Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 1. 7:37

MinGi írta:
Rita írta:Még egy pár, mert nem tudok betelni velük!

Kép

Ritám ! Utólagos köszönettel vittem ezt a szépséget háttérképnek.

Gyönyörűséget alkottál megint RITA, Neked tényleg keneted van erre a területre is! Fantasztikusan szép a többi is! :D :ymhug: :-bd :-bd :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 1. 14:26

Kedves Kata,Rita és Mindnyájan!A slideshowból kimaradtak képek,van benne duplázás is és a zene változtatásra szorul BÁR NEKEM MINDKETTŐ NAGYON TETSZIK.Kérem szépen ,aki tudja melyik az Ő képe és ki szeretné cserélni másikra /pld mondjuk az én csigás képemet egy gesztenyesütősre,akkor tegye fel az új képet ide és írja meg ,hogy melyiket cseréljem!Katának kimaradt a gyönyörű rózsás fotója,MinGinek nem tudtam kitenni hőlégballonost.Megtennéd,hogy nem kollázsba teszel fel belőle egyet!Vagy, szerintem nem biztos ,hogy jó a csoportosítás,ahogy én csináltam.MÁSIK,kérek szépen egy kb 3 és fél vagy 4 perces zeneajánlatot.most már látjátok a képeket. Sajnos nem vagyok valami komolyabb vizuálisan művészi hajlammal megáldott személy,így az elrendezés kissé sablonos.Bármilyen ötletetek van, örömmel fogadom.NAGYON SZÉPRE SZERETNÉM!Jó lenne,ha a MIKULÁS betehetné a csizmánkba ezt!Üdv MINDENKINEK!
Vasárnap este jövök nézegetni,mert láttam néhány nagyon érdekes fotót tettetek be.Szintén vasárnap este jönnek a MOSZKVA téren készült képek és kedd este érkezik az TÉLAPÓKÁM,úgyhogy a csizmátokat, illetve Kata fűzős cipőjét, el ne felejtsétek kitenni a virtuális ablakba! PAGGY
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 1. 14:43

Csak belekukkantottam:Kata ez az utolsó havas táj gyönyörű.Itt süt a nap és pulóverben sétáltam a kutyákkal.Másik:Lillát nagyon szeretem és büszkélkedek vele,mint Te Samukával,de nem családi fotógyűjteményt csinálok.Az utolsó kép a nagymama- unoka kapcsolat miatt tettem ki.NAGYON_NAGYON ARANYOS SAMUKA nevetős kisebbkori fotója,de azért nem tettem be ide,mert nem 2017-es /ugy jól gondolom?/
Rita!Szépek a csipkés elszárADT ORGONÁK.
KEDVES GABÓCI!MOST HÉTÁGRA SÜT A NAP,HA ESETLEG FEL AKARSZ JÖNNI.Hallottam valakit jelöltek a PRIMISSZIMA díjra Bákáscsabáról.Nagyon várom a hangulatos csabai karácsonyi főteret.És légyszíves küldj egy kis CSÖNDES BÉKESSÉGET NEKEM Tőletek,ha van!Szükségem lenne rá.Volt egy olyan adás,ha jól emlékszem,kicserélték az asszonyokat,bizonyos családokban 1 hónapra.A nagyvárosi ment a faluba, a vidéki pedig a városba.Sokat lehetett tanulni belőle. ÜDV:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 1. 15:15

Paggy! Tegnap nálunk is esett egész nap de mára gyönyörűen kisütött a nap. :)

Kép

Kép

Kép

Szeretem Yirumát, és úgy gondolom, hogy most a képeken van a hangsúly, ezért egy "semleges" zenei aláfestést gondoltam, de ez csak egy ötlet. Nekem tetszik és megfelel bármelyik variáció, ügyesen megcsináltad. :)

MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 1. 15:35

Paggy írta:MinGinek nem tudtam kitenni hőlégballonost.Megtennéd,hogy nem kollázsba teszel fel belőle egyet!

Kérésedre kissé megszabtam a képeket, azt válaszhatod amelyik legjobban tetszik.

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 1. 15:49

Gabóci5 írta:Paggy! Tegnap nálunk is esett egész nap de mára gyönyörűen kisütött a nap. :)

Kép

Kép

Kép

Szeretem Yirumát, és úgy gondolom, hogy most a képeken van a hangsúly, ezért egy "semleges" zenei aláfestést gondoltam, de ez csak egy ötlet. Nekem tetszik és megfelel bármelyik variáció, ügyesen megcsináltad. :)

na egyet gondoltunk Gabóci, én is a műveiből csemegéztem...délelőtt...Jó lesz úgy Paggy, ahogy gondolod, csak azért tettem ki Samuka mosolygós képet, mert akkor még ennyire kis jókedvű legényke volt! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 1. 19:03

Mondhatni estebéd lett belőle...
Kép

amikor már majdnem kész..
Kép :) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 2. 0:36

SZÉP ÉJSZAKÁT!ERRE JÁRTAM . MIVEL SOK A DOLGOM, MOST HOZTAM ÉS ELDUGTAM NEKTEK AZ EGYIK AJÁNDÉKOM.KERESSÉTEK AZ ELŐZŐ OLDALON!ÜDVÖZLETTEL:A TÉLAPÓ :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 2. 2:24

mivel megébredtem, gondoltam küldök képeket... :)) utána megyek lesni...
alszik a város és köd van...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 2. 2:32

Paggy drága, olyan csodaszép lett fantasztikusan ügyes vagy! Csak azért nem hoztam még át erre az oldalra, hogy mindenki kereshesse! :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd :-bd :-bd
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 6:43

Helló Lányok! Ejha, hozzám eljött a Kép hozta Peggy meglepetését. Nagyon kedves és szép lett, köszönöm szépen!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 2. 7:12

Én biztosan rossz voltam, mert nem találom, pedig háromszor is végiglapoztam
az előző oldalt! Ha már mindenki megtalálta áthoznátok ide is, kíváncsi vagyok
Paggy télanyó ajándékára!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 7:44

Paggy írta:Elkészült :

Hátha valaki még keresni szeretné, eldugom. ;)

Spoiler: mutasd
https://youtu.be/kmIZohJmgNU
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 2. 7:56

Kedves Paggy! Nagyon köszönöm a télanyónak az ajándékot. Nagyon jó és szép lett. Tetszik a csoportosítás és a zene is illik hozzá.

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 8:01

Ma reggel is fagyott.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 2. 9:30

Kedves Paggy! Most már én is láthatom az ajándékot! Igazán nagyon szép lett! A zene kiváló hozzá,
és az is nagyon tetszik, hogy tematizáltad a fotókat. Így még inkább kiemelik egymást.

A guta ütött meg, hogy nem találtam az ajándékot! Nemcsak az előző, de az azt megelőző oldalt is
végiglapoztam többször is, és sehol semmi. Aztán rájöttem, hogy nem is az előző oldalon van.
Télanyó megtévesztett.

Mindenkinek nagyon jól sikerültek az esti fotói! Gabi "vízen járó" kacsái fantasztikusak!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2017. december 2. 10:50

Sziasztok!Benézek piac előtt,hogy megtaláltátok-e Télapó ajándékát.Köszönet MINDENKINEK a sok szép fotóért és Gabócinak a zenéért.
Kata!Majd holnap este jobban meggusztálom az éjszakai fotóidat,mert a ködös igazán művészinek tűnik.
Gabóci!Itt a tél valóban,ha a kacsák lába a jégen csúszkál.Köszönöm szépen a képet.
Rita!Saját albumot nyithatnál végre a természetfotókból!
Kedves Lányok!Magam részéről igyekezni fogok szebb képeket csinálni,de ez csak januártól érvényes,mert jelenleg SIVA ISTENNŐNEK kellene lennem 1000 karral.
DE azért vasárnap este hozom a MOSZKVA teret és A KEDDI CIPŐBERAKÓS AJÁNDÉK IS ELŐ VAN KÉSZÍTVE.
MINDENKINEK SZÉP HÉTVÉGÉT,ÉS HA TÚL IZGÁGÁNAK TALÁLTOK nyugodtam hagyjatok figyelmen kívül!.ÜDV:Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 2. 15:40

sziasztok.. jövök az újakkal..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
[img]]https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24058939_1722384811139786_5449609319404105257_n.jpg?oh=5bf969524416f61cc9462e1facc638aa&oe=5A9B771D[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

:ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 16:17

Kata! Szuper jók ezek a képek, de én nem akarok még havat.

Egy békésebb idil. :) Szépen ülök, én is kapok vacsorát?

Kép

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 2. 16:35

Kedves Paggy! (Télanyu)
Hálásan köszönöm az összeállítást.Nagyon jó lett, Nagyon jó vagy és persze nagyon jók vagyunk, no és egyre jobbak leszünk.
Szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Képzeljétek ma a menyemmel és anyukájával menyasszony ruha próbán voltunk, és nagyon fantasztikus élmény volt.
Marcsi :)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 16:45

Hú Marcsi! Akkor nagy esemény előtt álltok. Mikor lesz a nagy nap? ;;)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 2. 18:47

Az éhhalál már nem fenyegeti a családot.

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. december 2. 18:48

Szia Gabi!
2018.május, de már most kell mindet intézni, mert nem lesz elég idő, és már csak a ruhák vannak.Az időpont, a vacsora helyszín, a fotós, a ceremónia mester és a dj már tavasz óta le van kötve. Valahogy én amikor előszór férjhez mentem a 80-as évek közepén nem emlékszem ilyen előre kellett volna intézni a dolgokat. De most egész másként vannak a dolgok.
Hátha a menyem nem haragszik meg.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 2. 20:43

sziasztok! Gabóci, fantasztikus a téli kezdődő fagyás a tavon, lehet a kacsák nem díjazzák--- ;)
Marcsi, milyen csodás napok elé néztek! Mikor mi házasodtunk akkor itt Győrben 3 hónapnál előbb nem volt hely a naptárban! Úgyhogy annyival korábban kellett csak helyszínt választani az ebédhez, illetve a vacsorához, előtte két héttel még lehetett módosítani a létszámot, utána már nem.
Úgyhogy meg is lepődtem hogy már ennyivel előbbre kell mindenről gondoskodni! De öröm hogy ez a "gond" :D .

Gabóci, hány kiló hússal gazdálkodtatók, fantasztikus látvány...gondolom eléggé kifáradtatok, de a látvány önmagáért beszél. Összefutott a nyál a számban, pedig mi meg sütőtököt kaptunk a szomszédtól, meg csokit, Jött a Samukát megköszönteni...mert elmúlt a születésnap..és nem hallottam meg hogy kopogott. Még jó hogy egy szinten lakunk.. :ymblushing: . Kicsit keserédes lett a születésnap mert nem tudtam úgy készülni sem vásárolni sem elmenni ahogy szerettem volna, azt a fránya inszolt vártam aki persze nem jött..Na mindegy majd ha sógornőm ráér majd egybe a névnap és a születésnap...elmegyünk ebédelni csak sikerüljön összehozni!

Barátnőm anyukája jött át engem megköszönteni, mert 5 Katalinja van, most kerültem sorra :D Ő lakik a Kodály Z. uton amit szoktam néha fényképezni...pé a posta, szökőkút Jisk..csak behatárolásképpen. De legalább az a pörkölt finom lett...igaz estebédként. Nem mintha Samuka tiltakozott volna ellene! Na nekem irány a konyha, holnapra Kacsát fogok sütni, és ki kell engedjen a dermedt állapotából. :D
Legyen szép szép estétek, és kellemes Vasárnapot! :ymblushing: :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: UI: Mindenki meg volt dicsérve a képek és a videók miatt, mert természetesen megmutattam pár képet, a madaras videókat és a mikulásosat is! Olyan öröm látni... :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. december 3. 11:16

Sziasztok! Nem úsztuk meg mi sem, leesett az első hó.

Kép

Békés,áldott adventet!

Kép

Vissza: “Társalgó”