Kata! A jázmin fantasztikus illatot áraszt, és reggel folyamatosan csepeg róla a harmat,
ha hozzáérünk. Teljesen rálóg a kiskapura, az itthoni fiam meg 185 centi magas. Ha nem
akarja, hogy harmatzuhanyt kapjon, lapos kúszásban kell az autójához mennie. De soha
nem ússza meg! Jókat bosszankodik, és meg jól szórakozom. Legalább vidáman indul a
nap.
A képeidet így kirakva, összevariálva szeretem a legjobban. Te mindig álló képeket
készítesz, meg lehet csinálni, hogy hármat teszek ki egy sorba, míg én mindig fekvőket
csinálok, abból meg nem fér ki csak egy darab egy sorba, nincs variációs lehetőség.
Olyan jó lenne, ha egy héten legalább egyszer egyedül is ki tudnál mozdulni. Három gyerekes
anyaként tudom, hogy erre szüksége van az embernek. Időnként muszáj gyerek nélkül
is lenni egy kicsit, bár nekem sem sikerült, mert építkeztünk, amikor picik voltak.
Gabi! Két darab jezsámen bokrom van, és még a szomszédénak a nagy része is átlóg
hozzám. Az, amelyikről a képeket szoktam küldeni, nagy kiterjedésű, erős növekedésű,
és hamar nyíló fajta, míg a másik kettő később nyílik, és nem is bokrosodik úgy, mint ez.
Azokon még csak imitt-amott van virág, egyébként másban nincs különbség köztük.
Garfieldet látva - aki nagyon cuki, nem kevésbé a bogrács!!! - arra jöttem rá, hogy az
én állatos képeimből az akció nagyon hiányzik. Nincs saját cicám, így nem tudok elkapni
olyan pillanatokat, amikor épp sunyizik, vagy kíváncsiskodik, vagy kitekeredve alszik...
Kicsit sajnálom, de ez van!
A naplementéddel te sem vallasz szégyent! A napfürdőző rigó pedig az én napfürdőző
szajkómra emlékeztetett. Nagyon jó képek lettek!!
Emlékszem, hogy még a doramaforeverben raktál ki képet ezekről a kerámia edényekről.
Csodaszépek mindenféle szempontból. Az anyaguk, a színül, a formájuk, a stílusuk!
Gyönyörű a kemence is! Apukámnak ilyen volt a kertjében:

Szegény szarvasbogár! Biztos, hogy lány és verekedés van a dologban!
Annak a vadrózsának fehér a virága? Nem is láttam még olyat! Itt mindegyiknek rózsás
a színe.
Paggy! A menchesteri csillárokból azok tetszenek leginkább, amelyeknek lefelé néz a
burájuk, nem a plafon felé.
Nem baj, ha nem azok a színek nyíltak, mint, amit vártál! Jó meglepődni, nem? Így még
szórakoztatóbb!
Nekem nagyon tetszik az én színem! Mondjuk, ha más színű lenne az én cserepemben az
is tetszene, mert csúnya frézia nincs!
Nem tudom mi a megfejtés a kiskocsira, de azt látom, hogy ajtó van mindkét végén.
Biztosan nem véletlen, hogy ki lehet nyitni. Szükség van rá. De vajon miért? Állatokhoz
köze lehet? Vagy talán Lillának készült? Játék? Ötletelgetek, de fogalmam sincs, miért
van ajtó mindkét végén!
Kutyák, cicák mindenféle mennyiségben jöhetnek! A tiéid is édesek, de a szomszédot
egy hónapra bezárnám a hátsó udvarra, utána hátha jobban bánna a kutyusával! ******!
(ez egy csúnya szó, nem írom ki)
Milyen jó, hogy a nászasszonyod és a dédi is jól vannak! Jókora jövés-menés lesz nálatok!
Kíváncsi vagyok a titkos kertre!
Modell Cicát és engem már nem választ el kerítés egymástól. Az a zöld, az én kerti székem!