MinGi írta:Rita írta:Még egy pár, mert nem tudok betelni velük!![]()
Ritám ! Utólagos köszönettel vittem ezt a szépséget háttérképnek.
Gyönyörűséget alkottál megint RITA, Neked tényleg keneted van erre a területre is! Fantasztikusan szép a többi is!

MinGi írta:Rita írta:Még egy pár, mert nem tudok betelni velük!![]()
Ritám ! Utólagos köszönettel vittem ezt a szépséget háttérképnek.

Gabóci5 írta:Paggy! Tegnap nálunk is esett egész nap de mára gyönyörűen kisütött a nap.![]()
![]()
Szeretem Yirumát, és úgy gondolom, hogy most a képeken van a hangsúly, ezért egy "semleges" zenei aláfestést gondoltam, de ez csak egy ötlet. Nekem tetszik és megfelel bármelyik variáció, ügyesen megcsináltad.![]()

utána megyek lesni...

hozta Peggy meglepetését. Nagyon kedves és szép lett, köszönöm szépen!

Szépen ülök, én is kapok vacsorát?

.
. Kicsit keserédes lett a születésnap mert nem tudtam úgy készülni sem vásárolni sem elmenni ahogy szerettem volna, azt a fránya inszolt vártam aki persze nem jött..Na mindegy majd ha sógornőm ráér majd egybe a névnap és a születésnap...elmegyünk ebédelni csak sikerüljön összehozni!
Ő lakik a Kodály Z. uton amit szoktam néha fényképezni...pé a posta, szökőkút Jisk..csak behatárolásképpen. De legalább az a pörkölt finom lett...igaz estebédként. Nem mintha Samuka tiltakozott volna ellene! Na nekem irány a konyha, holnapra Kacsát fogok sütni, és ki kell engedjen a dermedt állapotából.
UI: Mindenki meg volt dicsérve a képek és a videók miatt, mert természetesen megmutattam pár képet, a madaras videókat és a mikulásosat is! Olyan öröm látni...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég