Van képem hozzá

VidékiÉva

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 11:49

Paggy írta:Sziasztok Éva és Ági!
Málnatörténet:
Nagypapám Vácon volt nőgyógyász.A környékbeli, nógrádi, nénik fizetségként kosárszámra hordták a "DOKTOR ÚRNAK" a finom kis kerek málnát.Isteni zamatos volt.Pár éve Berkenyén találtam ilyet és odajártam vásárolni. Ládaszámra hoztam a szomszédoknak is.Sajnos idén kivágta a bácsi a szúrós,sok munkába kerülő málnáját,ezért a Lehelre mentem nosztalgia-málnáért/+ a barátnőm miatt/.Jó drága,de csak ez a finom!
MINDJÁRT TESZEM FEL A KÉPEKET a kollázshoz.Üdv:paggy
Ági!Az nem spenót,hanem bazsalikom volt az asztalon.Elteszem télire a mélyhűtőbe.

Szia Paggy!

Nekünk a kertben gyerekkoromban csak az aprószemű volt. De az is a szomszéddal közösen. Mert ugye az mindig vándorolt, hol nálunk volt meghagyva, hol náluk. Azon a darabon nem is volt kerítés, hogy mindketten hozzá tudjunk férni. Ha meg kellett valami akkor csak a kerten keresztül mentünk egymáshoz. Aztán az unokája lebontotta a régi házat és újat épített. Akkor már elkerítettük. De csak dróttal. A kiskutyám, ha utánnam akart jönni, mindig ott szökött ki. Aztán amikor lett a bernáthegyink akkor meg kellett csinálni rendesen, lebetonozni a kerítést, mert a kiskutyám után akart menni. Néha sikerült is neki. Nem igazán örült a szomszédasszony amikor munkából hazatérve ott voltak náluk a kutyáink.(((
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. július 4. 12:24

Paggy! A virágok szebbnél szebbek, nehéz választani közülük. ( az én kollázsaim nem annyira,de majd gyakorlom)

Kép
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 12:29

Paggy!
CSodaszépek ezek a virágok. Nem is lehet választani közülük. Bármelyik összeállítás megállja a helyét. Nekem ha csak 7db-ot lehet akkor ezek legyenek. 5; 6; 8; 16; 17; 20; 25; De nagyon feladtad a leckét.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 12:41

Rita? Gabóci!
A rózsák a kedvenceim nekem is. De 2x voltunk a Vajdahunyad várban orchidea kiállításon is. Gyönyörű volt minden alkalommal.
Majd valamikor a jövőben ide is szeretnék eljutni: http://kirandulo.reblog.hu/pici-faluban ... -dobrovnik
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 4. 13:20

Éva képei: Margitsziget, és Thai Chili Wok Bar étterem

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 13:24

Vasárnap kirándultunk a Margit szigetre. Szép volt az idő, nagyon kellemes volt, hogy fújt egy kicsit a szél. Azután pedig elmentünk a Jászai Mari tér sarkán lévő Thai Chili Wok Bar nevű étterembe. Ott ebédeltünk. Finom volt. Nekem kicsit furcsa volt, hogy a leves édeskés volt a kókusztejtől, de gomba és zöldségek voltak benne. A férjemnek meg még hús is. Nagyon nagy adag volt a leves így a másodikat közösen ettük a férjemmel. Így sem bírtam teljes egészében megenni. De volt aki elcsomagoltatta a maradékot, akkora adagok voltak. Rokonaink már voltak itt, mi csak most voltunk először. Aki arra jár érdemes bemenni, megkóstolni. Nekem külön öröm volt, hogy ugye most éppen a Princess hours sorit nézzük és meg tudtam kóstolni az ételüket, ízeiket. Pedig csak a szigeti program volt előre megbeszélve, az étterem meglepetés volt.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 4. 13:25

Éva! Még soha nem kóstoltam thai ételt, a kínaira is nagy sokára lehetett rávenni.

Röhögtem a nemzetköziségen! Jó, az étel legyen thai, de az itóka Soproni sör legyen!

Pár nappal ezelőttről:

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 13:28

Rita!
Köszönöm, hogy feltetted a képeket. Nem én fotóztam, csak megkértem, hogy küldjön át pár képet, hogy fel tudjam tenni a fórumba.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. július 4. 13:36

Rita írta:Éva! Még soha nem kóstoltam thai ételt, a kínaira is nagy sokára lehetett rávenni.

Röhögtem a nemzetköziségen! Jó, az étel legyen thai, de az itóka Soproni sör legyen!

Pár nappal ezelőttről:

Ez Soproni Fekete démon barna sör volt. Nekem nem is ízlett. Viszont kóstoltunk a férjemmel Singa thai sört. Ez világos és mindkettőnknek ízlett. Én a szlovákoknál ittam aranyfácán barna sört. Az nagyon ízlett. Ezért néha szoktam próbát tenni itthon is barna sörrel. Ami még nagyon ízlik az a bonbonmeggyes sör. Kézműves sör. Nem messze tőlünk lehet kapni. Amikor lenyelted akkor érezni utána a bonbon meggy ízét. De ez csak délután 2-től van nyitva. Így évente talán 2x hozunk onnan.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 4. 15:05

Sziasztok !
Éva és MinGi köszönöm a kollázst illetve a számokat.MinGi nagyon szépet csináltál!!!!Majd ha a nagyítás is meglesz, lefényképezem az összest
Éva!Nagyon jó ötletet adtál az étteremmel.Jók a fotók és ahogy átsejlesz rajtuk!Rövidhajú,szőkésbarna hölgynek gondoltalak.Nem kapacitállak,DE MÉGIS,nem próbálsz meg fényképezni?Nekem 5000ft-os használt gépem van OLYMPUS.Digitális."TÖK JÓ" ,csak én vagyok béna,de ez van.A kollázsod este megcsinálom.Megyek Lilláért a lovastáborba.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 4. 16:56

Kigyönyörködve maga, és megéhezve a thaj képektől..megyek uzsonnát csinálni..még mindig zúg a fejem, mert olyan repülőgépáradat volt hosszú ideig de csak a hangjukat lehetett hallani...és a szele jött be a szobába... :-o :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. július 4. 18:27

Paggy! Még egy kollázs, mert ilyen még nem csináltam. :D

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 4. 19:21

Éva kollázs és Gabóci köszönöm szépen.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 4. 21:52

Kedves Gabóci!Fél órája kínlódok a picbowwal,mert feltenni a képeket tudom,de amikor kész, hogy kell letölteni?Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. július 4. 22:12

Paggy! Nagyon egyszerű, amit bekarikáztam fekete lefelé mutató nyílra kattintasz, és már le is töltötted.
Utánna csak kihúzod az asztalra, ez a legegyszerűbb, vagy a letöltések között is megtalálod.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 4. 22:26

Köszönöm,eddig mást néztem ,azért nem sikerült.
KATA kollázsa /ha megfelel/:
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:23

Paggy, olyan gyönyörűek hogy mindegyik tetszik, nagyon nehéz választani melyik lenne a favorít! Köszönöm hogy így is :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: gondoltál rám!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 5. 8:26

Kedves Kata!Pont itt vagyok.BÁRMILYENT CSINÁLOK NEKED,HA MÁS KELL!Ha leírod,megyek nyomtatni és megmutatom milyen szép lett.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:26

Paggy írta:Éva kollázs és Gabóci köszönöm szépen.

Kép

Ez is csodaszépre sikeredett!!!!! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:28

MinGi írta:Paggy! A virágok szebbnél szebbek, nehéz választani közülük. ( az én kollázsaim nem annyira,de majd gyakorlom)

Kép
Kép

Mingi, a tieid is csodaszépek... :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ha valaha megtanulnám, azt hiszem Samu összes képével megcsinálnám.. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. július 5. 8:34

Kedves Kata!Tényleg nagyon egyszerű,csak kell lenni egy helynek ahol fent vannak a fényképeid.Persze ez olyan mint a piskótasütés,csak egy kis trükk és kész.DE JÓ HA VAN VALAKI,AKI ELŐSZÖR VEZETI A KEZEM ÉS SEGÍT.Paggy

Akkor kinyomtatom a Tiéd is.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. július 5. 8:37

Kata! Nagyon egyszerű, itt a link, próbáld ki.

https://www.picbow.com/photo-grid-online.html
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:38

Köszönöm Paggy, aranyos vagy! :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:39

Gabóci5 írta:Kata! Nagyon egyszerű, itt a link, próbáld ki.

https://www.picbow.com/photo-grid-online.html

Köszönöm Gabóci... :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 5. 8:59

[img]bucket-0[/img]

Vissza: “Társalgó”