A gyönyörűen felújított nővérszálló a tó mellett.
Paggy írta:Gyorsan-gyorsan beugrottam.KÖSZÖNÖM A hármasbetűsort.Mielőtt a képekre rátérnék:Kata kedveském!Lehet,hogy nem láttam,mindjárt újra megnézem ,TE írtál betűsort,Kérlek ne vedd tolakodásnak a kérdést!
Most pedig a képek:
Visszafelé .
Kata!Fantasztikus ez a sok kép!!!!!!Köszönöm-köszönöm.Néhány érdekes a sokból:Mik azok ott,lábas halak,vagy kis békák?A papagájok tündériek-Mióta Éva írt a sajátjáról ,ezenkívül betett egy csomó linket ,mégjobban érdekelnek.Örülök,hogy ki tudtál mozdulni .Egy kérdés,van a közeletekben nagyobb virágüzlet ?
Gabóci!Milyen jó képet készítettél,csodás az asztalon!Felírtam a betűket.
Rita!Tudom,hogy rengeteg az elfoglaltságod , ennyi fordítás mellett ,meg a munkád és egyebek,örülök mikor idejössz a gyönyörű fotóiddal.
MinGi!Neked is köszönet a betűsorért.
MAJD MEGLÁTJUK MI LESZ IDÉN ,MIVEL JUTALMAZ MEG AZ ÉG FRÉZIAÜGYBEN.
Lányok!
A hónapban lesz egy cukrászdás jelentkezésem/a lányok szülinapja/,majd a KOR.Kult Kp. táncelőadása /ha tudok videózni/.Május elején pedig a BUDAPEST 100.
A cukrászdaválasztás:a tetőteraszos kávézást május végére halasztjuk/amit ketten ajánlottatok/ a lányok most az elsőt részesítik előnyben,bár a tetőterasz nekik is a kedvence,de még nincs annaira jó idő.Nekem a SMÚZ is érdekes lett volna.
Másik:Voltatok a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban?Megyek oda is.Tudom,hogy megígértem a SzépművészetiT,de majd ,amikor októbenben az egész megnyílik,s esetleg ,ha jó idő van Gabóci is feljön/?Még valami: június 23 MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA Jó sok mindent tőlem,----de nekem az az érdekes,amit ti küldtök------.Mára ennyit.Ja igen JÖNNEK A FRÉZIÁK ISÜdv:Paggy
Paggy írta:Szia Rita!Lehet,hogy meglátta a tükörképét , azt gondolta egy másik rigót lát,akivel harcolnia kell.
Hajnal van .Nagy izgalommal várom a BUDAPEST 100 programot,ezért néha bekukkantok hozzájuk, hátha már lehet regisztrálni.Mindenképp szeretnék látni néhány régi házat belülről.
Itt a FACEBOOK linkjük: https://www.facebook.com/budapest100
Még sötét van ,kint csicseregnek a madarak,a kutyáim horkolnak,Lukrécia cicám a billentyűzet mellett dorombol és sütkérezik a kislámpa fényében.
Majd este jövök nézelődni.Szép reggelt!Paggy
Paggy írta:Megint én vagyok,mert nem tudtam visszaaludni.Kipróbáltam a fréziás képeslapötletem.Itt az eredmény .Elfelejtettem írni,hogy találtam két megbújó hős /telet átvészelő/fréziát a leghátsó cserépben, a száradó levelek között.Nosza csináltam éjjel fotókat.Reggelr kinyíltak..Szerintem gyönyörű virág a frézia.Paggy
Kivételesen és kivételezve küldöm Ritának és Katának
Paggy írta:Megint én vagyok,mert nem tudtam visszaaludni.Kipróbáltam a fréziás képeslapötletem.Itt az eredmény .Elfelejtettem írni,hogy találtam két megbújó hős /telet átvészelő/fréziát a leghátsó cserépben, a száradó levelek között.Nosza csináltam éjjel fotókat.Reggelr kinyíltak..Szerintem gyönyörű virág a frézia.Paggy
Kivételesen és kivételezve küldöm Ritának és Katának
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég