Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 4. 20:18

A pitypang most látható :D :movingflower: :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. augusztus 5. 13:31

Szia Rita! A google fényképekbe csak gyüjtögetem a képeket, korábban megosztásra a képhoston kívül a http://kepkezelo.com/index.php-ot használtam, de ez mostanában nem működik. A behajtani tilos táblákkal nem tudok mit csinálni, de ha csak a kép ikon jelenik meg, - néha a sajátomnál is - általában F5-re előjön a kép. Mivel csak a saját fejem után megyek, nem tudom mit, hogyan kell pontosan csinálni. Szándékosan nem akarok nyílvánosan megosztani mindent, ezért pl rejtély számomra, hogy a Drive-ra mikor és hogy kerülnek fel egyes dolgaim. Biztos valami beállítási bibi van.

A lányomék görögországi képeiből, egy kis hűsítőnek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Gyönyörű hétvégét! Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 5. 14:14

Sziasztok,sziasztok!Most van egy szabad délutánom és bepótolom a gép előtti dolgaim/mert máshoz nincs kedvem a gatyarepesztő melegben./
Először is kedves Rita!Mégegyszer köszönöm szépen a képeket és idegenvezetést.Sokkal közelebbinek érzem most a távoli Angliát.A pitypangos képpel hazatért az itthoni Rita és megint csodaszép fotó sikeredett.már van egy "RITA ALBUMOM" a közelikről.
Másodszorra:Kedves Gabóci!Nagyon-nagyon-nagyon jókor jöttek a görög képek.A TENGER!!!A lányomék nyaralnak Horvátországban,a szomszédék Amerikában ,én meg vigyázok a lakásra és a szomszéd házra,a kutyájukra/a szomszédéké/a 2 nyulukra és a 2000 /de nem túlzok!!/ növényükre a 39 fokos ,légkondi nélküli/nekünk sincs/házukban.Nem panaszkodom,mert én vállaltam,azaz behúztak a csőbe,ugyanis sajnálom a hátsó kertbe zárt kutyájukat.Nem mondom ,hogy gonoszak ,de ÖNZŐ EMBEREK.Kell a hatalmas díszkert,amit csak nézegetnek a teraszról,és a nagy kutyának marad a kapualja és egy 1,5 négyzetméternyi udvar.Ja és a kapualjból nem lát ki.Egészen el van zárva a külvilágtól.Nehogy megmérgezzék.Ha én nem kunyerálok egy téglányi rést a felén lévő kertfalon,egész életében az eget látja,meg a szomszéd ház erkélyét.Azt mondtam nekik/ÉN,AKI EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK AGRESSZÍV/feljelentem őket,ha nem viszik ki naponta a kutyát.Na kiviszik.Ja és estenként lógok a konyhaablakban,amit már ismeretek és a kutyával társalgok.Amint felgyújtom a villanyt felugat és én nyitom az ablakom.Persze mindig kerül egy-két jutalomfalat neki.Nem mernek szólni,hogy adok a kutyának /de csak olyant,amit lehet/.Na szóval rávettek,hogy vigyázzak a házra.Elég bonyolult,mert alig alszom.Az én kutyáim /MEG MI IS/ szenvednek.Dömötör kutyám szívbeteg.Sokszor félek a majdnem 14 éves kutyámnál "rezeg a léc",ebben a melegben és még 3 óránként megyek szellőztetni éjszaka,mert a tetőterükben laknak a nyulaik.Na kipanaszkodtam magam,de nem ekkora probléma ez nekem,mert szeretem az állatokat is/meg a gyerekeket,öregeket........./
Jópofák a srácok,akikre vigyázok.Sokat lehet tőlük tanulni.Lehet,hogy ősszel is besegítek a család életébe.
Kedves Kata!Mindig öröm hallani felőled.Volna egy kérdésem:szereted-e a pizzát,vagy az olaszos tésztákat?Majd később leírom miért.
Most mindjárt küldök 3 képek a szomszédok nyusziairól és a fenyőfáról,amit a konyhám ablakából sokszor láttatok,de ez most a szomszédék oldaláról látszik.
Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 5. 14:24

url=https://kephost.com/image/BF2t]Kép[/url]
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 5. 14:29

Gabóci, köszönöm az üdítő gyönyörű görögországi képeket...gondolatban Zorba dala megy ... :)) .

Kedves Paggy, jó volt hallani felőled is, ez még fiatalnak is éppen elég feladat, és még így is elvállaltad! Nem könnyű munka! Ilyenkor az ember még a kutyát is cipőben vinné ki vagy karban amíg füves területre nem ér..el sem tudják sokan képzelni, hogy a négylábúak mit szenvednek a forró aszfalton..és milyen könnyen leég a talpuk!
Nagyon szerettük régen a pizzát, de nagyon ritkán eszünk évi 1-2 azt is a szomszéd jóvoltából ha hoznak át :) .

az olasz tésztákat nagyon szeretjük, szoktam is csinálni és a fűszereket is! Samu meg neki mindegy, csak hús legyen benne :)) :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Gyönyörű a hatalmas fenyő és a kis törpenyuszi is igen aranyos... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 5. 16:02

KVÍZ!!!!
Aki jól egyezteti a tészta nevét a képével,az választhat ,hogy melyiket készítsem el ./Kata választotta a tésztát.A szomszédék polcán ,elöl,találtam egy olasztésztás könyvet.Kölcsönszákmányoltam.következnek a tészták:
url=https://kephost.com/image/BFsu]Kép[/url]

Kép
Kép
[url=https://kephost.com/image/BFs1]Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 5. 16:06

Arezzói szélesmetélt kacsamellel/1/,Canellonni/2/,Pillangótészta rosszlány módra/3/Padlizsános rakottészta/4/
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 5. 17:19

Padlizsános 4-es kép Pillangótészta1-es kacsamellles 2-es kép Canellonni vagy mi az a 3. tészta :))
Egyébkét az egyes a kedvencünk :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 5. 21:15

Gabi! Gyönyörűséges helyen voltak a lányodék nyaralni! És megint tanultam egy jó kis trükköt!
Nagyszerű játék a szemüvegben visszatükröződő képeket fotózni! Nekem ilyenek soha nem jutnak
eszembe! Elloptam (mármint az ötletet)!

Paggy! Jó sok munkát bevállaltál! Szeretem benned, hogy szeretsz segíteni másoknak.

Én is úgy párosítanám össze a képeket a nevekkel, ahogy Kata, úgyhogy már nem írom
le még egyszer. Ha választhatnék, én magamnak az utolsót, a padlizsánost kérném.

Most komoly, hogy a nyuszik a szobában vannak kalitkában, vagy ketrecben?

Darázspókocska:

Innen tudom: https://hu.wikipedia.org/wiki/Dar%C3%A1zsp%C3%B3k

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. augusztus 5. 21:44

Rita írta:Gabi! Gyönyörűséges helyen voltak a lányodék nyaralni! És megint tanultam egy jó kis trükköt!
Nagyszerű játék a szemüvegben visszatükröződő képeket fotózni! Nekem ilyenek soha nem jutnak
eszembe! Elloptam (mármint az ötletet)!

Rita! Azért tettem be, mert tudtam, hogy tetszeni fog. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 5. 22:15

Már jól ismersz, Gabi! Hihi!

Azt hittem tegnap, hogy megörökítettem egy verőköltő bodobács halálát, de nem!
Ma reggel ugyanazon a virágon ácsorgott.

Ez volt tíz óra felé. A virág árnyékos részén állt szinte mozdulatlanul. A fejét lassan
mozgatva szipákolta a virágport. Alig volt benne élet.

Kép

Kb. két óra múlva ezt láttam. Itt már egyáltalán nem mozgott. Később pedig eltűnt.
Azt hittem leesett, mert elpusztult:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 6. 6:56

Szia Rita! Jó kis hátborzongató képeket teszel ki /ért a bogarakat pókokat..ráadásul aláfestő kommenttel, ;) ..hát még a bogarakat is megtizedeli ez a rémes hőség,Itt most kellemes hűvös van, és fúj a szél...Úgyhogy élvezem a szobában keringő levegőcserét! ;) . Mára vihart mond ide, Úgyhogy most gyorsan körülnézek az éterben, hogy ami nagyon érdekel ne maradjak re róla, aztán irány a konyha! :D

Kellemes Vasárnapot Mindenkinek :D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 6. 7:46

Kata, szinte alig van mit fotózni, mert a nagy hőségben minden élőlény próbál elbújni.
Ezt a darazsat a bodobáccsal egy időben, nagyon közel hozzá fényképeztem le. Ez is csak
állt mozdulatlanul. Nem volt gond jó képet csinálni róla:

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:32

Sziasztok!Estig várok a megfejtéssel ...Ültem a szomszédék nappalijában ventilátorral hűsítve a nyuszikat/2 óra/ és volt időm nyári bugyutaságokkal foglalkozni. FOTÓZTAM a telefonommal .3 kis dolog pattant ki a felforrással fenyegető agyamból.MINDJÁRT!!!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:38

Megkérdeztek nőket /1995-ös BURDA újságból vett cikk/
Mi a férfiak divat elleni vétke/azaz milyen ruhákat utálnak a nők a férfiakon?/
Nézd meg a képet és szerinted mit kifogásolnak a "lányok"rajtuk?Megfejtés nemsokára,mert közben megjöttek a lányomék/
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:41

Spoiler: mutasd
Kép

A MEGFEJTÉS:Kattints rá 2x a képre,nagyobb lesz!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:43

Spoiler: mutasd
Kép

MEGFEJTÉS: KATTINTS RÁ 2x A KÉPRE és nagyobb lesz!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:56

1-7 ig melyik 3 tetszik /nem azt,amit felvehetnél,hanem melyik tetszik/?
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:57

url=https://kephost.com/image/BSad]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 15:59

Végül, nemsokára jön egy picit "komolyabb",de szintén régi Burdából vett téma,hozzáollózva a Netről.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 17:22

Kép
PHILIP TREACY:zseniális kalaptervező
Nyugat-Írországban született,Galwayban,1968-ban.Szülei PÉKEK és TESTVÉRE van
Már gyerekkorában kitűnt tehetségével,maszkokat ,ruhákat tervezett a lányok babáinak.
Hamar felveszik National Collige of art Design-be,majd ösztöndíjat kap Londonba a Royal Collige of Artba.Ahogy elvégezte dolgozni kezd és feltűnést kelt fantáziadús kalapjaival.
Rengeteg díjat nyer és mindenki vele akar dolgoztatni.AMIÉRT ŐT VÁLASZTOTTAM AZ PEDIG A KÖVETKEZŐ:
A fiatal ír szezononként 5-600 fejdíszt készít.Minden darab kézimunka.1 elkészítése 60 óra.A filcet formázza,a drótot hajlítja,hímez,selyemrózsát rendez,tollat illeszt.Pici az üzlete Londonban.Sok időt szentel a vevőknek.Mindenki egyéni fejkoronát kap.Nemcsak a gazdagoknak csinál kalapot/mellékelek fotókat/,hanem viszonylag jutányos áron a "köznép" is megveheti
A PHILIP TREACYRÓL
Philip Treacy lett a világ legkeresettebb kalapácsosa. Kalapja ugyanolyan népszerű az európai arisztokratáknál, mint a hollywoodi royalty. Széles körben jóváírta a kalap érzékelésének megváltoztatását, úgy tervezi a kalapokat, hogy jobban illeszkedjenek és növeljék a viselőjét.
"Nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy megkérdőjelezzem az emberek azon érzékelését, hogy egy kalapnak milyennek kell lennie a 21. században. Kalapot csinálok, mert szeretem a kalapokat. Ez egy rejtélyes tárgy, amely csak a szépség és a díszítés emberi célját szolgálja, és hogy jól érezzük magunkat, akár a látvány vagy a viselő megfigyelője vagy "

http://www.philiptreacy.co.uk/collection/ss17
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 6. 17:46

A férfiaknál az atlétát, és a nagy mintás ingeket mondanám, de az otthoni kopott
mackónadrágok is tudtak valamit.

A nőknél határozottan az egyes és a kettes tetszik a legjobban, ha választani kell,
akkor az egyes.

A kalapokról az a véleményem, hogy a nőké sokkal jobb, mint a férfiaké. Azok közül
egy sem tetszik. Én soha nem voltam kalapos, de az angol arisztokraták lóversenyes
kalapjait mindig megcsodáltam.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 20:42

Sziasztok!Kata és Rita jól gondoltátok az olasz tésztákat,így választhattok a virtuális ételek közül.Rita!Talán Te a padlizsánost szeretnéd?
A férfiak öltözködéséről írt kritikát el tudod olvasni,ha rákattintasz 2x a Megfejtés spoilere alatti képre,ekkor felnagyítja , láthatóvá válik a cikk.
Egyébként beteszek a kalaposról még 5 képet.KIK IS HORDJÁK A KALAPJAIT?Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 6. 20:47

Igen, én a padlizsánost választom!

%%- :D %%- :D %%-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. augusztus 6. 20:53

url=https://kephost.com/image/BSMe]Kép[/url]
Victoria de Rothschild and Jessica de Rothschild in Philip Treacy Couture,