Szia Paggy!Kérdezted a kamrapolcot.

Hát a mumus nálam a borsó, amin túl is vagyok már, meg a paradicsom, ami szintén negyven kiló. Ez szűrőn paszirozva, hogy biztos ne menjen mag bele.
Közben bab, tök, kukorica , málna szintén fagyasztóba, plusz a lekvárok. Abból egyszerre csak kicsit szoktam,mert az AMC edényembe kb 4 kg fér puttyogást is figyelembe véve. Simán ott lehet hagyni, csak a végén kell figyelni rá. Szilva, kajszi van fogyóban, meg talán pár üveg meggy is kell még. - szigorúan mindenféle édesités nélkül apu miatt, bár lehet csalik kicsit és az edénybe csak teszek egy kanál repce mézet -
Száritással pedig megy az üvegekbe a már leszedett bodza, akác mellé a borsmenta és citromfű. Ja, és a fagyóba télire elmentve bazsalikom levél, kakukkfű, oregánó, tárkony.
Nekem pedig allergia ellen a parlagfüvet száritom bőszen. Anyukám kérdezte is nemrég kiszedje-e a kertből az övékét.
Hát ennyi a nyári feladat.
Gabóci mozijáról jutott eszembe, hogy én is száz éve voltam utoljára, akkor is valami őrültséget néztünk a fiammal - lehet Harry Pottert-, most viszont senki nem akart velem jönni itthonról. Itt meg érdekesen néznek az emberre , mikor egyedül ül be a moziba. A történet pedig az, hogy a fiam szólt a haverjainak, hogy becsatlakozom hozzájuk, vegyenek nekem is még jegyet. Mivel azonban buliba voltak már éjfél után igy szépen el is felejtették ,igy a férjem hősiesen elkisért megnézni az Alien új filmjét. A fiúk megeggyeztek itthon, hogy egy hónapig csendben kell maradnom.