Megnéztem, hogy hol hagytam abba az írást, Szerencsére most nincs akkora hatalmas
lemaradásom, mint a múltkoriban.
Gabi! Ha ott laknánk, ahol te, akkor Romániába mászkálnánk hegynézőbe, ahogy a nagyobbik
fiamat ismerem. Én is szívesen csinálnék épületek tetejéről képeket. A magasság mellett, a
messzeség is vonz. Annyira jó érzés kerít hatalmába, ha messzire ellátok.
Annyira jó, hogy szép napos időt fogtatok ki, mert az ilyen időben a legszebbek a fényképek.
Csodálatosak a színek, a formák! Olyan pofásak az épületek! Jó rájuk nézni. A színház alatt
lévő képen, amin a sétálóutca van, a jobb oldalon lévő ocsmány szocreál épületet ügyesen
kitakarták a nagy napernyőkkel. Mennyivel hangulatosabb lett az az oldal is.
A cukrászda olyan, mint egy kis ékszerdoboz! Nagyon-nagyon szépek a fotók! Jó masinád van!
Garfield nagyon szemtelen! A Dundi előtti kutyusunk, Fanni, aki egy óriás snauzer volt, ugyanezt
csinálta.
Paggy! Gyönyörűek a Pinterest fotók! A katicabogár egyébként is a kedvencem, pont azért, ami
a te képeiden is látszik. A csodálatos fényű, színű, csillogó kitinpáncéljuk miatt.
A városról készült képeid nagyon szépek, jó minőségűek, és élesek. A helyedben gyakrabban
használnám, a fényképezőgépet, mint a telefont. 2000 forint ide vagy oda, a te géped is nagyon jó!
Pár éve vittünk gyerekeket kirándulni Pestre, és akkor ide is eljöttünk. A gyerekek tátották a
szájukat. Mondjuk már Budapesttől is, mert a saját falujukból nem nagyon teszik ki a lábukat,
ha mi nem visszük őket. Akkor volt rájasimogató is. Csak azért mondom, mert a videóban
említed, hogy Lillának az a kedvence.
Ma végre az iskola mögötti parkban szétnéztem, hogy tudok-e valami "jóságot" fotózni, mert már
ki vagyok éhezve teljesen! Igazából bogáncs és katáng volt rengeteg, de szerencsére rovar is volt
rajtuk, így végre van mit idebiggyesztenem:
Görbefoltos zengőlégy: