a május kosár küldésének. A színe sem mindegy, és persze a nagysága sem. Az ablakba kell
kitenni a kosarat, hogy minden arra járó lássa, hogy épp hol tart a kapcsolata a párocskának.
Már nagyon sajnálom, hogy amikor Szilvásváradra mentünk elsején nem fotóztam le egy pár
ablakban virító kosarat, de nem akartunk mindenhol megállni. Májusfát, amit szintén a
szerelmének állít a fiú, is csak az autóból menet közben fényképeztem. Ez a két májusfa az
általános felénk, de menet közben láttunk olyanokat is, amelyeken színes lufik is voltak.
Legalább 15 májusfát láttunk, amíg Szilvásváradra nem értünk.
Már várom, hogy milyen színűek lesznek az első újszülöttek, és a sárkányhajó versenyről készült
beszámolódat is. Nekem ez újdonság lesz!
Jó unokázást!
Gabi! Nálunk leginkább a legegyszerűbb, legillatosabb "paraszt orgona" található meg. Csináltam
még pár hazabandukolós képet, mindet orgonával fűszerezve, délután kiteszem majd őket.
Most a Kata képei következnek, mert szégyellem, hogy küldi, én meg csak két nap múlva
teszem ki.
Nagyon tetszik az a szép színes köztéri óra, és igazán hangulatosak a "kiülős" képek is. Egy
város hangulatának rettentő jót tesznek a teraszok. A képeid alapján ismerem meg Békéscsabát,
nem jártam még felétek.
Irigy vagyok a madárfotókért! Én már csak a hangjukat hallom, nem látom őket a lombos fákon,
de nem adom fel!
Ági! Mekkorák nálatok a gyümölcsök! Náluk még mindig bőven van nem teljesen elvirágzott fa.
Az óriás kajszi megérdemli a nevét!
Nekünk volt egy kutyánk, aki a paradicsomot ette, egy másik meg a cseresznyét. Az utolsó,
Dundi a kiteregetett zokniknak nem tudott ellenállni, ha tehette lopott egyet-kettőt a szárítóról.
Foltos Cica és Zorró (a második). Testvérek, a harmadik szomszédból: