Marcsi! Már megint szép helyeken jártatok, és a fotók is gyönyörűek lettek. Én inkább csak
falusi fotókkal tudok beszállni a közösbe, ezért mindig örömmel nézem a nagy és a nagyobb
városok képeit. Végig nagyon élvezetes volt a leírásod. Zenthe Ferencen, és a Tenkes kapitányán,
a Siklósi vár bevételén, a sütikéken, fagyikákon és fürdőcskéken jót nevetgéltem, csak a vége
ne lett volna! De szerencsére a legvégső vég happy end lett!
Nem sok, kb. négy zsinagógában voltam eddig, és mindegyik nagyon tetszett a különleges
mintázatuk miatt, ez is csodaszép, amit te kitettél, de igazad van, a dzsámi a legizgalmasabb.
Nagyon tetszik a pöttyök és csíkok váltakozása az ablakos képen. Pécs gyönyörű! A bajai halászlé
bogrács a piros jegecskével és a többi virággal üdítő színfolt volt! De a legcukibb te voltál a
harkányi szív mellett!
Ági! Nagyon jót nevettem az "Erről i jutottunk eszembe"-n!
Gabi! A pozsonyi vár máris nagyszerű beugró! Várom a többi fotót is! Tudtam, hogy szép képeket
fogok látni!
Paggy! 9 gyerek? Ez igen!
Kata! Azonnal teszem ki a képeidet! Most következnek!
Kérdezted a múltkor, hogy hol vannak a cicák. A szomszédban folyamatosan nyírták a gazt, meg a
füvet, ezért nekem sem, és a macsekoknak sem maradt vadászterületünk. Szürke karakteres Cicát
mindig a buszmegállóból hazafelé jövet kaptam lencsevégre, de a többit a szomszédban, ahogy ott
jöttek-mentek, egerésztek. Jó, néha hozzám is átjöttek.
Tegnap végre megláttam Szürke K. Cicát! Semmi változás, jól néz ki!