Gabóci5 írta:Rita! De szívesen sétáltam volna ott én is.Nagyon szép park, és látszik, hogy mindenki jól érzi magát.
Jó kis kiránduló hely a nagyszülőknek az unokáikkal. Engem a kaják kevésbé izgatnak, -egy szendvics bőven elég-, minden más annál inkább. Az a konyha működő, vagy csak a kiállítás része? Csodásak ezek a hortenziák meg a rózsák is.
cicus írta:Szia Rita!
Ma is nagyon szép helyen jártatok,szeretem az ilyen parkokat és kastélyokat is.
Nagyon hangulatos lett az étterem olyan angolosKedvenc Bronte könyveimet
juttatták az eszembe.Na és a kedvenc hortenziáim ennyi gyönyörű változata.
El is mentek belőlük néhányat a gyűjteményembe![]()
Franciaország is tele van velük,nagyon jól mutatnak az ódon kőházak mellett.
Remélem holnap már sütni fog a Nap is és nem lesz olyan hideg,bezzeg nálunk
kánikula van és még a zivatarok sem hoznak enyhülést.Ma nem vittem magammal
esernyőt és elkapott egy zápor,de élveztem,ahogy esett rám az eső![]()
Jó éjszakát,szép álmokat![]()
Gabóci5 írta:Rita! Erre igazából lehet mondani, hogy ez egy vadaspark. Azon kívül, hogy a szervasok jól érzik magukat szabadon, a fákat ötletesen védik tőlük, a gyerekeknek meg jó mászóka lehetőség..
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszi a szép fotókat és a leírást. Nekem különösen az első a kertes tetszik. Azok csodaszépek. Ez a szarvasos is szép lehet. Hatalmas területen fekszik. Nem gondoltam, hogy ennyire hideg van ott nyáron. Hosszú távon nem élnék ott, de így nyaralás alatt felüdülés lehet a kánikula után.
Gabóci5 írta:Rita! Elfelejtettem írni, hogy ez az öreg tölgyfa így csonkán is fenséges látvány.Hány éves lehet, biztos ki van írva.
Mennyi mindent láthatott a történelem során.
![]()
Rita írta:Gabi, most olvastam, hogy a tegnapi parktól nem messze, Innen Warringtontól kb. 20 km-re,
van egy másik szarvaspark is, az még nagyobb, mint ez. Mi ütött ezekbe az angolokba?
Nem tudtam, hogy a japánok is odavannak értük. Nekik van egy nyulas szigetük is. Szomorú
okból kerültek oda a tapsi fülűek. Ezek a japánok is!
http://www.erdekesvilag.hu/a-nyulak-szigete/
Jó ötlet, hogy a park bejáratánál a csöppségeknek "járművet" lehet bérelni:
Gabóci5 írta:Rita! Az angoloknak sok irigylésre méltó kezdeményezésük van, pl. nekem tetszett a templomi mászófal, vagy az egyéb pihenést, kikapcsolódást szolgáló ötletük, de sok az én izlésemtől idegen dolog is, amit most nem sorolok fel, jelen eseten ezek a fa tyúkok és fém állatkák.
A szarvasoknak nem olyan szomorú a történetük, mint a nyulaknak, és ezen kívül még macskaszigetük is van. Egyébként is a japánoknak sok őrült dolguk van.
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Én régen amikor még vidéken laktam a gödöllői Erzsébet park közelében dolgoztam. Amikor kezdődött a jó idő mindig kimentünk ebédszünetben sétálni. De az is hatalmas területen fekszik. Tele különleges fákkal. Egész napot ott lehet tölteni. Akinek közel esik ne hagyja ki. Gyönyörű szép. Nem tudtam én sem a park és kert közötti különbséget. Mindig tanulunk valami újat.
Köszi.
Sok szép látványt a kiránduláson.
Éva
Kata58 írta:Ideértem végre! A facén már kigyönyörködtem magam, itt pedig végigolvastam a kommenteket!Nagyon tetszenek a helyek ahova eljutsz, és külön öröm hogy a jó idő is sok mindent lehetővé tesz! A holnapi shoppingolás is biztosan sikeres lesz, hiszen már csak nézegetni is nagyszerű dolog!
Itthon megszabadultam a sarokgarnitúrától, úgyhogy most pillanatnyilag tágas lett a nagyszobánk. letettem a matracot, Samu rögtön birtokba is vette, nagyon tetszik neki így is..én meg nem bánom! aztán majd nálunk is szép lassan megoldódnak a dolgok! Jövő héten megyünk vendégségbe a sógornőmékhez ...Már régen voltunk ott is! Már előre örülök a kis kiruccanásnak!Mindenkinek kellemes nyarat továbbra is!
Itt olyan rövid ideig volt jég, hogy semmi nem ment tönkre!De az ilyen élményekből nem is kérek többe, ennyi elég is volt!
Sziasztok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 28 vendég