Sajnos most nincs időm végig csemegézni, csak bekukkantottam ls végig szaladtam rajta.
Mindjárt megyünk a barátnőmhöz vendégségbe, meg egy kis esti szalonna sütésre. Az első képek mindjárt ismerősek voltak, mert vagy 20 évvel ezelőtt bankos koromban a Gerlóczy utcába jártam a központba, később átköltöztek a Magyar utcába. Emlékezetes hely még a Városház utcában egy kis kifőzde, ide jártunk ebédelni, nagyon jó kis hely volt. Most csak ennyi, valószínű csak holnap jövök. 

aggy

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm a virtuális kirándulást.Jó időtök volt, és nagyon szép képeket hoztál.
Kb. 30 évvel ezelőtt egy régi kolléganőmmel nyáron üdültem Jasnán, sokat gyalog túráztunk a környéken, és felvonóval Chopokon jártam, 2024 m magasan. Most sajnálom, hogy akkor nem fotóztam ilyen intenzíven. Néhány kép készült csak. Szép emlékeket idéz fel. Amire nagyon emlékszem, hogy a szlovák turisták milyen fegyelmezettek voltak, a kijelölt útról soha nem tértek le, és másokat is figyelmeztettek az esetleges omlás veszélyre.

. délután ha mindennel végeztem újranézem a képeket.

.

gyomar írta:Sziasztok!
Szegeden a Tiszán elkezdődött Kérészek násza.

Most legalább jól kinevethetem magam..

Szó volt most nyáron csak kettesben vele a fjordokról, de csak álom marad még egyenlőre. A német juhászunk miatt nem tudunk hármasban elmenni, sok napra sem, igy tologatjuk a dolgot, de ez is bakancslistás. Örültem ennek a képnek.
. Úgyhogy itthon teljesen más irányban indultam el a gyógyulás után!

Liget bejárat.

Jelenlévő fórumozók: Rita valamint 11 vendég