Kata! Mivel nem vagyunk időhöz kötve, folyamatosan nézzük az időjárás jelentést, ami itt az esők miatt
nagyon pontosnak mondható. Akkor megyünk, ha kis valószínűséggel jeleznek esőt. Tegnap csak 9-10 óra
közé jelzett 41%-ban (végül nem esett), a nap többi részére nem. Mára 10% esélyt ad az esőnek, ezért ma
még megyünk, de holnapra már nagyobb eséllyel fog esni. Itthon maradunk.
Azt mondják a gyerekek, hogy amióta itt vannak, még soha, de soha nem láttak villámlást, és nem hallottak
dörgést. Egyszer sem éltek meg vihart. Itt ha esik, akkor hang nélkül esik télen-nyáron, még akkor is, ha
leszakad az ég.
A piros nyílnál van Warrington, itt vagyok most:

A repülőút a szokásos volt. Nem fotóztam felhőket, mert átadtam a helyemet. Szívesen tettem, már úgysem
tudtam volna újdonságot fényképezni. Anglia még eu-s ország, ugyanúgy mentünk át a határon, mint eddig.
Szerintem ezeknek a zöldségféléknek nem jó ez az éghajlat. Lehet, hogy csak nekünk tűnnek silánynak, az ő
szemükkel nézve szép példányok. Lehetett vásárolni belőlük. Sokan vettek fokhagymát, tököt, céklát, cukkinit
és krumplit is.
A fb-ról nagyon egyszerűen át tudod ide hozni a fotóidat:
A képekre rákattintasz, hogy az eredeti mérete látszódjon --> jobb klikk --> Kép címének másolása átjössz ide,
és a hozzászólásba belekattintasz oda, ahová a képet szeretnéd tenni --> Beillesztés --> a megjelenő címet
kijelölöd, hogy kék színű legyen, és fent megnyomod az "Img" gombot.
Gabi! Nagyon finnyás vagyok. Én képtelen lennék helyi különlegességeket, meg ilyesmiket megkóstolni.
Ezt azért mertem bevállalni, mert egy férfi ilyet evett, és láttam, mi van a tányérján. A kolbászkára azt
hittem nem fogok hozzányúlni, de megkóstova finomnak találtam. A sonka és a szalonna nagyon fincsi volt.
A rántotta olyan volt mint itthon. A bab enyhén édes paradicsomszószban volt. Mindent megettem kivéve
a paradicsomot, mert az savanyúbb volt, mint az itthoni. Nem esett jól.
A felhők szinte mindig jó vastagok. Itt aztán nem gond felhőképeket csinálni. A piac mentségére legyen mondva,
hogy délután négy órakor jártunk ott. Lehet, hogy többen összepakoltak már.
Bárhová megérkezünk, legyen az múzeum, katedrális, kert, kiállítás... az az első, hogy meglátsz egy táblát,
ami azt mutatja, hogy hol, mit lehet enni. Nem fotóztam le, de itt is még be sem léptünk a kertbe, amikor
már tudtuk, hogy van bent kávézó, ahol reggelit és ebédet is lehet kapni.
Két tő szőlő is volt az üvegházban: