A bort nem szeretem, de a hölgy előadását leesett állal hallgattam. A borászkodás
is egy fantasztikus szakma lehet!
Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm a felajánlott segítséget, megoldottam. Remélem sikeresen.![]()
Csak reménykedni tudok, hogy neked jobb idő jutott a kirándulásra, mint amilyen itt nálunk volt.![]()
Már egy ideje készültem kimenni a ligetbe egy kicsit fotózni, de a nagy melegben semmi kedvem nem volt. Ma bent voltam ügyintézni a városban, volt időm, és ma nem volt nagy meleg, gondoltam elsétálok. Az a szerencse, hogy mindig van a táskámban esernyő, így nem áztam meg.Liget bejárat.
![]()
A ligetről majd később teszek még fel képet.
Vonatra várva
Tüköképem
f.ági írta:Sziasztok
Rita! Változatlanul élvezem a képeket Zsuzsi lányodtól. Nem tudom mi hogy szoknánk meg az állandó világosságot. A szőlészettel kapcsolatban: egyszer láttam és nagyon meg is lepődtem, hogy pl. mikor nagy fagyok vannak melegitenek a szőlőkre. Hát emberfeletti munka az is biztos. Bogácson a rokonéknak is volt egy csomó födjük szőlővel tele. Minden munkának megvan a szépsége, meg nem szépsége azt hiszem.
A cumifa viszont egy hatalmas ötlet!!![]()
Kata! Néztem a kerműveléses videót. Nagyon tetszett, mikor azt mondta az illető, hogy ő olyan dolgot nem csinál, amit nem muszáj. Hát megfogadhatnánk tőle azt hiszem mással kapcsolatban is.
Paggy! Nyuszikájaid nagyon aranyosak. Nem is tudom melyik tetszik a legjobban. A csikoska olyan tigriscsikos, a másik viszont piszok vagánynak tűnik.
Régen akarok már feltenni a piacunkról képeket. Nem én fényképeztem, de kikerestem a netről azokat, akiknél vásárolni szoktam. Kis izelitő :Spoiler: mutasd
Paggy írta:Kedves Lányok!A barackosgombóc -készítés előtt jöttem nézegetni.Köszönöm szépen a TISZAVIRÁGZÁS videót és a felvilágosító szöveget is.Eddig csak kevéssé ismertem.Érdekes volt.
Szép a nyíregyházi állatkert.Biri 1-2 évvel ezelőtt már mesélt róla.Osztom Rita véleményét az állatkertekről,valami jobb megoldás kellene.ÉS /ha valakinek van,ne haragudjon meg érte/,de BORZASZTÓNAK tartom madarat kalitkában tartani.Nálunk , a nászasszonyomnak van egy kis pintye .Szörnyű a kismadárnak,de sokan kedvelik,hogy énekel reggelente.PERSZE ,én viszonylagos szabadságpárti vagyok.Majd mindjárt jól kiakadhattok rajtam,mert teszek be néhány fotót a konyhámban, naponta több órát, szabadon kószáló törpenyulaimról/örököltem a lányomtól/Teljesen szabadon a sok vezeték és a párom szögek és cuccok mániái miatt ,nem lehetnek,de 2 emeletes igendrága ketrecük van.
Kedves Rita!Vajon melyik lehetsz Te a pogácsás fotókon?
Szeretnék írni a terveimről:
Dédit elvinném BKK hajózni kerekes székkel.A férje hajóskapitány volt és sokat hajóztak együtt.Nagyon szuper ez a budapesti "MUNKÁBA HAJÓVAL" program,hát találtam is kerekes széket szállító hajót és megtermett matrózokat ,akik beemelik.EZ MEGLEPETÉS lesz neki.
A másik tervem /magamnak is ajándék/egy AQUAPARK meglátogatása.Még soha nem jártam ott.Az állataim miatt alig mozdulok ki Budapestről és minden évben kitalálok magamnak, valami jó kis murit.Na, ez lesz az.89kg vagyok, de csúszdázni szeretnék!!!!
Normál napokon rendesen végzem az ügyeimet,jók néha a vidám dolgokat művelni.Szóval, majd megörökítem a 2 tortúrát,hátha NEKTEK is tetszik.
ÉS, van egy szeptemberi színháztervem egy filmmel kombinálva.Ezt is megosztom VELETEK,ha érdekel Titeket. De ez még titkos!!!
Most jöjjenek a délutáni RUMLIKÉPEK a konyhámból.Üdv:Paggy
Rita írta:Éva (Vidéki) fotói a papagájukról:
Ezt írta Éva: Nekünk szenegáli papagájunk van. Amazon számára készített kalitban, de a nap
nagy részét ő is kint szokta tölteni, de csak felügyelet alatt. Ugyanis hiába kicsi nagyon erős
a csőre. A billentyűzet és a vezetékek sem lennének biztonságban tőle. Kint is van több helyen
játéka. Nem gondolnám, hogy annyira rossz neki a dolga nálunk.
Éva, üdvözlünk a fotósok között!
Paggy írta:Kedves Éva!Köszönöm szépen az érdekes és szép fotókat,valamint a kedves leveled.Nem gondolom,hogy jogom van itélkezni mások felett,csak a véleményemet mondtam a SOHA KI NEM ENGEDEM állattartásról.Nem bántó szándékkal írtam.Rólam is sokaknak meg van a véleménye ,hogy ennyi állattal élek.Igyekszem másokat nem zavarni és viszonylag csendesen élni az állatokkal.Néha mostanában kicsit áthágom a szabályokat,mert süket a kutyám és rosszul is lát,úgyhogy ha elmegyek meg kell beszéljem vele,hová megyek/EZ NEM VICC,mert általában megérti/és 2-3 órát kibir ,de ha hirtelen ébred és nem talál a lakásban pánikszerűen keresgél.Nem tragikus,de mostanában néha ugat.Tehát csak a véleményemet írtam le.Nagyon helyes a papagájod és örülök,hogy mások is ilyen nagyon állatbarátok.Sajnos sokan csak dísznek tartják őket,ezért kalitkában senyvesztik állandóan.Üdv:Paggy
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég