Van képem hozzá

Gabóci5

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 21. 23:31

f.ági írta:
Gabóci! Nagyon szépek a lánykád virágai. A fa, vagy bokor az milyen fajta?

Nem tudom mire gondolsz Ági. :-? A képek sorrendben: klematisz, harangláb, csüngő mézvirág és fukszia volt. :ymdaydream:

Tegnap nagy volt a forgalom a levegőben, egy siklóernyőst és egy drónt láttam.

Kép Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 21. 23:38

Rita Ismét nagyon sok szép képet osztottál meg velünk. Köszi Kata képeit is.
A napkelték és napnyugták nálad a legszebbek. A lila íriszek nagyon tetszettek, és az esőcseppes képeidet mindig megcsodálom. :ymblushing: Általában felénk hamarabb nyílik minden, viszont most úgy látom, hogy nálatok a jázmin már virágba borult, itt az utcánkban lévők még csak bimbósak.
Megint csak kollázsban teszem ki a képeimet.

Garfild kíváncsi, hogy maradt-e még valami a bográcsban.
Kép

Mai naplementéim,
Kép

A naplemente fényében fürdőző rigó.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 22. 7:51

sziasztok itt is! Kellemes hetet mindenkinek! Gabóci, milyen szép a Te naplementéd és a macsekod igencsak kíváncsi természet! Nem esett bele? :)) :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
A drón és a siklóernyőzés is izgalmas...tegnap és tegnapelőtt olyan nagy szél volt hogy nem hiszem a mi környékünkön megkockáztatta e valaki a :-o siklást!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 22. 11:26

Sziasztok!Jöttem nézelődni!
Rita!Hát csodás fotó a BODZÁN és a JÁZMINON el nem csöppenő esőcsepp!!!!!!!!!!TÉNYLEG:kéne egy albumot csinálni minden évben a legszebb fotókból.Sokba kerülne,vagy lehetséges egyáltalán nem virtuálisan?Most ezen töröm a fejem.Már második éve kinyomtatom az előző évi legszebb fréziáimról készült fotókat,persze csak fénymásolat.De kéne egy album és összefűzve.MERT MIT NÉZEGETHET az ember 10 év múlva/ha megérjük/?
A manchesteri csillárokat szeretném hazahozni!Olyan hangulatos a kocsma.
KATA:Megint a felhőfotók a kedvenceim.1/ ÓRIÁSFELHŐ a fák felett és 2/MAMAFELHŐ TERELI A GYEREKÉT a parkolós képen.Nagyon helyesek. VALAMINT: a gesztenyés tekercs/?/ NYAM-NYAM.Ki csinálta és ki ette meg?Köszönöm a képeket.
Gabóci!Köszi a drónos fotót.Te nem tartasz ettől az új világtól? Egyszer csak bekukucskál a szomszéd drónja a konyhaablakon,amikor esetleg a nagy halom mosogatnivaló mellett keresztrejtvényt fejt az ember,ekkor megszólal a " kis szerkezet":EJNYE,EJNYE SZOMSZÉDASSZONY!A HÉTEN MÁR MÁSODSZOR LAZSÁL!
Kedves kis Garfildod igencsak nyalakodna!Imádom a cserép edényeket.Abban is főztétek?Biztosan nagyon finom volt.Kérek szépen majd egy bográcsos képet, lehet ?/ha már nem kóstolhattuk meg/ Kedvesek a madaras képeid.Igazi rigó ült a fa tetején,mert olyan mozdulatlannak tűnt ?
Küldök néhány fotót nemsokára.Üdv:Paggy
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. május 22. 12:51

Paggy írta:!TÉNYLEG:kéne egy albumot csinálni minden évben a legszebb fotókból.Sokba kerülne,vagy lehetséges egyáltalán nem virtuálisan?Most ezen töröm a fejem.
Küldök néhány fotót nemsokára.Üdv:Paggy

Kedves Paggy! Ha fotópapírra nyomtatod ki a képeidet, tökéletesen olyan,mint a fénykép és albumba is tudod tenni. Fotópapírt aszerint tudsz választani milyen a nyomtatód ( lézer vagy tintasugaras) és milyen minőséget szeretnél.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 22. 13:30

Kedves MinGi!Köszönöm az információt,de a fotópapíros 10 év múlva is látható?Paggy

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 22. 13:32

Jobb alsó sarok, a fenti képen, a szomszéd kutya orra.Csináltunk egy nyílást a keritésen,hogy átlásson,mert nagyon egyedül van egész nap.A hátsó kertbe zárják és sehova sem lát ki.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. május 22. 13:55

Paggy írta:Kedves MinGi!Köszönöm az információt,de a fotópapíros 10 év múlva is látható?Paggy

Vannak 15 éves képeim, változatlan a minőségük.
Nagyon aranyosak az állataid és persze az érdeklődő kutyaorr is.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 22. 14:01

Sziasztok!

Gabóci, visszatekertem a 95. oldalig, de nem találtam meg a képet, lehet spoiler-be volt, de arra most nincs időm, hogy végig nyitogassam, mert csak beugrottam.
Garfield cica furfangos egy macsek :-)
Paggy! Nagyon szép a fréziás videód! A kutya-cica banda is . :-)
Nem irtad anno, hogy megférnek egymás mellett, nincsennek hatalmi harcok?
Rita, gyönyörű a jázminos képed!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 22. 15:02

Kedves MINDENKI!
Hétvégére MINDENKINEK/Gabóci,Kata, ÁGI,Rita/ meglesz az első virágzó fréziája.ÁGINAK pedig a 2. is TEHÁT menni fog a videó./remélem így lesz!(
Okvetlenül nézzetek be!
Nászasszonyom holnap már Bfüreden lesz.Ennyi egy szívér pótlás/3db/Lassan m ár olyan lesz,mint az autómosóban.Beállunk, kiszerelnek egy panelt és már mehetünk is.
Másik:írtam már,hogy júni.3-án TITKOS KERT-nézőbe megyünk a lányommal a belvárosban és szeretnék fotózni.Valamint DÉDIT most szombaton elviszem autóval,mert annyira szerette volna látni Lillát lovagolni.MEGLÁTJUK.Addig is üdv:Paggy
MINGI KÖSZÖNÖM
ÁGI:az állatok jóban vannak egymással.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 22. 16:32

Paggy! A kíváncsiskodó és elégedetlenkedő drónok tulaja hát jöjjön mosogatni, de ettől nem tartok. =))

Sajnos a bográcsos főzésről nincs képem, mert a fiuknak ilyesmi nem jut eszükbe, de meg tudom mutatni, a vejem barátjának a bátyja Farkas Gábor fazekas, hogy milyen csodákat csinál. Főző -sütő edények, asztali kemence, kalács és kuglóf sütőtálak, teáskészlet, füszertartók és még sok-sok mást is csinál. Egyébként járja az ország vásárait, így Bpesten is ott van pl. karácsony előtt a Vörösmarty téren. :)

Kép

Még egy kemence a mesterrel, a Millenárison. ;)

Kép

Ági a 108. oldalon vannak azok a képeim, Mingi szép orchideája után. ;;)

Ma boltba menet láttam egy sérült szarvú szarvasbogarat, virágzó alkörmöst és vadrózsát.

Kép Kép

Kép Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 22. 21:23

Ritának itt is boldog névnapot!Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:05

Sziasztok!Először is Gabóci!Nagyon-nagyon szépek a cserepek.Köszönöm ,hogy elküldted a képeket.Gratulálok a MESTERNEK!!!Egészen más íze van mindennek,ha ebben fő.ÉS, én már megtanultam,hiába kérlelem a lányomat,hogy a sok képből küldjön át nekem,vagy elfelejti,vagy 1 év múlva ér ide.Ezért ÉN MAGAM CSINÁLOK KÉPET a nekem tetsző dolgokról.SŐT,néha magamat is lefényképezem,mert szeretném látni hogy milyen voltam 1-2 éve./nem hiúságból/MEG, gyorsan múlik az idő ,így egy kicsit megállítom.A fréziaképek is ezért készülnek.Jó nézegetni,az idei "szerzeményeimet" is.
GABÓCI!Ma színt vallok a fréziádról.És egyáltalán...Hiába vettem sokféle színt,nagyon slendrián a SPALAX kft vagy a DE REEnevű holland hagymaexportáló,mert semmi nem volt az ,aminek látszott.Tehát a TE csodás 4-s csereped most valamennyire láthatod milyen lesz.Azért mutatom meg,mert Ő fog a legkésőbb nyílni.DE BIZTOSAN GYÖNYÖRŰ színben.Ezen kívül az 5-s cserép első virága a TIÉD LESZ,mert Ritának már van egy és csak a 2-t várja.
Kedves Mindnyájan!bizonyságul mellékelek egy fotót,hogy mennyifélét vettem és mint láthatjátok nem az volt benne,ami a zacskó külsején,DE SEBAJ,mert szerintem szépek .Mellékelem KATA 3-cserepének várományosát,Ági 8-as KATÁVAL közös cserepének pillanatnyi állapotát/ÁGI a hétvégén megy a videó/és Gabóci -Rita 5-s cserepének képét.KICSIT bonyolultan írtam le,de majd külön teszem.
ÉS egy rejtvényt is teszek fel,melynek megfejtése este későn lesz .Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:08

ENNYIFÉLÉT ÉS MÉG MIXET VETTEM:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:14

GABÓCI 4-s cserép /KUKUCCS!/ és GABÓCI-RITA 5-s cserép 1. virág.Sajnos az atkák a leveleket még mindig szivornyázzák,de a virágban nem tehetnek már kárt.Csak a virágnyílás után tudom permetezni a hagymás lével.Nem szeretném keverni az illatokat.:
http://kephost.com/image/0TEC]Kép[/url]

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:17

KATA 3-s cserép tele lesz sok sárga dupla virággal hamarosan KATA a 8-s cserép piros lesz,ott még picit várni kell a TIEDRE:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:21

ÁGI-KATA 8-s cserép az első virág Ágié./Ha ez így megfelel,mert KATÁNAK mindjárt lesz egy egész cserép gyönyörű!!!!! dupla sárgája és így Áginak tudom küldeni a videót szombaton.Katának ugyanilyen gyönyörű lesz.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:24

A REJTVÉNY:Milyen célt szolgál ez az eszköz nálunk?Csak azért küldöm,hogy nevessetek a végén.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 16:38

Kedves Rita!
Itt a bizonyság az első piros fréziádról valamint Neked ajánlom a NEVENINCS FRÉZIA most kinyílt szálát. /a többit a többiek kapják/Az 5-s cserép virágára még várnod kell.Paggy
url=http://kephost.com/image/0TJp]Kép[/url]

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 17:17

Paggy írta:A REJTVÉNY:Milyen célt szolgál ez az eszköz nálunk?Csak azért küldöm,hogy nevessetek a végén.
Kép
bevásárlókocsi ami a kertben is használható...vagy kutyasétáltató...is :))
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 23. 17:48

Paggy!

Szerintem a rejtvényed megfejtése: A négylábú családtagok furikázása miután elfáradtak a sétában. :-)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 23. 18:14

Paggy! Úgy látom másnak is az jutott eszébe, hogy a négylábú csapat fuvarozására is lehet használni ezt a kocsikát. ;) Már látom is lelki szemeim előtt a csipet csapatot. =))

Az elejétől látszott, hogy az én fréziáim kicsit későn ébredők, de ha fehér, vagy lilás lesz (vagy bármi más) nagyon gyönyörű lesz. :x

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 18:24

Kata! A jázmin fantasztikus illatot áraszt, és reggel folyamatosan csepeg róla a harmat,
ha hozzáérünk. Teljesen rálóg a kiskapura, az itthoni fiam meg 185 centi magas. Ha nem
akarja, hogy harmatzuhanyt kapjon, lapos kúszásban kell az autójához mennie. De soha
nem ússza meg! Jókat bosszankodik, és meg jól szórakozom. Legalább vidáman indul a
nap.

A képeidet így kirakva, összevariálva szeretem a legjobban. Te mindig álló képeket
készítesz, meg lehet csinálni, hogy hármat teszek ki egy sorba, míg én mindig fekvőket
csinálok, abból meg nem fér ki csak egy darab egy sorba, nincs variációs lehetőség.

Olyan jó lenne, ha egy héten legalább egyszer egyedül is ki tudnál mozdulni. Három gyerekes
anyaként tudom, hogy erre szüksége van az embernek. Időnként muszáj gyerek nélkül
is lenni egy kicsit, bár nekem sem sikerült, mert építkeztünk, amikor picik voltak.

Gabi! Két darab jezsámen bokrom van, és még a szomszédénak a nagy része is átlóg
hozzám. Az, amelyikről a képeket szoktam küldeni, nagy kiterjedésű, erős növekedésű,
és hamar nyíló fajta, míg a másik kettő később nyílik, és nem is bokrosodik úgy, mint ez.
Azokon még csak imitt-amott van virág, egyébként másban nincs különbség köztük.

Garfieldet látva - aki nagyon cuki, nem kevésbé a bogrács!!! - arra jöttem rá, hogy az
én állatos képeimből az akció nagyon hiányzik. Nincs saját cicám, így nem tudok elkapni
olyan pillanatokat, amikor épp sunyizik, vagy kíváncsiskodik, vagy kitekeredve alszik...
Kicsit sajnálom, de ez van!

A naplementéddel te sem vallasz szégyent! A napfürdőző rigó pedig az én napfürdőző
szajkómra emlékeztetett. Nagyon jó képek lettek!!

Emlékszem, hogy még a doramaforeverben raktál ki képet ezekről a kerámia edényekről.
Csodaszépek mindenféle szempontból. Az anyaguk, a színül, a formájuk, a stílusuk!
Gyönyörű a kemence is! Apukámnak ilyen volt a kertjében:

Kép

Szegény szarvasbogár! Biztos, hogy lány és verekedés van a dologban!
Annak a vadrózsának fehér a virága? Nem is láttam még olyat! Itt mindegyiknek rózsás
a színe.

Paggy! A menchesteri csillárokból azok tetszenek leginkább, amelyeknek lefelé néz a
burájuk, nem a plafon felé.

Nem baj, ha nem azok a színek nyíltak, mint, amit vártál! Jó meglepődni, nem? Így még
szórakoztatóbb!

Nekem nagyon tetszik az én színem! Mondjuk, ha más színű lenne az én cserepemben az
is tetszene, mert csúnya frézia nincs!

Nem tudom mi a megfejtés a kiskocsira, de azt látom, hogy ajtó van mindkét végén.
Biztosan nem véletlen, hogy ki lehet nyitni. Szükség van rá. De vajon miért? Állatokhoz
köze lehet? Vagy talán Lillának készült? Játék? Ötletelgetek, de fogalmam sincs, miért
van ajtó mindkét végén!

Kutyák, cicák mindenféle mennyiségben jöhetnek! A tiéid is édesek, de a szomszédot
egy hónapra bezárnám a hátsó udvarra, utána hátha jobban bánna a kutyusával! ******!
(ez egy csúnya szó, nem írom ki)

Milyen jó, hogy a nászasszonyod és a dédi is jól vannak! Jókora jövés-menés lesz nálatok!
Kíváncsi vagyok a titkos kertre!

Modell Cicát és engem már nem választ el kerítés egymástól. Az a zöld, az én kerti székem!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 18:42

Ritám úgy megnevettettél....az elején is de a végén is a cicával...hát még a végén kéretlenül is lesz cicád! :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) . Nagyon biztonságban érzi magát! :D Olyan édesen alszik.. i-) .
Apukád kemencéje is milyen csodás..mit sütöttetek benne? biztosan nagyon finom ami a kemencében sül...akár kenyér, akár egytálé \:D/ teles valami... :D :-bd

Kár, hogy apunak ilyesmire nincs affinitása.. :ymdaydream: de már szeretnénk eladni a tanyát, nagyon vágyódik már a városba, én meg mit csinálnék ott egyes egyedül...hiszen már nem is vezetek..és nem is vezettem már vagy 2o éve...és az nem úgy van, hogy beülsz a volán mögé és nyomod a gázt. Sok minden változott azóta! [-x :-w . A körgyürünél még én is rászólok apura, hogy még egy picit lassabban... Nagyon el vagyok vadulva az ilyen dolgoktól. Pedig szépen vezet! Nem úgy mint egyik másik buszsoför, hogy a két kéz is kevés néha! :-?
Na mi lesz majd a megfejtés? Egyébként mindegy milyen színű lesz a frézia, mert én is mindegyik szint nagyon szeretem...
és szerintem ritka kivétellel csúnya virág nincs is...
További szép délutánt, illetve már lassan estét...hogy állsz a dolgozatokkal? :ymhug: :) \:D/ :movingflower: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. május 23. 19:06

A párom csinálta nekem.Az egész környék rajtam vihogott először,amikor az utcán húzgáltam-

Spoiler: mutasd
DÖMÖTÖR kutyám szívbeteg és nagy melegben vagy nagy hóban,hogy ne kelljen 6x sétálnom a kutyákkal,mert a többiek gyorsabban mennek,néha beteszem a kocsiba.Ha elérünk valahová elöl kimászik,ott elbóklászunk ,majd ismét visszamegy hátul/mint a lószállító/Néha Lilla is beleül,de csak akkor,ha ő is húzza Dömötört utána.HURRÁ!Kreatívan megfejtettétek.KÖSZÖNÖM!!!!Holnap este jövök nézegetni.
Kép

Kép

Vissza: “Társalgó”