Annyira el vagyok maradva, hogy az csak na! És mindez egy sorozat miatt! De nem baj,
megéri! Ti is meg fogjátok látni, csak még azt nem tudom, hogy mikor. Attól függ, hogy
lesz-e valami a thai Goongból vagy nem.
Most keveset írok, mert szeretném folytatni a My Sunshine-t. A 25. résznél tartok, már
csak 7 rész van hátra az eredeti 32-ből, aztán jön egy négy részes "sűrítmény", az ún.
"director's cut", ahol a sorozatból csináltak egy négy részes minisorozatot. Ha jó lesz,
azt is lefordítom.
Paggy, a vásárcsarnok színessége, a sokaság, és a sokféleség lenyűgöző. Nekem ilyesmiben
nincs részem, ezért jólesik nézegetni a képeket. Az alább betett ablakos kép nagyszerű!
Csupa ablak az ablakban, és még egy visszatükröződő ablak is van jobbra fent. Igazán
jól sikerült kép!
Nagyon guszták a kajás képek. Csorog a nyálam rendesen!
Gabi! A lovas fotóid, tisztára olyanok, mintha egy lovas magazinból vetted volna ki őket.
Élénk színek, jól elkapott pillanatok... nagyon-nagyon tetszenek. Jó, hogy a végére hagytad
azt az utolsó szép képet. Méltóan zárja le a témát.
Még mindig csak utánatok kullogunk, sejtem, hogy így is marad már. Nálunk a labdarózsa
is és a pünkösdi rózsa is csak bimbós állapotában látható. A cirmos tulipánról nem tudom
levenni a szemem. A gólyára meg nincs szavam! Én lakom falun, és te több madárral tudsz
szolgálni, mint én. Gólyát csak az árvízkor látunk és akkor, ha a sok esőzés hatására kialakul
a belvíz. Nekem lőttek! Mióta lombosodnak a fák, csak hallom a madarakat, de nem látom.
Kata! Samuka élvezte a közös fotózkodást. Mondtad neki, hogy mosolyogjon a kamerába?
Már láttunk korábbi képeken, de akkor is jó volt az "idei", "aktuális" Katát is látni!
Még van kb. három kitevésre való kép, minden nap teszek ki vagy kilencet. A holnapi virágos
képek olyan jók lettek, és madarat is sikerült "lőnöd"!
Pár napja készültek ezek a felhőfotók: