Paggy! A kutyakocsi nagyon ötletes! Dömötörön látszik, hogy teljes tudatában van annak,
hogy ő más, mint a többi. Neki jár a kényeztetés, odafigyelés, törődés.
Hogy milyen jó idő volt nálatok! Amikor a képeket kitetted a városról, akkor nálunk zuhogott.
Emlékszem, meg is jegyeztem, hogy majd megírom neked. Egy ideje nálunk nem telhet el
nap zivatar vagy akár tópusi zápor nélkül. De olyan is van, hogy dörög csattog villámlik,
és egy szem sem esik. Majd kisüt a nap és az eső is megered. A Sajó napok óta bármikor
kiönthet.
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen klassz videókat tudsz készíteni! A fréziák ehhez is jó alapot
szolgáltatnak, és te az ötleteiddel egyedivé tudod varázsolni. A zeneválasztás is telitalálat!
Gabi! Gyerek koromtól jezsámennek ismertem a jázmint, mifelénk így hívják, itt a faluban
is. Amikor ideköltöztem, és lettek jezsámen bokraim, valamiért utánanéztem a neten, és
megdöbbenve láttam, hogy a jezsámen és a jázmin bokor ugyanaz. Én csak azért hívom
jázminnak, mert azt tapasztaltam, hogy Borsodon kívül inkább így ismerik az emberek, a
jezsáment sokan nem is hallották.
A meleg hatás a nappal szemben való fotózásnak köszönhető. Ezt még jobban ki fogom
tapasztalni, mert nekem is nagyon tetszik.
A piaci fotón az újhagyma látványától azonnal összefutott a nyál a számban! Imádom!
Az a narancssárgás rózsa tényleg különleges!
Marcsi! Örülök, hogy a eső sem tudta kedveteket szegni! Nagyon szép helyen jártatok!
Az erdő közepén a kis tavat az eső csinálta, vagy tényleg tó? Mesebeli!
A másik tó a szomorúfűzzel egy gyerekkori tavamat juttatja eszembe, pont így nézett ki,
ahogy a noszvaji. A hegyes-dombos-erdő látképet lestoppolom! Ha látok dombot és erdőt,
akkor azonnal otthonosan érzem magam.
A sziklás-fás képen milyen jól látszik az uralkodó szélirány! Nálunk szinte mindig nyugatról
fúj a szél (onnan kapjuk az esőt is), emiatt a faluba vezető út két oldalán lévő fák keletre
dőlnek egy kicsit, és arra hosszabbak az ágaik is.
Kedvencem az a fotó, ahol a sárga-bordó-zöld színű, kis levelű-nagy levelű-tűlevelű,
kicsi-közepes-magas fákat látni. Mintha ősz lenne, pedig nem! Mi lesz ősszel?
Tegnap reggeli esőcseppeskék: