Paggy! Kata! Minden nap főzök az kuktámban. Tényleg nagyon okos! Mindenről készítettem
fotót, hétvégén fogom hozni őket. A kinti fiam vett legelőször. Majd' mindennap főz, így
gyorsabb és energiatakarékosabb lett a konyhája. Aztán ugyanolyat vett a lányom is, és én
sem akartam kimaradni. De hogy a dugóval ne legyen gondom (ne az angol szabványnak
megfelelő legyen), ezért nem az angol, hanem a német Amazonról rendeltük (M.o.-n ezt a
fajtát nem lehet kapni). Ingyen szállították el N.o.-ból, ide M.o.-ra!!! 40 000 forintba került
átszámítva. Ja, angol és európai dugót is adtak hozzá.
Még annyit, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele! Ha van az embernek főzőrutinja, nagyon
hamar kitapasztalja. Igazi élmény vele főzni. Az ízek pirítás, pörkölés nélkül is fantasztikusak!

Én is az indiai táncképekre szavazok. Az volt a legegzotikusabb a programban.
Kata, én is remélem, hogy gyorsan megúszom az egész szerelést, merthogy pormentesen és
olcsón nem fogom, az biztos. Tervbe vettem, hogy beszigeteltetem a házat kívülről, és a bejárati
ajtót is kicseréltetem műanyagra. Ha még lesz energiám, akkor az egyik szobát is felújítjuk.
Július 9.-én jönnek a gyerekek, együtt megyünk vissza 23.-án, és aug. 4.-én jövök vissza
egyedül.
Zsike, tényleg olyan a rózsaszín futórózsa porzója, mint a vadrózsáé! Nagyon szép, ahogy
csoportokban állnak a virágok!
Ági! Már tavaly is megcsodálhattuk a rózsáidat! Látszik rajtuk, hogy törődnek velük. Az enyém
nem hajtott ki tavasszal, azt hittem, hogy vége van, majd középről elkezdett új hajtásokat
hozni. Tisztára megújította magát! Viszont a virágai sokkal halványabb rózsaszínűek lettek,
és úgy tűnik, mintha sérülékenyebbek lennének, Eddig eső soha nem ártott meg neki, de most
ő is olyan csúnya lett az eső után, mint a futórózsám.
Hogy az a rigócska milyen édes! Olyan jó, hogy ilyen közeli képet csináltál róla, minden
porcikáját megnéztem. A lábujjai tetszenek a legjobban. A középső ujjain a karom befelé
áll, tisztára olyan, mintha csámpás lenne a fióka! Cuki nagyon! Az, hogy már van csőre, de
még mellette a "fióka száj" (amit hatalmasra tátanak, és fehér a széle, hogy jól látszódjék)
is megvan arra enged következtetni, hogy már kamaszodik a drága.
Meddig tart még a suli?
Éva! Én is rengeteget kötöttem valamikor. Aztán ahogy sorban születtek a gyerekek, és
kiköltöztünk falura, egyre kevesebb idő maradt rá, és szépen elhalt ez a hobbim. Már nem
emlékszem, mi követte, de szerintem a kertészkedés.
Ahogy írtam a múltkor, élvezet olvasni a papagájokról. Madárral még nem éltem együtt, így
ők ismeretlenek számomra. Most legalább jobban megismerem őket.
Mai naplemente, negyed kilenckor fotóztam: