Gabi! Az első, ahová kiírom az a Doramamajom, a második a D-A. De most lett egy
harmadik is, az Ázsia ékkövei. Ja, és a honlapom.
Gyönyörű a borbolya. Ismerős, tehát láttam már ilyen növényt, de sajnos a fotós
korszakom előtt. De csinálnék róla egy közelit! szépek lehetnek azok az apró virágok!
Kata! Annyira nem fontos az egész vita verseny, hogy eddig nem tértek vissza rá. Az
a verseny csak azt volt hivatva bemutatni, hogy már egyetemista korában is milyen
jó vita és érvelőkészséggel volt megáldva a főszereplő, aki egyébként jogásznak tanult.
Paggy, szoktam látni képfeltöltéskor, hogy a kephost.com kimutatja, hogy milyen gépről
töltöm fel a fotókat. Amikor a te egyik képedre rákattintottam, bejött a kephost.com,
és ott láttam, hogy a te képed is egy Olympusról van feltéve.
Én is jártam már úgy, hogy a gépet elvittem, az aksija meg a töltőn maradt. Nem lettek
olyan rosszak azok a képek. Nekem az emeleten a színes lámpák a színes székekkel
tetszettek a legjobban. A mignont nagyon szeretem, én azt választottam volna. Cukrot
soha nem szoktam enni, de ha vennem kellett volna, akkor a pillecukrot választottam
volna, mert abból nagyon sokat meg tudnék enni. Italból ezek után már csak vizet
kértem volna. Elég nagy drágaság van, de ha megéri, akkor hébe-hóba ki lehet rúgni a
hámból. Köszi az ismertetőt, és köszönjük a lányoknak is, hogy megengedték, hogy
bemutasd őket!
Azt elfelejtettem mondani, hogy ami az asztalotokon volt, abból mind a három sütit
szívesen megkóstoltam volna.
Most a csalánokra vetettem rá magam, pontosabban az árvacsalánokra, amiknek nincs
közük a csípős csalánokhoz. Pár tő fehér árvacsalánt találtam a kapu mellett, megúszta
a fűnyírást. Még csak ennek az egynek van kalapos gésája: