Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 8. 17:47

Rita! Az első gondolatom nekem is az volt, hogy harkályt látok, de nem vagyok szakértő, a Google barátomat hívtam segítségül, csak a piros hasát nem kalkuláltam be. Köszi a kiigazítást, javítottam. :-*

Ma boltba menet láttam ezt a gólyát és galambokat? a fűnyírók között sétálni, fantasztikus, hogy mennyire nem félnek semmitől.
Sajnos csak telefon volt nálam, és a kollázs is torzítja a képeket. :(

Kép

Egy kis délutáni szieszta kacsáéknál!

Kép

Ez mini vagy törpe orgona. :flower1: Csodálatos, erős illata van.

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 20:32

Gabi! Sajnos én sem ismerem úgy a madarakat, ahogy szeretném. Viszont hihetetlen, hogy
te mennyit tudsz fotózni! Ennek a témának te vagy a felelőse!

Ilyen törpe orgona mintha itt is lenne a faluban. Majd megfigyelem. Lazábbak a virágfürtök,
ha jól látom a képeden.

Még mindig harmat (ezt sem tudom megunni):

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 8. 21:01

köszönet az újabb képekért! Rita, az a cica mintha direkt neked pózolna, beengedett a kegyeibe... :D ...
Gabóci milyen izgalmas munka közben ilyen közel látni a gólyát...a kacsákat irigylem a pihenő miatt...na majd én is a holnapi fogorvosi mizéria után tuti lepihenek!
Rita, a harmatcseppek megint szikráznak a fénytől, olyan szépek!
Kellemes estét mindenkinek! Itt egy óra alatt akkorát változtak a felhők...Kíváncsi leszek mit szóltok majd, ha Ritának lesz ideje kitenni.Még én is meglepődtem...csak arra kaptam fel a fejem hogy hogyhogy ennyire fázom...valahol lehet jég volt! :( :ymhug: [-x :-h :movingflower: :flower1: i-) i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 8. 21:26

Sziasztok!Becsapott a mennykő a családombaA nászasszonyomat a szívével műtik/aorta probléma,véletlen derült ki / a jövő héten,Dédi ma rosszul lett ,dél óta ÜL A SÜRGŐSSÉGIN .ÉS ma volt Lilla 6. szülinapja /ez jó/Teszek fel néhány képet és várom,hogy menjek segíteni Julikának rábeszélni Dédit,hogy esetleg bent kell maradnia.Ki ne félne ebben a korban kórházban maradni?.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 8. 21:50

APA-LÁNYA szülinapi torták/Melyik kié?"könnyítésül csak az egyik szám valós/gyertya/ És barátnős kávézás
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 9. 15:08

wow..guszták! apáé az alsó

:ymblushing: :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 10. 6:14

Torták így kora reggelre! Sajnos én azok közé tartozom, akik képesek lennének
süteményt reggelizni minden nap!

Most nem írok, csak pakolok. Tegnapi...

Kép

és mai napkelték... (ha nem én csináltam volna ezt a két fotót, el sem hinném,
hogy ugyanazon a napon készült. A két fényképezés közt 15 perc telhetett el):

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 10. 6:25

Gabi! Megvan a mi törpeorgonánk is! Még csak bimbósak a virágai, de már így is
illatosak:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 10. 19:09

RITA! a napfelkeltédre csaz azt tudom mondani hogy hhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Még így látni is fantasztikus...hát még élőben... :D \:D/
Spoiler: mutasd
igaziból ma mentem volna ki, de még ma rosszul voltam a tegnapi foghúzástól. Mindet ki kell húzni...déltől este fél 1o-ig nem állt el...de már kihevertem.kéthetente kettő

Holnap megyek apuhoz, le szeretném fényképezni a bazsarózsát! Ma már főztem, és azt viszem ki.. :)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 10. 22:28

Szia Mindenki! :-)
Bármennyire leragad is a szemem, most már irnom kell, mert megint lemaradok. Erre készülök már szombat óta.
Paggy! Nagyon jók lettek a sárkányhajós képek! Kalandos volt az a napod!
Először gondolkoztam is, hogy honnan fényképezted a vizet, de utána rájöttem, ahogy olvastam.
Hát az a wc-s jelenet! Bocsánat, de én is vihogtam a végén. Brrrr, bele se merek gondolni. Az igazat megvallva anno nekem is ilyen félelmeim voltak, és nagyon örültem szerintem mikor kisiskolásként lett igazi benti wc-nk.
Hú, Paggy! Nem irigyellek most a családod egészségi állapota miatt, Jobbulást a betegeknek!
Gabóci! A kastélyos pitypangos képed nagyon különleges lett! :-) Aztán olvastam Ritánál,hogy ez a vasútállomás. Hirtelen azt hittem Szabadkigyós.
Régen csak a liláskék nőszirom létezett, ma meg már különböző szép szinekben pompázik. Hiába nem a kedvenc virágom, de itt nem messze tőlünk az egyik háznál van egy pár darab belőlük olyan szinben, amit még sosem láttam.
Mekkora nagy divat volt a dália a kertekben nálunk, mikor még kicsik voltunk. Most meg erre felénk szinte el is tünt.
Azt birom a harkályokban, bármennyire szép kis madarak, mikor kopácsolnak olyan mély hangot adnak ki, az ember nem gondolná, hogy képesek erre. Nálunk sokszor a villanypóznán dolgoznak. Kemény feladat, az már biztos :-)
Rita! Micsoda pajzán lágybogarakat is sikerült lekapnod. :-)
Modell cica szuper a gyikkal. Nem tudom ha látta volna elkapta volna-e?
Vacakol a külső szerver, igy nem találom azt a képet, mikor Ödön kicsi volt és talált egy gyikot. Addig kerülgette, mig a gyik elkapta az orrát. Fújtatott, mint egy kigyó. Nem hallottam még ilyet. Ödön rázta a gyikor le magáról, én meg visitottam a páromnak, hogy mentse meg Ödönt. A vége az lett, hogy utána a gyikot kellett megmentenünk, mert a bátor 6 hónaposunk becserkészte, mint az oroszlánok, körbe-körbe, szűkitve a kört és a végén elkapta.
Az amszterdami képek nagyon szép vidám szinesek, annak ellenére, hogy esik az eső.
Rita! Vigasztaljon a tudat, hogy én is bármikor tudok enni süteményt, akár hajnalban, akár reggel hat órakor. - bár mindennel igy vagyok. :-) viszont reggelizni nem szoktam, mert akkor egész nap ennék. Valahogy igy vagyok kódolva. igy marad a zöldséglé, meg a gyógyteák délig.
Nagyon szépek a naplementéid!

Hétvégén továbbképzésen voltam. =))

Kép
Kép

Ma ahogy szedtem a tótól átnyúló akácfavirágokat, láttam meg a barackfa tetején a nagy fészket. Kiváncsi lettem volna mi költött ott.

Kép

Szárad az akácvirág

Kép

Kicsit megint nagyok lettek a képek, de nincs már erőm kicsinyiteni, pedig a birkákat megtettem, de igy is lóméretűek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 11. 7:52

Sziasztok! szép reggelt mindenkinek. Holnapra már rossz időt mond megint mára meg 16-ot hát kíváncsi leszek... ;) .
f.ági, szerintem ez így tökéletes ahogy betetted, mert lehet érzékelni mekkora munka folyik ott...a báránynyírást és vágást megúsztam...anno :D .
az evésről...mióta iszom az ukko teát és most egy másikat próbálok ki meg szedem almaecet kapszulát...igaz a kétszeresét a javasoltnak, mert úgy érzem most még arra van szükségem azóta nálam is javult helyzet...most egyébként egy kivikoncentrátummal kezdek.
A reggelit nem hagyom ki, de el vagyok teljesen az 1 kávé, 4-5 szem keksz délig. vagy tejeskávé...Sajnos nem sikerül a kávét teljesen kiiktatni...de a napi 8 helyett a három már tökéletes...van hogy csak kettőt iszom...valahogy nem kívánom már annyira..!
Izgalmas lesz, ha meglátod a kicsiket majd a fészekből kukucskálni...! Apunál is szorgoskodnak a kis madárkák..az őszapó olyan apró hogy hihetetlen.viszi a mohát és a kutyaszőrt, még mindig a kis fészkén dolgozik..apu szokta a :D :)) telefonba mesélni éppen mit lát.. :D :)) ..az egyetlen eset amikor bőbeszédű :)) :)) :)) .én meg örülök, hogy boldogan mesél...!Nyáron tálkában is mindig tesz ki nekik vizet...télen meg magokat is... :) :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
elfelejtettem mondani, hogy egy kis tüllel érdemes lenne letakarni az akácvirágot..
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 11. 9:46

Sziasztok!Minden baj és kevésbé baj ellenére jó híreim vannak.Holnapután reggel küldöm a képeket:minden cserépben van ill.2 nap múlva lesz kalászos állapotú virág,így max 10-12 napon belül virágoznak a fréziák.Nem egyszerre,hanem folyamatosan.Nekem boldogság,szeretnék szép képeket csinálni .Úgy gondolom,hogy mindenki kap a sajátjáról kinyomtatható fotót.Ha áldoztok rá kis időt és kb.200Ft-t, a színes nyomtatónál keménylapos,falra,vagy naptárként kitehető lesz.NO ,DE NE IGYAK ELŐRE A MEDVE BŐRÉRE!
Dédi jól van,ezt onnan tudni,hogy már kaptam tőle elintézendő feladatokat.Olyan ,mint a KELJFELJANCSI/nem tiszteletlenségből írom/
Ami kissé ijesztő,hogy a nászasszonyom szívét jövő kedden operálják.Állítólag RUTINMŰTÉT ez(!?)
Kedves Mindenki!Köszönöm a fotókat.Szombaton jövök nézegetni.KATÁNAK SOK-SOK ERŐT a fogorvos elviseléséhez!!!!!!Együttérzek Veled.KÜLDÖK KÜLÖN NEKED VALAMI KÜLÖNLEGESET/link/Mindenkinek szép májusi napokat és sok jó fotót kívánok!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 11. 10:02

KATÁNAK,de azért más is megnézheti!
https://www.youtube.com/watch?v=6XG4iJhcGGk
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 11. 10:18

ÉS:
https://www.youtube.com/watch?v=cU2Dr48E0J0
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 11. 12:48

Paggy!
A baj kéretlenül és bármelyik pillanatban jöhet. :( A betegeknek sok erőt és gyors gyógyulást kívánok. :-bd
Várom a kis fréziák születését. :movingflower:

Kata! Neked is sok kitartást és türelmet a fogorvosi beavatkozásokhoz, ez az egyik legkellemetlenebb dolog, együtt érzek veled :-?

A tegnapi Körös parton készült képeim. A szobor sétány képeit csak kollázsban teszem ki, hogy ne foglaljon sok helyet.

Kép

Ezeket a virágokat nem ismerem, még nem is láttam. :-w

Kép Kép
Kép Kép

Mivel nagyon sok képet csinálok, inkább kollázs formában teszem ki.

Kép

Vizi liliomok.

Kép Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 11. 16:30

Kata! Én meg már azt hittem megúszod véglegesen a fogászatot! Kitartást, gyógyulást kivánok!!
Halvány kérdés csak. Nem varrják ott az inyt húzás után össze, ha akkora a seb, hogy olyan sokáig vérzik? Remélem ma már jobban érzed magad!
Gabóci! Nagyon tetszik a szobros képgyűjteményed! Az a kék virág szintén. Számomra ismeretlen, a z alatta levő mályvás szinűt erre sokfelé látom.
Paggy! Örülök, hogy a dédid jobban van.
A nászasszonyoddal kapcsolatban pedig biztos nem jó hallani a műtétet, de a sziv az az a motor, aminek mennie kell.
Apukámnak egy éven belül kétszer csináltak katéterezést, úgy, hogy azt mondták az elsőnél azonnal műtét, mert olyan állapotban van. Nem ment bele, mert hogy őt ne vágják fel, mint a disznót. Na aztán mire kis ráhatásomra mégis vállalta, addig a prof. vállalta neki ismeretlenül a szinte kivitelezhetetlen katéterezést. Kemény küzdelem volt a kitakaritása , de most már jól van és szerintem örült, hogy megcsinálták. Amúgy képes lenne hazajönni műtét elől megszökve. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 11. 22:49

Köszönöm mindenkinek a biztatást, Paggynak a videókat, a frézia gyönyörűséges volt, a tangón meg jókat vigyorogtam, ezer éve nem jártam ilyen területen... :D .
Gabóczinak a virág és szobormontázsokat köszönöm...de szégyen bevallani ha 4-et felismertem sokat mondok...volt hogy még a neveket sem ismertem... :-o ..csak néztem ki a fejemből... :D
f.ági szerintem a doki sem számított ilyen sokáig a vérzésre...de majd ugyis mennem kell a mellényemért akkor majd elmondom...ugyanis ott felejtettem.. :-o ,de csak itthon vettem észre, és még rendelés vége előtt szóltam az asszisztensnőnek... :) és még megvolt!
apuhoz nem jutottunk ki, Samu nem volt hajlandó csak délután felöltözni...most sem a busz sem az autó szó nem hatott...ilyen is van.
Meglátjuk holnap milyen idő lesz..ahhoz igazitjuk a kimenetet apuhoz...persze ha esik nem megyünk...Jó éjszakát mindenkinek! :ymhug: i-) \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Örülök én is hogy a dédi is jobban van...a szívkatéterezés ma már rutinműtétnek számít, csak túl kell élni..mint a fogorvost... :D ..tudom ez egy kicsit morbid viccnek tűnik, remélem nem bántok meg vele senkit...Mindenesetre érdekes, hogy miközben a fiatalok a focipályán egyre hullanak...az idősek meg túlélnek 3-4--5 szívműtétet...De természetesen az ember azért műteti meg magát, mert esélyt akar adni még magának ...és miért ne élhetne meg akár bibliai kort is...az a korosztály többször is felépítette az országot! :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 12. 12:42

HAHÓ!MIN GI!Lehet,hogy holnapra kinyílik a 7. cserépben, az istentudja milyen színű ,első frézia.Most csak Neked teszem be a fotót,de a többiek is készülhetnek.1-s,2-s cserép hajrázik/TUDJÁTOK SZÍNFÜGGŐ A NYÍLÁSIDŐ,MEG NE BÁNTÓDJATOK!/Beteszem az én kis lemaradottamat is.MINDJÁRTPaggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 12. 12:55

http://kephost.com/image/0c6g]Kép[/url]

=http://kephost.com/image/0c6P]Kép[/url]

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 12. 12:57

ÉS ,AKI ELTALÁLJA,HOGY MILYEN SZÍNŰ LESZ AZ ELSŐ KINYÍLT FRÉZIA ,VÁLASZTHAT A NEVENINCS CSERÉPBŐL:
rl=http://kephost.com/image/0c6W]Kép[/url]
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 12. 12:59

A fenti képek a rossz telefonommal készültek.Holnap hozom a rendest.Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 12. 16:08

Sziasztok Kislányok! Annyira, de annyira hiányoztok! A jövő hét még ilyen mozgalmas,
de utána már legalább apukám háza lemegy a vállamról. Az iskolai hajrá marad ugyan,
de amellett már jobban tudok majd fordítani.

Még nincs időm írni. Takarítanom kéne, de meghagyom szombatra. Most fordítani fogok,
mert a Pretty 29. részébe még bele sem kezdtem, és újabb két részt szeretnék belőle
kitenni. Vasárnap meg még megyünk egy fordulóra Bogácsra.

Minden betegnek jobbulást és mi hamarabbi gyógyulást kívánok!

Én azt tippelem, hogy az egyes cserépben vöröses narancssárgás lesz az első virág, az
ötösben pedig citromsárga.

A fényképezésre sem volt időm, elfogytak a fotóim is. Ma átmentem Margitkához, hogy
pár szépséget lekapjak, erre néhány kép után lemerült a fényképezőgép aksija. Holnap
újra átbandukolok.

Mindenképp meg akartam mutatni a keleti bazsarózsát:

Kép

Egy egy virágzó torma, ami megint emlékezetes. Mondom Margitkának, hogy látom, hogy
van rajta egy színes rovar, milyen jó lesz otthon nagyban megnézni, hogy milyen. Margitka
még hozzátette, hogy szerinte párzanak (rajta sem volt olvasószemüveg, hihi!). Aztán
itthon megint nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy nem egy rovar van rajta, hanem
egész sok. Komoly jövés-menés van a növényen. A legnagyobb bogár is nagyon kicsike. A
kinyílt fehér virágok legalább négyszer kisebbek, mint egy ibolya.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 12. 16:31

RITA !EZ CSODÁLATOS A BOGARAKKAKL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 13. 10:58

sziasztok! Rita, milyen szuper sereget sikerült lekapnod... :D fantasztikus látvány! gyönyörű a keleti bazsarózsa is! \:D/ .
Remélem nem fogod ki a fordulóban a legrosszabb időt!
Paggy, szépen nekilódultak a fréziák! Még mindig előttem van az amit küldtél jutubos videó a fréziáról..mindig megcsodálom az ilyen felvételeket...csodásak. A zene is szépen passzolt hozzá, szeretem, ha illenek egymáshoz...kiegészítik egymást! :D Kellemes hétvégét mindenkinek itt hol esik hol nem...éjjel dörgött villámlott! Igaz én nem láttam olyan mélyen aludtam..de apu mondta... :D .
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 13. 12:26

Sziasztok!Először küldöm a fréziákat picit részletesen,majd küldök néhány saját képet ,ezután kis szünet ,kb 1 óra/kutyaséta/,majd nézgelődök és irogatok.Mindjárt:Paggy

Vissza: “Társalgó”