sziasztok! Gabóci, fantasztikus a téli kezdődő fagyás a tavon, lehet a kacsák nem díjazzák---
Marcsi, milyen csodás napok elé néztek! Mikor mi házasodtunk akkor itt Győrben 3 hónapnál előbb nem volt hely a naptárban! Úgyhogy annyival korábban kellett csak helyszínt választani az ebédhez, illetve a vacsorához, előtte két héttel még lehetett módosítani a létszámot, utána már nem.
Úgyhogy meg is lepődtem hogy már ennyivel előbbre kell mindenről gondoskodni! De öröm hogy ez a "gond"

.
Gabóci, hány kiló hússal gazdálkodtatók, fantasztikus látvány...gondolom eléggé kifáradtatok, de a látvány önmagáért beszél. Összefutott a nyál a számban, pedig mi meg sütőtököt kaptunk a szomszédtól, meg csokit, Jött a Samukát megköszönteni...mert elmúlt a születésnap..és nem hallottam meg hogy kopogott. Még jó hogy egy szinten lakunk..

. Kicsit keserédes lett a születésnap mert nem tudtam úgy készülni sem vásárolni sem elmenni ahogy szerettem volna, azt a fránya inszolt vártam aki persze nem jött..Na mindegy majd ha sógornőm ráér majd egybe a névnap és a születésnap...elmegyünk ebédelni csak sikerüljön összehozni!
Barátnőm anyukája jött át engem megköszönteni, mert 5 Katalinja van, most kerültem sorra

Ő lakik a Kodály Z. uton amit szoktam néha fényképezni...pé a posta, szökőkút Jisk..csak behatárolásképpen. De legalább az a pörkölt finom lett...igaz estebédként. Nem mintha Samuka tiltakozott volna ellene! Na nekem irány a konyha, holnapra Kacsát fogok sütni, és ki kell engedjen a dermedt állapotából.
Legyen szép szép estétek, és kellemes Vasárnapot!

UI: Mindenki meg volt dicsérve a képek és a videók miatt, mert természetesen megmutattam pár képet, a madaras videókat és a mikulásosat is! Olyan öröm látni...