Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 0:51

l=http://kephost.com/image/0Neu]Kép[/url]
Kép
Kép
Kép
Kép
az utolsó kép nem az enyém
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 1:02

=http://kephost.com/image/0NeR]Kép[/url]
Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap a szemben lévő házba megyünk be látogatóba.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 1:33

VÉGÜL EGY JÓ KIS LINK. MINDEN irányban lehet mozgatni és alul vannak képek a térről, az a részét is meg lehet nézni,amit nem tudtam lefotózni

Spoiler: mutasd
https://www.google.hu/maps/@47.4972239,19.0759174,3a,51.5y,315.31h,90.1t/data=!3m6!1e1!3m4!1suZAAFUCnyIx-tsWVdWo55g!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 19. 6:53

Kedves Mindenki! Kellemes hetet, a nyaralóknak jó időt, A nebulóknak aktív pihenést, kellemes kalandokkal! :D

Kedves Rita, köszönöm, hogy tettél ki képeket! Tudom, hogy most maximálisan nagy a hajtás nálad, mert több olalról kötelezettségeid vannak.
Remélem minden zökkenőmentesen halad és felétek is jó idő van. Míg az ország egy része már majdnem árvízveszélyes a sok víztől, itt meg majdnem kiszáradnak a növények... :-o
Pggy, köszönet a rengeteg képért, és a sok információért, csak győz az ember olvasgatni...Sok mindenről nem tudtam, És persze az ember fiatalként anno arrafelé mászkálva más szemmel nézte a világot!
Az "édenkert csodaszép," nagyon jól érzi ott magát minden virágzó növény! :ymblushing: :movingflower: . Ismeretlenül is szeretettel üdvözlöm... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 19. 8:26

Jó reggelt mindenkinek! ~o) Legyen szép hetünk! ;;)

Kép

Úgy gondolom, nincsenek véletlenek, amiért Paggy most tette ki az Erkel Színházzal kapcsolatos infókat. :) Nagyon szépen köszönöm, sok érdekes és új információt olvastam. Még nem jártam az Erkelben, de július nyolcadikán megyek megnézem a Billy Elliot c. musicalt, majd jól szétnézek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 9:13

Hurrá Gabóci!Mivel jössz?Mikor jössz?Nem lesz Pesten szabadidőd?Üdv:Paggy
Ötlet:színház utáni hajózás,ha busszal jöttök:
http://www.bkk.hu/apps/menetrend/pdf/8120/20170615/b.pdf
Kép
Kép
A MÜPÁNÁL KÖNNYEN LEHET PARKOLNI és amíg a hajó megy,a busz kényelmesen átér az Óbudai-szigetre,ahol ismét könnyű parkolni
JEGYÁR 750 ft
/spoiler][spoiler]A rakparton el lehet jutni a MÜPÁTÓL a Margit hídig, s azon át az Óbudai-szigetre
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 18:34

ÉDENKERT a másodikon:
url=http://kephost.com/image/0l0x]Kép[/url]
Kép
Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 18:41

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 18:48

A VENDÉGSÉG/a leves kovászosuborkából-nagyon-nagyon finom volt/
rl=http://kephost.com/image/0lEF]Kép[/url]
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 19. 19:00

Kedves Mindnyájan!Elnézést kérek,ha túl sok volt a fotó.Holnap de. jövök nézelődni.Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 19. 19:03

Kedves Paggy, köszönet a képes beszámolóért! Izgatja a fantáziámat, hogy milyen lehet a kovászos uborka leves...A többi finomság is ugyancsak megéheztetett, úgyhogy irány a konyha! Vacsora! Sziaszaotk! :-h :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 19. 20:26

Most az egyszer nem megyek vissza a fotók elejére, azt sem tudom már, hogy hová írtam
utoljára. Ma délután azzal foglalatoskodtam, hogy minden dolgot, ami a radiátorok közelében
van odébb pakolásztam, hogy ha jön a szerelő felmérni a terepet, hozzáférjen minden csőhöz,
és radiátorhoz. Közben főztem is, ami nem lenne nagy dolog önmagában, legalább 35 éve
csinálom, de most forradalmasítottam a főzést. Vettem egy elektromos főzőedényt (okos kukta),
és negyedik napja ezzel ügyködöm. Majd fogok írni a kajákról is, amivel kipróbáltam. Fotókat
is készítettem, de még nem töltöttem át a laptopomra őket.

Csak emlékezetből írnék pár dolgot.

Gabi! Andriska képeiről az jutott eszembe, hogy ott lett volna a helyem mellette. Úgy látom, ő
is szeret a magasban lenni, és fotózni is, szóval jól kijöttünk volna! Nagyon szépek lettek a képei!
Jó szórakozást a színházban!

Mindig elfelejtem írni, hogy mennyire tetszett a tükörképes fotó, amin magadat is megörökítetted!

Paggy! Köszönjük a szorgoskodásodat! A barátnő folyosó részletét megismertem a képeken,
gondoltam, hogy ahol sok zöld van, az az övé. Milyen jók lettek belülről, nappal szemben készítve
a képek. Más a hangulatuk.

Minden jót kívánok a Dédinek! A torta guszta, látszik rajta, hogy egy szelettel is be lehet telni.

A borkóstolós képen nem vagyok rajta, mert én fényképeztem. Akik szemben ültek velem, az
két kolléganőm volt.

Kata! Azonnal kiteszem az újabb fotóid egy részét. Többen is rajta van Samu. Határozottan jó
a kedve. Jó pillanatát fogtad ki.

Harmatoska (kezdődik):

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 19. 20:26

Ági! A piaci képeid önmagukban is élvezetesek voltak, de a kis történetekkel együtt már nem is
egy piac, hanem egy nagy piaci baráti társaság képe bontakozik ki előttünk. Jópofák a kedves
árus ismerőseid is! Jó volt nagyon! A "Mézes bácsika", az "Őstermelő nénike", a "Gombás hölgy"
nevek mesébe illőek. Persze a mese a piacon játszódna, "Piaci kalandok" vagy valami ilyesmi
lehetne a címe.

Éva ! Nagyon cuki a papagájod, de elfelejtetted megírni a nevét. Mindn állatos történetet szeretek,
jó volt olvasni, mennyire állatbarátok vagytok Ti is! Jó érzés nagyon, hogy mindegyikünk állatbarát.

Marcsi! Vannak olyan graffitik, amiket még itthon a falon is el tudnék képzelni kicsiben. Ha ott
alkotnak a graffitisek, ahol szabad, akkor én is szívesen nézegetem a műveiket. Sokukban egy
művész veszett el.

Az uszoda biztosan sokak kedvence lesz. A szomszéd városban van egy, de egyetlen egyszer sem
voltam képes elmenni úszni egyet. Valahogy nem vonz. Mióta Tátralomnicon jártam, nem tudom
a hegyeket kiverni a fejemből, állandóan vissza akarok menni a Tátrába. Ez lett a legújabb heppem.

Anyecska, neked aztán van rálátásod a tájra! Milyen gyönyörű lehet onnan egy napkelte, vagy egy
napnyugta! Semmihez sem fogható hatása van a fotóidnak. Félelmetes, hogy milyen messzire
el lehet látni. Nálam ez eleve kizárt, mert annyi domb vesz körül.

Ma még egy kicsit megpróbáltam fordítani is, de nem sokat haladtam.

Még egy harmatoska (mondom, hogy kezdődik!):

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 19. 22:06

Paggy írta:Kedves Mindnyájan!Elnézést kérek,ha túl sok volt a fotó.Holnap de. jövök nézelődni.Üdv:Paggy

Szia Paggy!
Gyönyörűek a virágok. Igazán gusztusosak az ételek. Az a kalocsai asztalterítő egyszerűen gyönyörű. Nekem a keresztanyám hímzett ilyeneket, szerintem álomszépen. Nászajándéknak én is ilyen pókhálós terítőket kértem és kaptam. Tudom, hogy valami riseliő vagy hasonló a neve, én hívtam csak pókhálósnak. Azóta is nagyon nagy örömmel nézegetem és nagyon örülök, hogy ilyen nagy munkára érdemesnek tartott. Én is próbálkoztam vele, de nekem nem ment az a szint amit ő tudott csinálni, kevesebbel meg nem akartam beérni, így abbahagytam. A lányának az esküvői ruhája is ilyen hímzéssel készült. Varrónő volt, az egészet ő készítette. Akkor még nem voltak digitális gépek, így nincs róla olyan fotóm amit fel lehetne tenni.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 19. 22:30

Szia Rita!
Annyira szépek ezek a közelképek a virágokról. Tényleg sok időt el lehet tölteni itt is a sok szép képben gyönyörködve.

Nagyon vissza kell fognom magam, mert nagyon sokat tudnék mesélni az állatainkról. A papagájunk a Dodó nevet kapta, de nem igazán hallgat rá. Nem olyan, mint egy kutya vagy macska, mert ők háziállatok. De ő is szót fogad a főbb dolgokban. Szerintem humorérzéke is van. ÉS nagyon is ki tudja mutatni a szeretetét, ragaszkodását. Nem is gondoltam volna, amíg nem ismertem meg őket. A fiamnak volt előtte egy rózsásfejű törpepapagája. Leginkább ehhez a madárhoz hasonlítottak a színei. Nézzétek meg a farkát, hátát is. Nagyon szép színei vannak.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 19. 22:58

Paggy írta:Hurrá Gabóci!Mivel jössz?Mikor jössz?Nem lesz Pesten szabadidőd?Üdv:Paggy

Nagyon aranyos vagy Paggy, de még nem tudom mi lesz a programunk. A barátnőmmel és vonattal megyek. Ha valamilyen mód lesz a találkozásra, privátban megírom.

Jolika édenkertje valóban gyönyörű, látszik mennyire szereti a virágokat, és a természtet belopni egy kicsit a második emeletre, mindjárt jobb lesz a közérzete tőle az embernek. :) A kaják is csábítóak. Arra a kovászosuborka levesre én is kíváncsi lennék, kérünk receptet.

Rita! Imádom a harmatoskáidat. Ezt a képet, ha megengeded, magamhoz szólítottam!

Kép

Most volt a ballagások ideje már az ovikban is. Pénteken este nagy buli volt az ovi melletti téren.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 20. 6:11

Kata fotói:

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 20. 6:22

Kata fotói:

Kép Kép Kép

Az ebéd: birkapörkölt:

Kép Kép Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 20. 6:35

Kata, mostanában nálunk is pont ilyen felhőket lehetett látni, mint nálatok.
Hol vékony fátyolfelhők, hol jó habosak, hol pamacsok, hol tömegek, hol meg jó feketék.

Kata fotói:

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 20. 6:47

Pár nappal ezelőtti napkelte. Mindig rózsaszínnel indul, majd narancsba fordul. Csak a
felhőréteg mutatja, hogy ez ugyanaz a napkelte. Fél óráig álltam a konyhaablakban, hogy
lefotózzam a napot a felhő alatt, között és felett. Nem a képek ferdék! Ha keletre nézek,
mint most is, soha nincsenek vízszintes felhők, mert követik a szemben lévő domb lejtős
vonalát. A középső képem ferde lett, mert ott vízszintesen áll a felhőréteg. Látszik is a
ház tetején a ferdeség.

Lemetszettem a bodzát, ami már szemtelenül magasra nőtt az ablak előtt, és akadályozott
a reggeli élvezkedésemben:

Itt a nap még a felhő alatti erős rózsaszínű foltnál van:

Kép

Ez egy kb. fél órás folyamat volt:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 20. 7:01

Ez ma reggel készült, fél hatkor. Semmi különleges, csak szép:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 20. 9:31

Kedves Lányok!Na itt vagyok végre és nézegethetek.Jó kis dolgok jutottak eszembe,írom is:
Kata!Felhőfotóban Te meg Rita csúcsok vagytok.Valahogy Ritának mindig a művészi része jut,Neked pedig különlegesen változatos formákat sikerül elkapnod.Most írok egy vicceset,le szoktam takarni a felhős fotóid alsó részét és óriási víztömegnek,néha dühöngő óceánnak ,látom.Vagy örvénnyel teli AMAZONASZNAK-.Samukáról annyit szeretnék kérdezni,hogy mivel tölti a napjait?Biztosan van kedvenc időtöltése,no nem nagy dolgokra gondolok.Emlékszem írtad egyszer,hogy azt mondta:Anya szeretlek.-Guszta meggyet fényképeztél,szoktatok enni?Esetleg teszel el?-Végül és nem utolsósorban,a birkapörkölthöz nem kell /mondjuk a Rita által vásárolt /okos kukta?BÁR MEG AKAROM KÉRDEZNI TŐLE MILYEN IS AZJól néz ki a tányéron.Mivel fűszerezed?ÉS milyen nyári ,alpokalji, süteményeket készítesz?Köszönöm szépen a fotóidat.--MOST JÖHET EGY JEGESKÁVÉ,.SZERETED?-
Kedves Rita!Tudom,hogy nem érsz rá,csak ,amikor azt írtam hiányollak,akkor a"LEÁNYFŰZÉRRŐL" hiányzik egy "GYÖNGYSZEM"ÓÓÓÓ,milyen költői voltam!!!Jó ,de a szemszögedet hiányoltam----Tehát:Én még ilyen kiterjesztett hattyűszárnyfelhőt nem láttam.TÉNYLEG NAGYON SZÉP/az utolsó fotód/ Azután:Milyen az az okos kukta?Mit tud??Fel is aprítja a húst ,vagy megszólal?Jó lenne tudni,mert nekem is kell újat venni .Gondolom az ilyen
gyönyörűség sokba kerül?
Kedves Éva!Nagyon- nagyon kellemes perceket szereztél a papagájoddal és a videókkal.A küldött videók mellett megnézetem a többit is /oldalt/ HÁT TÜNDÉRIEK,VICCESEK ÉS OKOSAK.Köszönöm,hogy elküldted.Kedves állatbaráttársam üdv Neked!A másik:Jól esett olvasni a kézimunkáról írtakat.Nekem ugyan a kevésbé díszesek tetszenek,de minden értéket becsülök,és egy sajátmaga készített terítő vagy ruha, igazi érték.Tetszik a kalocsai a gyönyörű színeivel,de függ a bútortól ,hogy illik-e hozzá./bár mostanában kombinálják a modernnel/Olvastam,Te is próbálkoztál a hímzéssel?Van valami hobbyd?
Gabóci!Azt hittem csoporttal jössz.Biztosan fárasztó lesz vonatozni kb 3 órát.Talán vissza is mentek aznap?Csak felvetettem a hajókázást,mert gyönyörű a Duna ilyenkor/én a víz szerelmese vagyok/Írtam már,hogy DÉDIT elviszem hajózni, akkor videózni is fogok ,amit elküldök Nektek/virtuális hajózás /-Aranyos a léggömberegetési szokás az ovisoknál.Köszönöm szépen a képeidet
Kedves Min Gi!Fehér futórózsát még nem láttam.Ez is "rendes rózsa "volt,csak nem lett megmetszve?Illatos?ÉS miért írtad,hogy sajnos nem a Te fotóid?Most ki fogsz akadni rám,de miért nem fotózod le Te ?Nekem olyan béna fotóim vannak,mégis azáltal,hogy fotózom a dolgokat,közelebb kerülök hozzá.Nem a fotó minősége javul/sajnos nálam/,hanem jobban érzékelem, átélem .Amikor ide elküldöm,annak csak a fele szól Nektek,a másikfele benne a saját élményem.Biztosan ezért kesze-kusza néhány dolog ,amit küldök,de pont ezért nem is MUNKA nekem elkészíteni .Más dolog az,hogy jobban át kéne fésülnöm,mielőtt elküldöm,de most még nem tartok ott Így írom Nektek,hogy ha sok ,lapozzátok át.Köszönöm a rózsafotót és a bazilika képeit.
Már megint jó hosszút írtam.Üdv MINDENKINEK:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. június 20. 9:54

FONTOS DOLOG ,SZAVAZZATOK /ha van kedvetek/!Hová menjek el?Kapok tiszteletjegyet 1 előadásra a szervezőktőlVasárnap estig kérem szépen a válaszokat!.
Táncbazár - Szabadtéri táncestek a Várkert Bazárban 2017
PDF download Print
A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Táncbazár közönsége idén is belekóstolhat a flamenco, a tangó, a kortárs és a hagyományőrző magyar táncokba, és még Hollywood kedvencét, a szteppet is a kipróbálhatják a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein július 20. és 31. között Budapest egyik legszebb helyén, a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

PROGRAM
2017. július 20. csütörtök, 20.30
Az előadás után tánctanítás.
Táncrapszódia
Dance Rhapsody
Magyar Nemzeti Táncegyüttes
jegy_ikon_70
2017. július 21. péntek, 20.30
Örökkön-örökké
Forever and Ever
Duna Művészegyüttes
jegy_ikon_70
2017. július 22. szombat, 20.30
Élő Tánc-Archívum / Living Dance Archive
Kalotaszeg
jegy_ikon_70
2017. július 23. vasárnap, 20.30
conTangos
Budai László és a Tangó Táncszínház
jegy_ikon_70
2017. július 24. hétfő, 20.30
Tap Evolution
avagy sztepptánctörténet képekben
PiroTap Productions
jegy_ikon_70
2017. július 25. kedd, 20.30
Prozódia
Prosody
Trio à la Kodály- Feledi János – Feledi Project
jegy_ikon_70
2017. július 26. szerda, 20.30
conTangos
jegy_ikon_70
2017. július 27. csütörtök, 20.30
Falusi Színek
Rural Colours
Fitos Dezső Társulat
jegy_ikon_70
2017. július 28. péntek, 20.30
TálaMantra
Indiai táncképek
Sivasakti Kalánanda Táncszínház
jegy_ikon_70
2017. július 29. szombat, 20.30
Táncmelodikák
Dance Melodicas
Pirók Zsófia és a Melodika Project
jegy_ikon_70
2017. július 30. vasárnap, 20.30
Falusi Színek
Rural Colours
Fitos Dezső Társulat
jegy_ikon_70
2017. julius 31. hétfő, 20.30
FlamenColores
FlamenCorazonArte Táncszínház
jegy_ikon_70
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.
Rossz idő esetén az előadások a Multifunkcionális térben lesznek megtartva.
A Táncbazár programsorozat létrejöttét a Szerencsejáték Zrt. támogatja.Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 20. 10:07

sziasztok! Ma is nagyon meleg lesz, ma chilis babos ebédet csinálok majd! :D Kedves Paggy, nekem is élmény visszalátni a képeket, mert sokkal jobban látni mint a telefonomon, és az abszolúte kedvencek meg el is vannak mentve... :D . A birkapökölt bármilyen edényben elkészíthető, bár én amc-t használok 9o %-ban. A lassúságon van a hangsúly a főzésében és hagyni kell a levét elpárologni, és mindig picit utána önteni és végül a pohár vörösborral felöntve szintén vissza párologtatni...
http://www.nosalty.hu/recept/birkaporkolt
címlapbirkapörkölt

Írd be a keresett kifejezést vagy a recept nevét!

mit keresel?

recept
Birkapörkölt recept
Kornél Kornél receptje
Nagyon jó a babos étele is! Birkapörköltet sok félét csináltam de az övét nem lehet felülmúlni olyan fantasztikus!
Samuka téblábol, mesét néz, táncikál...és eszik... :D .
Éva, aranyos a kis papagáj, Így hogy másnál van tetszik...látni, milyen kis kópé... :D .!
Gabóci, milyen kedves szokás a lufik felengedése az óvodai ballagáson...olyan kis szívmelengető! :ymblushing: . Megint eltelt egy esztendő, és feljebb léphetnek a a kis lurkók egy szinttel. Izgalmas a várakozás, és készülődés az új életformára...azért az iskolapad nem egy könnyű terep!
Rita harmatocskái és napkeltéi ismételten csodásak! :D . Remélem minden gond nélkül sikerül a fűtés korszerűsítés, és marad idő a pihenésre is. A gyerekek mikorra érkeznek haza? Majd ha lesz időd, én is kíváncsi leszek az okos kuktádra...Addig is sok örömöt annak a felfedezéséhez is!
:D :ymhug: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 20. 10:11

Paggy írta:FONTOS DOLOG ,SZAVAZZATOK /ha van kedvetek/!Hová menjek el?Kapok tiszteletjegyet 1 előadásra a szervezőktőlVasárnap estig kérem szépen a válaszokat!.
Táncbazár - Szabadtéri táncestek a Várkert Bazárban 2017
PDF download Print
A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Táncbazár közönsége idén is belekóstolhat a flamenco, a tangó, a kortárs és a hagyományőrző magyar táncokba, és még Hollywood kedvencét, a szteppet is a kipróbálhatják a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein július 20. és 31. között Budapest egyik legszebb helyén, a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

PROGRAM
2017. július 20. csütörtök, 20.30
Táncrapszódia
Dance Rhapsody
jegy_ikon_70
2017. július 21. péntek, 20.30
Örökkön-örökké
Forever and Ever
Duna Művészegyüttes
jegy_ikon_70
2017. július 22. szombat, 20.30
Élő Tánc-Archívum / Living Dance Archive
Kalotaszeg
jegy_ikon_70
2017. július 23. vasárnap, 20.30
conTangos
jegy_ikon_70
2017. július 24. hétfő, 20.30
Tap Evolution
avagy sztepptánctörténet képekben
PiroTap Productions
jegy_ikon_70
2017. július 25. kedd, 20.30
Prozódia
Prosody
Trio à la Kodály- Feledi János – Feledi Project
jegy_ikon_70
2017. július 26. szerda, 20.30
conTangos
jegy_ikon_70
2017. július 27. csütörtök, 20.30
Falusi Színek
Rural Colours
Fitos Dezső Társulat
jegy_ikon_70
2017. július 28. péntek, 20.30
TálaMantra
Indiai táncképek
Sivasakti Kalánanda Táncszínház
jegy_ikon_70
2017. július 29. szombat, 20.30
Táncmelodikák
Dance Melodicas
Pirók Zsófia és a Melodika Project
jegy_ikon_70
2017. július 30. vasárnap, 20.30
Falusi Színek
Rural Colours
Fitos Dezső Társulat
jegy_ikon_70
2017. julius 31. hétfő, 20.30
FlamenColores
FlamenCorazonArte Táncszínház
jegy_ikon_70
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.
Rossz idő esetén az előadások a Multifunkcionális térben lesznek megtartva.
A Táncbazár programsorozat létrejöttét a Szerencsejáték Zrt. támogatja.Kép

Nem könnyű választani de talán az első..

Vissza: “Társalgó”