Paggy írta:Kedves Rita!
Először isE JÓ LENNE,HA TE FOTÓZNÁD A FRÉZIÁIMAT!Olyan klassz a turbolyás képed!!!!
Köszönet Zsuzsinak a fotókért.Mintha a Lilla által 2 évvel ezelőtt nézett rajfilmekben kalandoznánk élőben./TOMAS a gőzmozdony,Postás Pet..../Emberléptékű egyemeletes házak,boltok,VIRÁGÜZLET.Betérhetnénk valahova teázni?!Biztos hülyeség,de olyan angol szinű és hangulatú minden.Kár,nem lehet belépni a képbe,mint a Marry Poppins filmben.Úgy belépnék egy kicsit!Szeretném szagolni a levegőt.Mások az illatok azon a tájon ,mint itthon?Mikor mész ismét?Télen soha nem utazol/iskolai szünet/?
Milyen felújítás folyik Nálad?
Nem tudom,hogy kell emotikonokat berakni.Szívesen tennék be ide is.Üdv:Paggy
HOGY KERÜLT AZ ELEJÉRE EGY IKON???
Kedves Paggy! Ahová szeretnéd az emotikont, oda kell klikkelned, utána pedig az megfelelő
figurára. Én most azt szeretném, hogy a mondat végén a pont után jelenjen majd meg, ezért
a pont után nyomok egy klikket, majd az emotikonra is egyet.

Anglia olyan, mint Magyarország, nem nőnek a házak az égig, még a nagyvárosokban sem.
Manchester vagy Liverpool a legnagyobb városok közé tartoznak, mégis majdnem gyalog is
bejárhatóak.
Igaz, más a városszerkezet, mint nálunk. Nem csinálnak hatalmas cityket, a városmag nem
nagy, viszont a közigazgatásilag hozzátartozó települések (külvárosok) miatt mégis nagynak
mondhatóak. De maguk a külvárosok is cuki kisvárosok. Nagyon tetszenek nekem. Ezekbe a
városkákba nincsenek hatalmas üzletek, üzletláncok, plázák, csakis a városon kívülre engedik
felépíteni őket. Így megmaradnak a kisboltok, a hentes, a pékségek. A kisvállalkozók nem
mennek tönkre a hipermarketek miatt.
Csak nyáron megyek, mert a többi szünet nagyon kevés rá, de minden évben elhatározom, hogy
kint karácsonyozom, de a gyerekek olyan helyen dolgoznak, hogy az a legmunkásabb időszak,
még szabadságra sem engedik el őket, sőt túlóráznak legtöbbször. Ha nyugdíjas leszek, többször
hosszabb időre fogok menni, már ők is alig várják és én is.
Már télen vacakolt a fűtésem, de szerencsére nem annyira, hogy megfagyjak. A szerelő átmosta
a radiátorokat, meg az egész rendszert, és kiderült, hogy a bebetonozott csövek, amik mennek
a kazánházba, el vannak korrodálva, és részlegesen el is vannak dugulva. Az átmosás következtében
jobb lett a helyzet, de jó már soha nem lesz.
Még pár nap, és elkezdik a házamat szigetelni kívülről, és az egyik szobát akartam felújíttatni,
de a fűtésszerelő azt javasolta, hogy nyáron cseréltessem ki az összes radiátort, és a csöveket,
mert még egy telet nem biztos, hogy kibír a mostani, ezért lehet, hogy a szobát csak részlegesen
újíttatom fel, mert nem szeretném, ha a nyári munkák miatt tönkremenne amit most megcsinálnak.
Úgyhogy lehet, hogy csak padlócsere lesz, a többi marad a nyári fűtésszerelés utánra.
Ez még egy augusztusi fotóm, amikor a messzebbi buszmegállóba kellett gyalogolnom reggelente: