Szia Mindenki!

Bármennyire leragad is a szemem, most már irnom kell, mert megint lemaradok. Erre készülök már szombat óta.
Paggy! Nagyon jók lettek a sárkányhajós képek! Kalandos volt az a napod!
Először gondolkoztam is, hogy honnan fényképezted a vizet, de utána rájöttem, ahogy olvastam.
Hát az a wc-s jelenet! Bocsánat, de én is vihogtam a végén. Brrrr, bele se merek gondolni. Az igazat megvallva anno nekem is ilyen félelmeim voltak, és nagyon örültem szerintem mikor kisiskolásként lett igazi benti wc-nk.
Hú, Paggy! Nem irigyellek most a családod egészségi állapota miatt, Jobbulást a betegeknek!
Gabóci! A kastélyos pitypangos képed nagyon különleges lett!

Aztán olvastam Ritánál,hogy ez a vasútállomás. Hirtelen azt hittem Szabadkigyós.
Régen csak a liláskék nőszirom létezett, ma meg már különböző szép szinekben pompázik. Hiába nem a kedvenc virágom, de itt nem messze tőlünk az egyik háznál van egy pár darab belőlük olyan szinben, amit még sosem láttam.
Mekkora nagy divat volt a dália a kertekben nálunk, mikor még kicsik voltunk. Most meg erre felénk szinte el is tünt.
Azt birom a harkályokban, bármennyire szép kis madarak, mikor kopácsolnak olyan mély hangot adnak ki, az ember nem gondolná, hogy képesek erre. Nálunk sokszor a villanypóznán dolgoznak. Kemény feladat, az már biztos
Rita! Micsoda pajzán lágybogarakat is sikerült lekapnod.

Modell cica szuper a gyikkal. Nem tudom ha látta volna elkapta volna-e?
Vacakol a külső szerver, igy nem találom azt a képet, mikor Ödön kicsi volt és talált egy gyikot. Addig kerülgette, mig a gyik elkapta az orrát. Fújtatott, mint egy kigyó. Nem hallottam még ilyet. Ödön rázta a gyikor le magáról, én meg visitottam a páromnak, hogy mentse meg Ödönt. A vége az lett, hogy utána a gyikot kellett megmentenünk, mert a bátor 6 hónaposunk becserkészte, mint az oroszlánok, körbe-körbe, szűkitve a kört és a végén elkapta.
Az amszterdami képek nagyon szép vidám szinesek, annak ellenére, hogy esik az eső.
Rita! Vigasztaljon a tudat, hogy én is bármikor tudok enni süteményt, akár hajnalban, akár reggel hat órakor. - bár mindennel igy vagyok.

viszont reggelizni nem szoktam, mert akkor egész nap ennék. Valahogy igy vagyok kódolva. igy marad a zöldséglé, meg a gyógyteák délig.
Nagyon szépek a naplementéid!
Hétvégén továbbképzésen voltam.

Ma ahogy szedtem a tótól átnyúló akácfavirágokat, láttam meg a barackfa tetején a nagy fészket. Kiváncsi lettem volna mi költött ott.

Szárad az akácvirág

Kicsit megint nagyok lettek a képek, de nincs már erőm kicsinyiteni, pedig a birkákat megtettem, de igy is lóméretűek.