolgozom ott...biztosan nem tudnék ellenállni egy egy darabnak... :)) csak ugye, sok kicsi sokra megy...különben nem kellene fogyóznom... :)) i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

ÁÁÁÁ a poharakban mi van, mert nem vagyok benne biztos hogy szörp.... :ymblushing:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 16:42

A sütikről annyit,hogy banános-marcipános-istentudjamilyenes-finom sárga és epres-valamis-finomság és tarka-sokízű-valamis torta és narancslimonádé és eperlimonádé és bogyósgyümölcs-limonádé+3 capuccinó.Na mennyibe került?/1 torta 840Ft/
NEM ŐRÜLTEM MEG,EZ VOLT A SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉK.Virágot,majd fréziát kapnak.----NAGYON SOKBA KERÜLT!!! EZ EGY DIVATCUKRÁSZDA,bent a belvárosban.Meg kell fizetni a dizájnt/MÁR AKINEK EZ MEGÉRI és meg tudja engedni.DE!!!!!azért FINOM VOLT MINDEN.Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 17:33

Köszönöm a beszámolót! @};- :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 17:37

Ismerősök jöttek hozzánk.Este nézegetem a fotóitokat.Úgy is az esti csöndben szeretem.Az állatok horkolnak körülöttem.a párom a szomszéd szobában bóklászik vagy 12 óra munka után alszik én meg.....Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. április 22. 17:43

Paggy!
Reggel gyors elolvastam az uszkáros sztorit, miszerint őkelme hogy fejezi ki nemtetszését gazdija beszélgetőpartnerének. Jót vidultam rajta. Gyors le is kopogom, engem még nem pisilt le kutya :-)
Aranyos Dömötöröd is. :-) Tetszik a neve, lehet,hogy Ödönünk miatt. :-) Bár sokszor megkapom, hogy lehet egy kutyát Ödönnek hivni. Szerintem a Dömötör ugyanez a kategória :-) Annak idején úgy gondoltuk hogy egy olyan német juhászt hoztunk, aki hebrencs egyben, de tekintélyt parancsoló is. Na ez összejött, igy tökéletesen illik rá a neve.
Nagyon kiváncsi leszek a jácintok kivirágzására.
A cukrászda képeket átlapozva eldöntöttem, hogy ez nekem túl modern, szinte hiper-csilli-villi cukrászda.
Aztán megnézve a linket, az első benyomás az volt, te jó ég!!! Hát ilyet sem minden nap lát az ember!
Nagyon jól mutat a sok szin, bár én biztos nem választanék a sok ételszinező miatt belőlük, de volt ott olyan süti, amivel azért kacsingattam a képernyőn keresztül. Igazán a nagy kelyhek tejszinhabbal a tetejükön, amik vonzottak, meg a bogyósgyümölcs limonádét is kipróbáltam volna.
Egy mini tortának látszott az ára a linket nézve. Háááát....
Azt halkan, vagy nem halkan, de meg kell jegyeznem, nagyon jó barátnő vagy, és a lányok örülhetnek, hogy vigyázol rájuk, még ha képletesen is.
Nem is tudom miért gondoltam,hogy jóval fiatalabbak. :-) - tiz év körülire tippeltem volna, bár ha belegondolok az utalásokba, akkor nem erre jutottam volna-
Lényeg, hogy finom volt a süti, és jó volt a hely is, biztos örültek a lányok! Az a sok cukorka, meg minden! Hú, lehetett ám nézelődni. Meg is mutatom a képeket a fiamnak, ha hazajön.

Rita!
Nekem tetszik a " szégyenfoltod " :-) Igy képről is mi minden van ott!
Gabóci!
Még sose láttam borbolyát! Micsoda szépség!
Cirbolya és Borbolya jutott eszembe.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 22. 20:23

Gabi! Az első, ahová kiírom az a Doramamajom, a második a D-A. De most lett egy
harmadik is, az Ázsia ékkövei. Ja, és a honlapom.

Gyönyörű a borbolya. Ismerős, tehát láttam már ilyen növényt, de sajnos a fotós
korszakom előtt. De csinálnék róla egy közelit! szépek lehetnek azok az apró virágok!

Kata! Annyira nem fontos az egész vita verseny, hogy eddig nem tértek vissza rá. Az
a verseny csak azt volt hivatva bemutatni, hogy már egyetemista korában is milyen
jó vita és érvelőkészséggel volt megáldva a főszereplő, aki egyébként jogásznak tanult.

Paggy, szoktam látni képfeltöltéskor, hogy a kephost.com kimutatja, hogy milyen gépről
töltöm fel a fotókat. Amikor a te egyik képedre rákattintottam, bejött a kephost.com,
és ott láttam, hogy a te képed is egy Olympusról van feltéve.

Én is jártam már úgy, hogy a gépet elvittem, az aksija meg a töltőn maradt. Nem lettek
olyan rosszak azok a képek. Nekem az emeleten a színes lámpák a színes székekkel
tetszettek a legjobban. A mignont nagyon szeretem, én azt választottam volna. Cukrot
soha nem szoktam enni, de ha vennem kellett volna, akkor a pillecukrot választottam
volna, mert abból nagyon sokat meg tudnék enni. Italból ezek után már csak vizet
kértem volna. Elég nagy drágaság van, de ha megéri, akkor hébe-hóba ki lehet rúgni a
hámból. Köszi az ismertetőt, és köszönjük a lányoknak is, hogy megengedték, hogy
bemutasd őket!
Azt elfelejtettem mondani, hogy ami az asztalotokon volt, abból mind a három sütit
szívesen megkóstoltam volna.

Most a csalánokra vetettem rá magam, pontosabban az árvacsalánokra, amiknek nincs
közük a csípős csalánokhoz. Pár tő fehér árvacsalánt találtam a kapu mellett, megúszta
a fűnyírást. Még csak ennek az egynek van kalapos gésája:

Spoiler: mutasd
Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 22. 21:07

Jó estét Lányok!
Megnéztem a képeket.Először is tényleg olyan hatással vagytok rám a sok szép vad-és nem vadvirággal,hogy a kutyaséta közben,már csak a betonon járok.A műltkor a fűben bóklásztak a kutyáim,mikor rákiabáltam az egyikre.- Gyere el onnan azonnal!-A sétáltatótársak nem értették,esetleg valamit bekapott a kutyám,azért ordibálok.Mondtam, ott árvacsalán van és ne menjenek rá.Na, képzelhetitek mit mondtak!
Először is Katának köszönöm szépen a mindenkori kedves,figyelmes szavait.Alig várom,hogy hozzon képeket.No nem türelmetlenkedem,csak kíváncsi vagyok,mennyire lett merész a fotózásban.

Rita!Hát ez az a FARKASKUTYATEJ,amit állandóan látok a park szélén.Vajon miért FARKASkutyatej?Mitől az?
Azután megszerettem ezt a kis GÉSÁT.Fehérben még légiesebb.De tényleg látod a hátán az a kis valamit,amit a gésákra kötnek.Mi is az?Mert én látom,És picit előre hajlik,ahogy tipeg magas cipőjében.-Kedves a fürtös gyöngyike Nem Györgyike esetleg?Kár lenne ,ha nem ,mert végre valaki becézné a nevem.
Gabóci!
Nem is láttam még csokros borbolyát.különleges.Hogy Ti mennyit tudtok a növényekről!!!Igazi növénykalauz vagytokEZ JÓ,mert játszva tanul az ember.Köszönöm az uszkáros fotót(-kat)Nem merem megírni hány állatom van.Na mindegy:3 kutya,5 kijárós macska,két 29 éves ékszerteknős/picinek vettem őket/ és 2 lányomtól örökölt törpenyúl. Apám 6x nősült,anyám 3x ment férjhez.Az állatok mindig a barátaim voltak .
Kedves Ági!Írhatnál Ödönkéről!Azért ebbe a cukiba többet nem megyek!!!Van jobb is.Legközelebb együtt főzünk a lányokkal,mert mindketten angoltanárok és fordítók egy kiadónál.NEHÉZ KENYÉR,és most lendülnek csak bele az életbe.Igazi tudós bölcsészek.Volt olyan ,hogy 1 nap 2 könyvet is elolvastak.DE ,amikor árvíz volt ,elsőnek mentek zsákokat rakni.
Jó éjt!Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 22. 21:08

Rita írta:Gabi! Az első, ahová kiírom az a Doramamajom, a második a D-A. De most lett egy
harmadik is, az Ázsia ékkövei. Ja, és a honlapom.

Gyönyörű a borbolya. Ismerős, tehát láttam már ilyen növényt, de sajnos a fotós
korszakom előtt. De csinálnék róla egy közelit! szépek lehetnek azok az apró virágok!

Rita! tudom, hogy ezekre a helyekre ki szoktad írni, de én nem járok rendszeresen arra, csak hébe hóba.

A borbolyáról egyenlőre csak ilyen közelim van:

Kép

Paggy! A cukrászda képeit látva megállapítottam, hogy csak szétnézni mennék be, jobban szeretem a kicsi meghitt cukrászdákat. Szemre szépek, de fogyasztani a süteményekből is csak a lightosabbakat szeretném. A limonádék jól néztek ki. :)

Mi eddig csak népiesen Györgyikének hívtuk a kis fürtöst, mit szólsz hozzá? Nem semmi a társbérlőitek száma, van velük gond is, de nagyon sok öröm is. Én nagyon szeretem az állatokat, még nyúlhoz és teknőshöz nem volt szerencsém.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 22. 21:55

Köszönésképen bejöttem, jó éjt kívánni, de megint sok olvasni és néznivaló van! És tényleg egy fantasztikus csapat vagyunk, mindegyikünk nem egy kedves szokással, hobbival, tapasztalattal stb. ;) :D :)) .
A kék fürtöcskét nálunk is györgyikének hívják. Nem is hallottam még más néven! Erről meg az a csodaszép orgona jutott eszembe, amit azt hiszem Gabóci tett ki, mert láttam már lilát, fehéret, de ilyen fehérszélűt még nem . A Borbolyát meg még életemben nem láttam még, azt sem tudom hogy az ehető e mint az akác és a hárs...van aki palacsintatésztába mártja és kisüti...én még nem próbáltam, csak olvastam régen.
:ymblushing:
Paggy, fantasztikus családod van, beleértve természetesen a négylábúakat is... :)) .Az biztos, hogy tennivaló akad neked is bőségesen.
Régen nálunk is volt 3 Tervueren + a kölykök..az első alomnál 13 született. 1 spániel, 2 beagle, 3 Labrador, 1 Golden..Ezekből csak a tervueren volt az enyém, a többi a bátyámé volt, csak mi gondoztuk őket.../Mecséren már Kata és Fero/...mikor odaköltöztek! Ott bővült az állomány egy kisgadadékkal, aki megkapta Samut. Később sem lettek túlságosan jóban. de a többivel nem volt gond. apunál is volt vagy 5o...palotapincsi és csivava...brrr. micsoda egy csahos népség volt. Ja és Struccok...de már nincsenek hála Istennek. :-q :ymdaydream: ^:)^

Na kicsit hosszú lett az elköszönésem...Jó éjszakát! :ymhug: i-) :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. április 23. 10:04

Sziasztok!
Nagyon sok szép fotó került fel.Gratulálok hozzá nektek, ügyesek vagytok. :-bd
Rita! Nagyon helyes faluban élsz.
Nagyon szép hétvégét kívánok.gyomar :)
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. április 23. 11:04

Kedves Mindenki!
Nagyon szépek a képeitek.Most is jót gyönyörködtem.Én nem fényképezek,de nagyon szívesen nézegetem a képeket.
Rita!
Nagyon szép a hely,ahol élsz.Jó lehet látni minden nap a dombokat és ezt a nyugalmas szép tájat.Nyáron,amikor kirándulunk,akkor szoktunk ilyen helyeket látni.
Paggy!
Nagyon szép ez a cukrászda,de én csak nézelődni mennék be.Olyan,mint a filmekben.
Nekem is sok házi kedvencem van.Négy kutyánk van a ház körül,akiket nagyon szeretünk.Hátsó terasz ajtó a takarítás után nem sokkal felveszi az előző állapotát,mert a kis drágáim ott szeretnek kukucskálni és feküdni,amikor a konyhában vagyok.Egy macskánk van a lakásban,aki embernek képzeli magát.Vicces ,amikor a kutyákkal farkasszemet néz,de bentről nagyon bátor.A lányomnak a törpenyula,az afrikai óriás csigája ,a tengeri malaca mind velünk él.Szóval, sokan vagyunk.Idegenek gyakran megütköznek rajta,ha szóba kerül az állatok mennyisége,de én ezt már fel sem veszem.Régebben hat kutyám és két macskám volt.Voltak halaink,egereink és hörcsögeink is.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 15:33

Sziasztok!Itt hétágra süt nap és fúj a szél.mindjárt küldök némi kerti telefonos verőfényt és tegnapi vásárcsarnoki fotókat.valamint egy VIDEÓLINKET elrejtve.DE CSAK NEM SZÉDÖLŐSEK NÉZZÉK MEG!Szép napot Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 15:52

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 15:53

l=http://www.kephost.com/image/wRPM]Kép[/url]

Kép

Kép