Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 23. 17:31

Paggy! Köszi a képeket a nyüzsgő nagyvárosról. Az látszik, hogy hideg van, az emberek még jól fel vannak öltözve. Szép színesek a képkockák a vásárcsarnokról, és méretéből látható, hogy mindent lehet ott kapni.
A parlamentről készült videó nagyon érdekes volt. :) A halszem optikán keresztül készült képek és főleg a magasból készültek, különleges élményt adtak. Köszönet a fotósnak. :)

Öt percre van tőlünk a lovaspálya. Tegnap és ma verseny volt. Mivel a barátnőm fiai rendezőként voltak érdekeltek, csak egy rövid időre mentünk ki, mert nagyon hideg szél fújt.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 17:37

Kedves Gabóci!Köszönöm a lovas képeket.Megmutatom az unokámnak.2 éve "lovagol",mármint tanul,mert imádja a lovakat.Jók a fotók,Te csináltad?
Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 17:53

Gabóci!Látszik,hogy jól bánnak a lovakkal.Milyen szép "horgolt" lótakarója van!Milyen verseny volt ez,helyi vagy országos?Anyukámmal mindig mennem kellett,mert ő is lórajongó volt,ezért kérdezem ..Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 23. 17:54

Paggy írta:Kedves Gabóci!Köszönöm a lovas képeket.Megmutatom az unokámnak.2 éve "lovagol",mármint tanul,mert imádja a lovakat.Jók a fotók,Te csináltad?
Paggy

Az úgy szokott történni, ha a barátnőmmel megyünk valahova, mindketten visszük a fényképezőgépet, de többnyire én csinálom a képeket. Mondván: "úgyis jobb képeket csinálsz, csináld te", és csak lógatja a kezében.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 23. 17:56

Hú ez az utolsó is nagyon jó!!!!!.Megköszöni a végén vagy szomorú.?
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 23. 18:18

Paggy írta:Hú ez az utolsó is nagyon jó!!!!!.Megköszöni a végén vagy szomorú.?

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. április 23. 18:26

Paggy!
Nagyon jók a vásárcsarnokos és az utcai képek.

Gabi!
Csodálatosak ezek a lovak.Gyönyörűek lettek a képek.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 23. 19:19

Paggy írta:Gabóci!Látszik,hogy jól bánnak a lovakkal.Milyen szép "horgolt" lótakarója van!Milyen verseny volt ez,helyi vagy országos?Anyukámmal mindig mennem kellett,mert ő is lórajongó volt,ezért kérdezem ..Paggy

Paggy! Ez helyi díjugrató bajnoki forduló volt.

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 23. 19:24

Paggy írta:Gabóci!Látszik,hogy jól bánnak a lovakkal.Milyen szép "horgolt" lótakarója van!Milyen verseny volt ez,helyi vagy országos?Anyukámmal mindig mennem kellett,mert ő is lórajongó volt,ezért kérdezem ..Paggy

Paggy! Ez helyi díjugrató bajnoki forduló volt.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 23. 21:32

Paggy, Gabóci, köszönet a képekért, volt mibe gyönyörködni...énnekem csak most jutott eszembe elküldeni a mai képeket és egy videót, nem tudom használható lesz e..majd Rita Eldönti :)) .

Élveztem a vásárcsarnokot, ugyancsak megéheztem a sok finomság láttán..még a retekkel is és az újhagymával is kiegyeztem volna :D :))
A lovak meg eszméletlen szépek voltak . a díjugratást, ha módom van rá és nem késem le én is megnézem, még a képernyőn keresztül is lélegzetelállító, hát még ott lenni. De az ilyesmihez már nincs állóképességem...xd

A parlamenti képekbe csak belepislantottam, de meg fogom nézni, mert amit eddig láttam nagyon tetszett. :D
Milyen sok módja van annak, hogy az ember másként is lássa azt amit megszokott... :))
Jó éjszakát mindenkinek! :ymhug: i-) :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 24. 22:43

Mai sétám képeiből.

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 7:07

szia Gabóci...gyönyörű lett az eperkínálatod, még a nyál is összefutott a számban...a virágok is nagyon szépek...na és a gólyák! Hihetetlen, mennyire nem félnek az autóktól....de öröm, hogy láthatjuk őket... \:D/ :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 10:47

Sziasztok!
Gabóci!De nagyon finomnak néz ki!Ez már szamóca?Lajosmizséről szoktam vásárolni a Fehérvári úti piacon.Ettél már idén?A tulipán is különleges,cirmos és olyan mint ,amit általánosban rajzoltunk.Köszönom szépen a képeket.DE ,HOGYHOGY A GÓLYÁK AZ ÚT MELLETT SÉTÁLNAK????Hol van ez?Ilyen csodás helyen laksz?Üdv:pasggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 12:35

EBÉD "némi" segítséggel: BABLEVES/konzervbab leöblítve és mellé egy valódi zöldségleves+3 karika kolbász/és OLGA-féle palacsinta/meleg tej+tejföl+olaj+tojás+liszt+EGY KIS GYÖMBÉR A TÉSZTÁJÁBA+só+pici cukor/Elkészítési idő:40 perc. Piszkos anyagiak:nem túl drága,mert a konzervbab akciós volt,a lekvár akciós,a kolbász maradék,stb..../Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 12:44

Finom és nem drága reggelik /persze csak a mi korosztályunknak.Férjek,kamasz gyerekek STOP!/Paggy Az alsó képen juhtúró van.Azelőtt nem vacakoltam ennyit az ételekkel,de a fogyókúrás tanfolyamon ezt kaptuk 2 hónapig HF-nak.

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. április 25. 12:56

Paggy! Hajnalban szedett, finom édes, illatos, de még csak fólia alatt termesztett eper. ;) Hamarosan jön a szabadföldi is, már alig várom! :) Jó étvágyat hozzá! :D

Kép

Szeretek itt lakni, sok a zöld terület és a fa. Az út egyik oldalát 100 éves kocsányos tölgyek, a másikat páfrányfenyők ill. hársfák övezik, ami különösen ősszel gyönyörű.

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 14:21

Köszönöm szépen Gabóci a válaszod.Először is az eper NYAM-NYAM!!!/lehet enni a fogyózóknak is/
Nagyon szép a fasor.Néha a házak nem is különlegesek,de a fák elvarázsolják.Képzeld,velem így van ez a lakóteleppel.-Soha nem laktam lakótelepen/így hozta a sors/ most az utcánk végén van és én gyönyörűnek találom.Mit?Hát a fényeit este,, a színeit mióta felújították.A házak közötti zöldet,a vadvirágokat,a pöttömnyi"réteket"ELHISZEM?HOGY SZERETSZ OTT LAKNI!Eddig Tőled az ablakodból elénktáruló képepeket láttam.Főleg a hajnali.nagyon megfogott.Teszek be néhány hangulatos képek a lakótelepi hangulatról spoilerbe.Szép napot és mégegyszer köszönöm a virtuális szamócát.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 14:46

Spoiler: mutasd
rl=http://kephost.com/image/wdnl]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. április 25. 14:47

url=http://kephost.com/image/wdne]Kép[/url]
Kép[spoiler]
[/spoiler]
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 16:40

szép, hangulatosak a képek, öröm nézegetni...és sétálhatnékja van az embernek.
Itt ma olyan erős a szél, hogy igencsak fognom kellett a telefonomat, nehogy kidöntse...és leejtsem emiatt! :-?? [-x ez olyan nemszeretem...szélerősség.. a széllökések bőven átlépik a 4o-et...bár mára esőt igért, de most még süt a nap... :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 17:50

Kata fotói 1. rész: Kata, Samuka, Győr és felhők

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 17:56

Köszönöm Rita! a középső kép majdnem olyan mint egy sárkány...
:D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 18:33

Annyira el vagyok maradva, hogy az csak na! És mindez egy sorozat miatt! De nem baj,
megéri! Ti is meg fogjátok látni, csak még azt nem tudom, hogy mikor. Attól függ, hogy
lesz-e valami a thai Goongból vagy nem.

Most keveset írok, mert szeretném folytatni a My Sunshine-t. A 25. résznél tartok, már
csak 7 rész van hátra az eredeti 32-ből, aztán jön egy négy részes "sűrítmény", az ún.
"director's cut", ahol a sorozatból csináltak egy négy részes minisorozatot. Ha jó lesz,
azt is lefordítom.

Paggy, a vásárcsarnok színessége, a sokaság, és a sokféleség lenyűgöző. Nekem ilyesmiben
nincs részem, ezért jólesik nézegetni a képeket. Az alább betett ablakos kép nagyszerű!
Csupa ablak az ablakban, és még egy visszatükröződő ablak is van jobbra fent. Igazán
jól sikerült kép!

Kép

Nagyon guszták a kajás képek. Csorog a nyálam rendesen!

Gabi! A lovas fotóid, tisztára olyanok, mintha egy lovas magazinból vetted volna ki őket.
Élénk színek, jól elkapott pillanatok... nagyon-nagyon tetszenek. Jó, hogy a végére hagytad
azt az utolsó szép képet. Méltóan zárja le a témát.

Még mindig csak utánatok kullogunk, sejtem, hogy így is marad már. Nálunk a labdarózsa
is és a pünkösdi rózsa is csak bimbós állapotában látható. A cirmos tulipánról nem tudom
levenni a szemem. A gólyára meg nincs szavam! Én lakom falun, és te több madárral tudsz
szolgálni, mint én. Gólyát csak az árvízkor látunk és akkor, ha a sok esőzés hatására kialakul
a belvíz. Nekem lőttek! Mióta lombosodnak a fák, csak hallom a madarakat, de nem látom.

Kata! Samuka élvezte a közös fotózkodást. Mondtad neki, hogy mosolyogjon a kamerába?
Már láttunk korábbi képeken, de akkor is jó volt az "idei", "aktuális" Katát is látni!

Még van kb. három kitevésre való kép, minden nap teszek ki vagy kilencet. A holnapi virágos
képek olyan jók lettek, és madarat is sikerült "lőnöd"!

Pár napja készültek ezek a felhőfotók:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. április 25. 18:57

Rovarok és virágok:

Kép
Kép

Kép

Az árvacsalán virágja maga is pici, hát még milyen apróka lehet ez a szöcske(?)?

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. április 25. 20:06

Rita! Nagyon lenyűgözött téged az a sorozat, ha így elkapott a gépszíj... :)) ..de nem baj, rád is fér, hogy végre tényleg élvezkedhess is. :)) . Nekem nagyon tetszenek a virágok a bogarakkal, nekem mindig elrepülnek! hiába ahhoz a te masinád dukál, hogy tényleg jók legyenek.. :D
Samukán mosolyogtam akkorát, hogy éppen meg akart szökni megint a fényképezés elől...én meg egy pillanat alatt kitaláltam hogy most gyorsan...éppen hívott be bennünket a dr. bácsi.

Na lényeg, ma jól sikerült minden, és szuperül ki van véve az ideg a fogamból nem fáj egyáltalán! És ez a lényeg... \:D/ #:-s Jól jött az imatámogatás, és a jókívánságok is, hogy minden jól sikerüljön..persze még nem értünk a dolgok végére, de az a lényeg hogy most egy kicsit lazíthatok..Sokat jelent nagyon! Mindenkinek szép estét, és kellemes holnapot! :ymhug: i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”