Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 26. 16:43

na kezdem...persze megint az ázással de nagyon tele a hócipóm..lehet csizmát kell majd vennem :ymdaydream: :-q

Kép
kis Drágaságom Kép

és pár pillanat a felhővonulásból...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ennyi a mese mára... :ymhug: i-) :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 26. 16:45

Kedves Gabóci!Köszönöm szépen.Nagyon szép képeket hoztál.Még várnék november végéig,hátha Marcsi, Szilvi,MinGi és még akik tettek fel ebben az évben képet,esetleg bead a "közösbe".Nagyon megköszönném.Ezután ,ha nem haragszotok, a következő kérésem :az elrendezés szempontját kéne kitalálni.Megvallom őszintén ,én a kis dolgokban vagyok jó/valamennyire/, a nagy dolgok átlátása,mármint,hogy szép legyen az elrendezés,nem annyira megy.Újabb kérésem az lenne ,majd,hogy segítsetek /legyetek szívesek/ elrendezni, a galériánk képsorrendjét!Ezután felteszem a slydershowra,meglátjuk ,hány percet igényelnek a képek,majd választunk hozzá zenét.HA MEGLENNE,IGAZÁN SZUPER LENNE.
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedvességét.Majd hétközben küldök képeket,most vízszerelés van nálunk.Üdv:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 26. 16:48

Paggy írta:Kedves Gabóci!Köszönöm szépen.Nagyon szép képeket hoztál.Még várnék november végéig,hátha Marcsi, Szilvi,MinGi és még akik tettek fel ebben az évben képet,esetleg bead a "közösbe".Nagyon megköszönném.Ezután ,ha nem haragszotok, a következő kérésem :az elrendezés szempontját kéne kitalálni.Megvallom őszintén ,én a kis dolgokban vagyok jó/valamennyire/, a nagy dolgok átlátása,mármint,hogy szép legyen az elrendezés,nem annyira megy.Újabb kérésem az lenne ,majd,hogy segítsetek /legyetek szívesek/ elrendezni, a galériánk képsorrendjét!Ezután felteszem a slydershowra,meglátjuk ,hány percet igényelnek a képek,majd választunk hozzá zenét.HA MEGLENNE,IGAZÁN SZUPER LENNE.
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedvességét.Majd hétközben küldök képeket,most vízszerelés van nálunk.Üdv:Paggy

hú csak nem csőtörés? akkor majd lehet egy két képet ott módosítok!
:-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 26. 16:51

Kedves Kata!Rosszabb, a WC!!!!!! Kiöntöttem véletlenül egy felmosórongyot és leszaladt :(( :((Kata! Nagyon sajnállak az ázás miatt.Vajon mikor lesz vége?Mit tudsz csinálni?Vigyázz MAGADRA és ne idegeskedj!Némelyik ázásminta elég pajzán!!Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 26. 16:57

Ja és nem tudom,hogy lehet a filmrészlet alól a zenét letölteni.Ez a slydershowhoz ajánlott zenékhez kéne.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. november 27. 12:43

Kedves Paggy! Hoztam én is pár képet, nem volt nehéz válogatni, mert ebben az évben nem voltam aktív.
Spoiler: mutasd
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. november 27. 12:54

Zsike! Emlékszem rájuk, szép képek. :) :ymapplause:
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. november 27. 13:09

Gabóci5 írta:Zsike! Emlékszem rájuk, szép képek. :) :ymapplause:

Gabóci! Itt van pár valóban szép kép a Bazilikáról
Kép Kép
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. november 27. 13:46

Sziasztok! A mi cicánk is kinti cica, de télen erősen behúzódik olyannyira, hogy néha nem férünk el tőle.
Kép
Szeged Lechner téri Szent Rozália-kápolna.Véletlen arra jártam és rácsodálkoztam, hogy ilyen kis édes templom található.
Kép
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. november 27. 13:58

Ági múltkor említette a Zsinagógát, arra jártam és pár fotót készítette,valami eszméletlen milyen szép lett.
Kép
Kép
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. november 27. 15:07

Még egy fotó az éjszakai Szegedi Belvárosi hídról és a Dóm templomról
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 27. 15:53

MinGi írta:Kedves Paggy! Hoztam én is pár képet, nem volt nehéz válogatni, mert ebben az évben nem voltam aktív.
Spoiler: mutasd
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nagyon szépek voltak, szerettem őket én is...
:movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 27. 15:55

Marcsikám a Zsinagógáért meg külön köszönet...valóban gyönyörű! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 27. 16:07

3x HURRÁ LÁNYOK!Köszönöm szépen.MinGi ,Marcsi.Nagyon-nagyon tetszenek!!!!!Már csak Ági,Szilvi és tudtok még valakit.?Kedves Lányok!Kreativitásra fel!Most már elárulom a "merényletem".Miközben gondoltam a saját kis érdekemre,hogy dicsekedhetek Veletek a családom és tanítványaim előtt,eszembe ötlött,hogy miért ne csinálhatnánk egy kiállítást magunknak és esetleg az ajánló fórumrészbe az ezévi kedvenc fotóinkból?Tehát mit szóltok hozzá?
DE szipi-szupi kiállításban.A legfontosabbak a fotók,de szép galéria is kellene hozzá.Na ez az amiben én vacak vagyok.A KÖRÍTÉS.Pedig az is fontos.Tartalom és forma egysége.Kedves Lányok!Csináljuk meg együtt /ez most kérleleés,csak annak nincs írásjele,Ja :littlehearth: /!Milyen szép közös ajándékunk lenne.Mégegyszer mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm.ÉS pucoljátok ki MIKULÁSRA a csizmátokat,mert az én apókám megsúgta nekem,hogy valami pici meglepetést tesz majd bele.Nektek.Izgatottan várom a válaszotok.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 27. 16:54

Kép
na ezzel kezdődött a reggelem...

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ez a sok színjáték pár perc alatt zajlott le és máris sötét van...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 27. 16:57

Paggy írta:3x HURRÁ LÁNYOK!Köszönöm szépen.MinGi ,Marcsi.Nagyon-nagyon tetszenek!!!!!Már csak Ági,Szilvi és tudtok még valakit.?Kedves Lányok!Kreativitásra fel!Most már elárulom a "merényletem".Miközben gondoltam a saját kis érdekemre,hogy dicsekedhetek Veletek a családom és tanítványaim előtt,eszembe ötlött,hogy miért ne csinálhatnánk egy kiállítást magunknak és esetleg az ajánló fórumrészbe az ezévi kedvenc fotóinkból?Tehát mit szóltok hozzá?
DE szipi-szupi kiállításban.A legfontosabbak a fotók,de szép galéria is kellene hozzá.Na ez az amiben én vacak vagyok.A KÖRÍTÉS.Pedig az is fontos.Tartalom és forma egysége.Kedves Lányok!Csináljuk meg együtt /ez most kérleleés,csak annak nincs írásjele,Ja :littlehearth: /!Milyen szép közös ajándékunk lenne.Mégegyszer mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm.ÉS pucoljátok ki MIKULÁSRA a csizmátokat,mert az én apókám megsúgta nekem,hogy valami pici meglepetést tesz majd bele.Nektek.Izgatottan várom a válaszotok.Paggy

Aranyos vagy Paggy, fűzőscipő is jó? mert az én mikulásom azt hiszem belepirulna a 1ooo éves hótaposóba...de egyéként én is gondoltam valami ilyesmire... :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Mármint a fotókiállításra... :)) :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. november 27. 19:32

Szép estét kislányok!!!
Mit mondjak,elég cudar volt a hétvége,mert szombat este rákezdte,és még vasárnap késő este is esett,mit esett,zuhogott az eső,de szerencsére reggelre szépen kitisztult,olyannyira,hogy most meg fagyás van!!Szerencsére a Paggy-nek ígért kerti fotókat még péntek délután elkészítettem,csak épp a szombat nagyon pörgős volt,és este bealudtam,és szégyen nem szégyen,de a vasárnapot is át durmoltam.Szóval most itt vagyok,és mutatom mim van:
Először egy furcsa vendéget mutatok,ami ebben az évszakban azért már unikum!! Egy hernyó! Bőszen zabálja fajtársaival a jelenleg zöldellő kövér rukkola salátámat,de a zöld környezetben nem igazán kivehető a kis gazfickó,ezért a kerítés vason kúszó egyik rokonát kaptam le,bár elég homályos a kép,azt hiszem jól kivehető mi,ki,szerepel a képen:
Kép

Így néz ki most,a tavsszal káprázatos gyöngyvirág fám:
Kép

Ilyen volt :
Kép

A cseresznye fánk is lecsupaszodott... :
Kép

.... ilyen volt..:
Kép

A kertecskénk !!! Mint említettem,mostanra már csak a téli zöldségek zöldellnek,a kelbimbó,és a leveles kellevél.Szépen átlátható hol vannak a határok,. Jobboldalon a szomszédunk még le nem szedett kukoricája barnál...:
Kép

Mégis csak jobban mutat nyáron !!!!
Kép

Végezetül mutatok valami aranyosat!! Emiatt a cseresznye fánkon lévő picurka kis fészek miatt,egész nyáron körbe jártunk be a fészerbe!! Nem tudom milyen madár rak ilyen picurka kis otthont magának,és költ ki benn 4 !! ... mondom 4 !! kis utódot !! Nem mertem őket fotózni a telefonommal,nehogy megzavarjam őket és a madárkák árván maradjanak,később meg elfeledkeztem róla,de így lombhullás után most bepótolom :
Kép
A képet nagyon közelről készítettem,és így nagynak tűnik,pedig alig fél öklömnyi az egész !!

Paggy!! Van valami oldal ahová be kell küldeni a fotókat,vagy innen is le tudod szedni?? Ha igen,vidd amelyiket csak akarod!!!
Kata !! Mit csinál a te szomszédod?? Rátok eresztette a fürdőkádat ???
Gyomár !! Ha őkelme kinti cica,szeretnék én nálatok cica lenni !!!
MinGi!! Szép is az a bazilika!! Ahányszor csak az ottani rokonaimnál jártunk,mindíg elmentünk szemet legeltetni)))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 27. 20:59

Kedves Kata!Mintha égett volna az égalja.Különleges jelenség.Köszönöm ,hogy elküldted a fotókat.Jó a fűzős cipő is.Nagyszerű!!!
Kedves Szilvi!Egy galériát szeretnék csinálni az idei kedvenc képeinkből .Nekem, a gépemen egy slideshow nevű program van,amivel zenés diavetítést lehet csinálni.Kértem a Lányokat segítsenek elkészíteni.A mindnyájunk által beküldött képeket először valamilyen szempont szerint kéne felrakni a slideshowra ,majd zenét kell illeszteni hozzá és letölteni.Ekkor kész--megy a yuo tube-ra ,ezután linkje pedig ide vissza.Ha megnézitek az összes beküldött képet/kb 3 perc/,ki kéne találni ,mi szerint rakjam fel.Pld. táj,virág,felhők,ember.....Köszönöm szépen a kerti fotóid.Milyen szép lehetett a gyöngyvirágfa!.Tényleg illatos gyöngyvirágok voltak rajta?Biztos , olyanok mint a gyöngyvirágok.Vagy van fásszárú gyv?Emlékszem a paradicsomokra nálatok.Milyen szorgalmasak vagytok!,Mi itt városon,mint a mesebeli a tücsök,aki egész nyáron hegedül ,télen meg, rá van szorulva a
vidéki dolgos hangyára.Kedves vagy ,hogy lefényképezted a kerted és a kismadár fészkét.Üdv.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 27. 21:00

Szia Szilvia! De jó hogy Te is hoztad a jobbnál jobb képeket..ráadásul párhuzamban.! Milyen jó viszontlátni! :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Még mindig nem derült ki honnan van az eresztés...hihetetlen...most új formát vett fel egy kicsi folt, de most nincs kedvem feltenni, mert én is full fáradt lettem! Úgyhogy irány a fogmosás és kicsi alvás, mert eddig filmeztem és nem tudok rögtön aludni.. i-) .

Meglátjuk reggelre mi újság lesz..túl sok jóra nem számítok még mindig! Jó éjszakát mindenkinek! i-) :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 27. 21:11

http://slideshow-creator.com/

Jajjaj,most látom, eddig rosszul írtam a pr.nevét.BOCS:Paggy Javítottam
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. november 28. 4:06

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 28. 6:45

Kép

Kép
mintha egy arc lenne a falon... ;)

Kép
Kép

mintha nem lehetne eldönteni, hogy most este, vagy reggel van? Paggy, egyezik a képünk, csak nem mentél valahova? :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 28. 7:37

És bő félóra múlva...
itt a következő kép...
Kép
Kép
Kép
Kép
:-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. november 28. 16:48

Kedves Kislányok! Hirtelen kicsit megsokasodtak a dolgaim, de ez csak ezen a héten lesz így,
legalábbis remélem! Igazán nagy élmény újra nézni a régebbi fotókat!

Paggy, köszi Travellina linkjét, elmentettem, és ha több időm lesz, el is mélyedek benne. Érzem,
hogy tetszeni fog. Azért is örültem, mert rögtön a jobb oldalon a saját fényképezőgépem nézett
velem szembe.

Gabi! Emlékszem, hogy azokat a hiányzó fotókat a Windows "Képek" programja segítségével tettem
be, és már akkor mondtátok, hogy eltűntek. Majd megpróbálom pótolni őket. Jó, hogy eszembe
juttattad!

Kata! A beázásaid, már-már tragikomédiába illőek. Csak van valaki, aki illetékes ebben az ügyben!
Kíváncsi leszek, mikor kerül pont a végére. Ha biztosítva vagy, a biztosító fizet.
Olyan szépek a napnyugtakor készült "lángoló" felhők! Mi hosszú idő óta ma láttunk először napot,
égboltot csinos kis felhőcskékkel, igaz cserébe jó hideg lett.

Zsike! Én is emlékszem a képeidre! Akkor is, és most is nagyon tetszettek!

Marcsi! A "télen erősen behúzódó" cicátok nem úgy néz ki, mint aki sokat van a lakáson kívül. Látszik,
hogy jól befészkelte és jól is érzi magát.

A zsinagóga nemcsak gyönyörű, hanem építészetileg szokatlan, különleges is. Nem így szoktak kinézni
általában a zsinagógák.

Szilvia! A szomszédomban Margitkának pontosan ilyen hernyó rágja a kelbimbók leveleit. Én is csak
néztem nagyokat, hogy hogy kerülnek ilyenkor ide a hernyók!?

Nagyon látványosak az összehasonlító fotóid! Az idén is hozzál szép kerti képeket, az nagyon hiányzik
a "falusi szekcióból". Én pár éve már nem ültetek semmit, ezért ilyen képekkel nem szolgálhatok.

Ilyen csatakos még soha nem volt K. Szürke Cica bundája! Általában ápolt, jólfésült úricica kinézete van.
És egy másik fiatalka pár méterre Sz. Cicától. Tuti, hogy nem egyforma színű a két szeme:

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. november 28. 17:06

sziasztok! Holnap jön a biztosító ma még nem volt komolyabb beázás, igaz, eddig két nap volt a rekord, hogy egyáltalán...
cicóka igencsak ágrólszakadtnak néz ki remélem nem beteg, lehet egy féreghajtó nem ártana neki kenőmájasban összekeverve...
várom én is a további jobbnál jobb képeket! Szép estét nektek! :D :ymhug: i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth: .

Vissza: “Társalgó”