[/url]

az utolsó kép nem az enyém
. Ismeretlenül is szeretettel üdvözlöm...

Legyen szép hetünk!

Nagyon szépen köszönöm, sok érdekes és új információt olvastam. Még nem jártam az Erkelben, de július nyolcadikán megyek megnézem a Billy Elliot c. musicalt, majd jól szétnézek.

Paggy írta:Kedves Mindnyájan!Elnézést kérek,ha túl sok volt a fotó.Holnap de. jövök nézelődni.Üdv:Paggy
Paggy írta:Hurrá Gabóci!Mivel jössz?Mikor jössz?Nem lesz Pesten szabadidőd?Üdv:Paggy
A kaják is csábítóak. Arra a kovászosuborka levesre én is kíváncsi lennék, kérünk receptet.

Kedves Paggy, nekem is élmény visszalátni a képeket, mert sokkal jobban látni mint a telefonomon, és az abszolúte kedvencek meg el is vannak mentve...
. A birkapökölt bármilyen edényben elkészíthető, bár én amc-t használok 9o %-ban. A lassúságon van a hangsúly a főzésében és hagyni kell a levét elpárologni, és mindig picit utána önteni és végül a pohár vörösborral felöntve szintén vissza párologtatni...
.
.!
. Megint eltelt egy esztendő, és feljebb léphetnek a a kis lurkók egy szinttel. Izgalmas a várakozás, és készülődés az új életformára...azért az iskolapad nem egy könnyű terep!
. Remélem minden gond nélkül sikerül a fűtés korszerűsítés, és marad idő a pihenésre is. A gyerekek mikorra érkeznek haza? Majd ha lesz időd, én is kíváncsi leszek az okos kuktádra...Addig is sok örömöt annak a felfedezéséhez is!

Paggy írta:FONTOS DOLOG ,SZAVAZZATOK /ha van kedvetek/!Hová menjek el?Kapok tiszteletjegyet 1 előadásra a szervezőktőlVasárnap estig kérem szépen a válaszokat!.Spoiler: mutasd
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég