Gabi! Gyógyulj meg minél hamarabb, mert a sétáid nemcsak neked tesznek jót, hanem
nekünk is. Én például hiába lakom a Sajó mellett, és megyek át rajta naponta kétszer,
gyalog nem tudok a közelébe menni, mert sűrűn be van nőve növényzettel. Míg te hozod
a fotókat a Körösről és a kacsákról, akár helyettem is. A lányom meg a Mersey folyó
partjáról. Kanadai ludak és vadkacsák, de azok eltörpülnek a ludak mellett:

Én egyszer láttam piros virágú gesztenyét, mégpedig tavaly, majdnem ilyenkor Tiszadobon.
Le akartam fotózni, de pont indulni kellett, ezért nem készült kép róla. nagyon sajnáltam.
Az szelídgesztenye volt.
Három napig nem tudtam fényképeket készíteni az erős szél miatt. Ki voltam akadva!
Ági! Fogadjunk, te vagy a szöszi középen! Így még jobban tetszik az a kép!!!
Szegény tulipánok! Lehet, hogy csak a lelkiismeretem megnyugtatása miatt gondolom,
hogy kicsi fajták. Talán ők is jó nagy erősek lennének, de kiveszi az erejüket, hogy
kiverekedjék magukat a kemény földből. Kíváncsi leszek, jövőre milyen színűek jönnek
elő.
Marcsi! Sajnos a csikkek hozzátartoznak az aszfalthoz. Ne izgasd magad! Annak szégyen,
aki eldobálja. Én egyébként minden kezdeményezést jónak tartok, amiben humor van,
vagy egy kis vicc, amivel feldobják a városlakók hangulatát. Itt klassz példák vannak:
https://hu.pinterest.com/maribedna/funny-street-art/Kata! Még hogy a 100. oldalt! De a 2500. hozzászólást is ebben a topikban!!! Ja, és közeledünk
a 30 000. megtekintéshez!! De jó is ez a topik nagyon! Imádok itt lenni!
Nem nézek híreket, nem is tudtam erről a hagymás dologról. Az egyik ismerősöm ismerőse
Hollandiában él. Ott nagyüzemekben "termelik" a zöldségeket úgy, hogy napot nem látnak,
és némelyik növény még talajt sem. Tápoldatban nevelődnek!!!
Levél: vérehulló, virág: pitypang. Birkóznak a fényért: