Ő fenn, a hajója lenn. Csodálatos! Kár, hogy ide nem tudok egy napra kiugorni, mint Szlovákiába,
vagy Lengyelországba.:

f.ági írta:Sziasztok!
Rita finomságai mellett nem lehet elmenni, kár,hogy az izérzékelőnket nem tudjuk vele megdobni egy kicsit.
Nagyon guszta minden! Nekem AMC gyorsfőzőm van, szeretem nagyon.
Mivel túl nagy, én csak töltött káposzta, pörkölt, hasonló nehéz kaját készitésénél használom. A többi megy a sima AMC , Zepter edényekben. Tudom hogy kellene bennük főzni, de én maradtam a hagyományos készitésnél.
A virágos-állatkás fotóid szuperek. El tudom képzelni ahogy kész a kép micsoda öröm amikor meglátja az ember a kis betolakodókat, főleg ha addig elbújtak.![]()
Az egyik méhecskés-virágos képen a kis bimbók olyanok, mintha teniszlabdák lennének! Mit tud a természet produkálni!
Kati fjordos képe egyszerre gyönyörűséges és félelmetes. Nagyon jóra sikeredett a beállitás! De hogy én nem mertem volna oda kiülni az is biztos!!
Gabóci!
Megnéztem a videókat! Nagyon aranyosak az unokáid! A fiús és a lányos tánc is szép volt. ANdriska ha megnő igazi kis szuper táncos lesz, jól állt neki nagyon! A lányoknál ugye jól gondolom,hogy nem igazán jellemző a szóló tánc. Panna bankett tánca nekem nagyon tetszett. Ötletes volt!
Annyi sok ökörséget tudnak bemutatni ilyenkor - bocs a kifejezésért, de egyik másik tényleg az szerintem- Ez viszont egyszerű és nagyszerű volt. Még a srácok is élvezték.![]()
Kata, a csilis babodról eszembe jutott, hogy megcsináltam életem első csilis babját úgy,hogy még sose kóstoltam előtte milyennek kellene lennie.
Anyukám szokott mindig a fiamnak késziteni ebédre rendelésre, mikor még arra járt hetente egyszer a munkája miatt. Minden otthoni alapanyagból, de azért csak összejött. Kiegészitésnek a fiam azt mondta: Anya egy kicsit több csili, kukorica, kevesebb bab és már jó is.Na ezek után feljavitottam a dolgot, egyenként szedtem ki a babokat belőle
![]()
, mire a végtermékre azt mondta, hogy na ez már alakul. He-he, rendes gyerekem van, mindig is tudtam .
![]()
Paggy!
Köszönöm a városnézést, piaclátogatást.Nekem olyan érdekes, hogy mi minden nem fér mennyiségileg az asztalukra. Biztos szélesebb befelé, mint itt nálunk. Mindig is kiváncsi voltam milyen lehet a Lehel piac...
Mennyi szépséget vettél! Jól láttam, hogy spenót is volt közte? És virágosan adták? Abból mit csináltál? Én csak főzeléket szoktam belőle, a padlizsánból meg padlizsánkrémet.
Mennyi málna!!! Na ez nálam olyan, mint a banán. Bármennyit meg tudnék enni belőle. Múltkor a férjem hozott málnát a piacról. Jól le is toltam, hogy ott a kertben várja, hogy lecsipegessem. Hát volt olyan viz izű,hogy ihajj. Pedig az egyik legjobb helyről vette. Mi lehetett a baj vele nem is tudom. Nem gondolnám, hogy fóliás lett volna. Egyáltalán van málna fóliába??
A cicusokat majd kifelejtettem a névsor olvasásból! Hogy oda tudnak gyűlni, gondolom várták mit kapnak a bevásárlásból.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 26 vendég