kis Drágaságom

és pár pillanat a felhővonulásból...

ennyi a mese mára...

Paggy írta:Kedves Gabóci!Köszönöm szépen.Nagyon szép képeket hoztál.Még várnék november végéig,hátha Marcsi, Szilvi,MinGi és még akik tettek fel ebben az évben képet,esetleg bead a "közösbe".Nagyon megköszönném.Ezután ,ha nem haragszotok, a következő kérésem :az elrendezés szempontját kéne kitalálni.Megvallom őszintén ,én a kis dolgokban vagyok jó/valamennyire/, a nagy dolgok átlátása,mármint,hogy szép legyen az elrendezés,nem annyira megy.Újabb kérésem az lenne ,majd,hogy segítsetek /legyetek szívesek/ elrendezni, a galériánk képsorrendjét!Ezután felteszem a slydershowra,meglátjuk ,hány percet igényelnek a képek,majd választunk hozzá zenét.HA MEGLENNE,IGAZÁN SZUPER LENNE.
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedvességét.Majd hétközben küldök képeket,most vízszerelés van nálunk.Üdv:Paggy
Gabóci5 írta:Zsike! Emlékszem rájuk, szép képek.![]()
MinGi írta:Kedves Paggy! Hoztam én is pár képet, nem volt nehéz válogatni, mert ebben az évben nem voltam aktív.Spoiler: mutasd
Paggy írta:3x HURRÁ LÁNYOK!Köszönöm szépen.MinGi ,Marcsi.Nagyon-nagyon tetszenek!!!!!Már csak Ági,Szilvi és tudtok még valakit.?Kedves Lányok!Kreativitásra fel!Most már elárulom a "merényletem".Miközben gondoltam a saját kis érdekemre,hogy dicsekedhetek Veletek a családom és tanítványaim előtt,eszembe ötlött,hogy miért ne csinálhatnánk egy kiállítást magunknak és esetleg az ajánló fórumrészbe az ezévi kedvenc fotóinkból?Tehát mit szóltok hozzá?
DE szipi-szupi kiállításban.A legfontosabbak a fotók,de szép galéria is kellene hozzá.Na ez az amiben én vacak vagyok.A KÖRÍTÉS.Pedig az is fontos.Tartalom és forma egysége.Kedves Lányok!Csináljuk meg együtt /ez most kérleleés,csak annak nincs írásjele,Ja/!Milyen szép közös ajándékunk lenne.Mégegyszer mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm.ÉS pucoljátok ki MIKULÁSRA a csizmátokat,mert az én apókám megsúgta nekem,hogy valami pici meglepetést tesz majd bele.Nektek.Izgatottan várom a válaszotok.Paggy
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 23 vendég