Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 13. 7:34

Jó reggelt!
HÁT ,AKI ILYEN SZUPER KÉPEKET CSINÁL A FÁK VIRÁGIRÓL, AZ MIÉRT NEM FOTÓZ pld egy mezőgazdasági újságnak ?Azt mondtad Gabóci, nem jössz és inkább csak kirándulgatsz , közben ilyen jókat csináltál,többet nem hiszek Neked!EL IS MENTETTEM ŐKET a megkérdezésed nélkül.KÖSZÖNÖM. :x
Spoiler: mutasd
Most,hogy a választáson az lett az eredmény AMI ,"másképp" nézek a szomszédasszonyomra.Ő Bajáról költözött fel a fiához.EGY TÜNDÉRKE,mert mikor Dömötört vittem elaltatni ott állt a kapuban,hogy elbúcsúzhasson tőle ,őszintén kedves az unokámhoz,ami ritka a felnőttek között és sorolhatnám.Rettenetesen tetszik,ahogy imádja Baját,pedig sok éve Budapestről költöztek le.Csodás dolgokat mesél az erdőgazdaságról,ahol dolgozott.Egy valami idegesít benne nagyon, nem tudja elfogadni,azt a tényt, hogy én is ennyire szeretem az otthonomat ,a fővárost.Nem kizárólagosan,hanem elsősorban ,mert itt születtem és élek,de rögtön utána mindent ,ami szép,értékes az országban.Szerinte ez itt egy dzsungel,ahol minden a túlélésre megy.DE FÜTYÜLÖK A VÉLEMÉNYÉRE / :littlehearth: /és változatlanul cipelem magammal , hallgatom,hogy szép-szép itt,de mennyivel jobb Baján.ELHISZEM NEKI ,ELHISZEM MÁSOKNAK IS, SŐT ÖRÜLÖK,csak miért kell egymást kizárni,leszólni/ezt most a főváros csinálja a vidékkel a választási eredmények miatt, minden itt élő ,értelmes ember nevében BOCSÁNATOT KÉREK ^:)^ /
A többi nem az én dolgom
Lányok!Küldök két fotót a már kinyílt , hervadó fréziákról,valamint az összképet a reménybeli leendőkről.Szép hétvégét!Paggy
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 13. 7:44

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. április 13. 13:45

Paggy írta:Jó reggelt!
Azt mondtad Gabóci, nem jössz és inkább csak kirándulgatsz , közben ilyen jókat csináltál,többet nem hiszek Neked!EL IS MENTETTEM ŐKET a megkérdezésed nélkül.KÖSZÖNÖM. :x

Lányok!Küldök fotót a már kinyílt , hervadó fréziákról

Kép
Szép hétvégét!Paggy

Paggy! Ez is szép kép, de a fréziáról melyik nem?

Most nagyon sok a fotózni való téma ezért jövök. :) Nem mindig lesz így!

Ma voltam a városközpontban, már a gyöngyvessző is virágzik.

Kép

A templomunknak nem lesz kék cserepe, csak a fólia kék rajta.
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 13. 16:31

Sziasztok! Két hét lemaradást igyekszek pótolni.Hiába kicsinyitettem a képeket, még igy is óriásiak igy betettem őket spoilerbe.
Rita, irtad, hogy a cukrot teljesen sikerült száműznöd az életedből. Gratulálok! Múltkor úgy jártam, mivel nálam is tiltólistás, hogy vendégek jöttek és valamibe nagyon kellett volna. Bajban is voltam.
Azt a kisugárzást a lábba nálam a csontkovácsnak titulált gerincfunkció terápiás doktorbácsink szokta megjavitani nálam. Most is mennem kellene már, de annyi minden jön közbe és ez marad el.
A feketerigó videóját megnézve másodjára esett le,hogy amit hallok az koppanás az ablakon.
Megszokta már azóta a helyzetet?
Paggy! Birom a dédit. Pl. „Engedj be mucikám. „ A képeken tényleg nagyon fiatalosan néz ki.
Minden tiszteletem a Tied az ápolási munkáért. Nem lehet könnyű. Mikor olvastam az jutott eszembe, bocsánat is érte, miszerint Te sem tudsz nyugiban ülni otthon a fenekeden. De hát igy is van ez jól szerintem.
Amúgy azt hiszem nyolcadikos voltam, mikor én is űrhajós akartam lenni. A bibi az volt a dologban, hogy még a játszótéren a hajóhintában is szédültem. Le is tettem róla.
Nálunk szintén utálom az ünnepeket van a páromnál. Már én is túl tettem magam rajta talán, de a fiam miatt és kicsit magamért is próbálom valamennyire tartani az ünnepi látszatot.
Várom a cukrászdás képeket! A fréziás képeslapötlet nagyon tetszik!
Éva! A porcsinról: én is kiszúrtam már rég, hogy ehető és milyen jó hatása van, de valahogy mindig elmaradt a kipróbálása. Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy Ödön ott pisil ahol ő akar, igy nem vagyok biztos a kiválasztott porcsin streilizáltságában.
A kert végénél a tónál ragadós galaj nő. Onnan szoktam csenni, belerakni a gyümölcscentrifugába és kenegetni a keloidot a bőrömön. A bőrgyógyász szerint újra kinő,ha kimetszi. Láttam már sajnos élő példát rá, igy ott marad a helyén, akinek nem tetszik nem néz rá.
Kép
Kép

Gabóci! Lemaradtam a becsipődésedről is, bár biztos Te is lemaradtál volna szivesen. Remélem azóta minden rendben. Közben olvastam, hogy többünknél jelentkezett hasonló baj az elmúlt időkben. Biztos az időváltozás is besegitett.
Nálam az utca is hozzájárult, meg is fogadtam, hogy csinálja az, akinek bántja a szemét, mert nem állapot amit utána érzek. Ott van még a tuják metszése, aljtányér kialakitása , gyümölcsfák kapálása és a fűnyirás. Kezdek nagyon belefáradni.
Kép

Ugyanolyan magnólia van az ablakom alatt, mint amit feltettél:
Kép

A másik, bár mire felteszem a képeket már kezdi is a szirmait elhullajtani.
Kép

Nálatok jóval hamarabb vannak kivirágozva a fák és virágok, mint nálunk. Nagyon szépek a képeid!.
Kép

MinGi! Azt hiszem ilyen kliviát még nem is láttam élőben. Ezért jó, hogy mindenfélét felteszünk.
Kata! Nagyon szépek a képeid! Egyre jobbak! Komolyan! Jó, hogy ki tudtatok mozdulni otthonról már egy kicsit. Az a beigli! Hú, nagyon guszta! Azt hiszem, ha jó a látókám: kakaós. A kis fekete – fehér tengerimalacka is nagyon aranyos.
Papagájokból a legutolsó tetszik legjobban szinben, meg még a piros halacska. Brrrr, az a soklábú izéke, hát ha azzal álmodnék biztos felébrednék…
A kenyered csúcsszuper lett!! Mivel még nem ettem úgy fagyit, hogy két bizéke áll ki belőle, fogalmam sincs mire valók. Szivószálak? Most lehet jót mosolyogtok.

Nagyon sok képet csináltam mostanában, de zajlik az élet nálunk, igy keveset voltam itt, elmaradtak azok feltétele is.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 13. 18:52

Még egy kis képözön.
fehér magnólia a szavazás napján és helyén
Kép
körtefa egy hete
Kép
Szeged téli kikötő
Kép
Holt tisza vagy élő tisza most nem is tudom : vizállás
Kép
Anna kút. Azt hiszem lila akác van körbe futtatva, középpen van az Anna kút, aminek a vize emésztési problémákra kiváló.
Kép
tűzoltóság épülete:
Kép
egy kis vajalja
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 13. 19:01

A végén pedig Ödön Érden Gyuri malac társaságában, aki a rendelő malaca. Vietnámi csüngő hasú pasas.
Kép
Gyuri malac, meglepően vaddisznós a szőre. :-)
Kép
A mi nagy túlélőnk, remélem igy is marad. Mai 10 órás képe életmentő műtét után, gyomorcsavar ismét. Nem sok jóval kecsegtettek, túlélte.
Januári ugyanilyen után felvarrták a gyomrát, Szeged egyik legjobb rendelőjében. Hogy hogy lehetett ismét gyomorcsavar ezután? Nem is túráztatom az agyam rajta. Ügyelet este nyolckor, reggel nyolckor viszont már azt hittem nem fogja kibirni az utat Makóig.
Két nap kritikus időszak következik azt mondta a doktor, aki előtt le a kalappal. Hamarabb bement és soron kivül megműtötte.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 13. 19:07

Sziasztok! Ágy, a te kérdéseddel kezdem, mert jót mosolyogtam rajta, a fagyis néni azt hitte, egyszerre esszük majd a pohárból a fagyit.azért két kanalat adott hozzá!Nagyon lassan ettük, így is sajnos meglett másnapra a bőjtje, nem győztem mosni. :( . mindegy túl vagyunk rajta.
ma is sikerült kimozdulni, mert feladatunk volt, és jövő héten megyek fizikóra, na akkor is hozok minden nap legalább 1-2-őt...

Paggy, Gabóci megint gyönyörű képeket tettetek fel. az utcai képek, kezed munkája nagyon látszik. Takaros emberek laknak arrafelé, hogy sehol nincs szemét eldobva. Itt meg alig tudsz normális képet csinálni a sok szeméttől, mert mire összeszedik, addigra másik 3 van a helyén. :( .
Nálunk a házban csőszere lesz végig az egész tömbben.
Hát érdekes lesz.
na hozom a képeket...
Kép
itt már igazából megérkeztünk, de mindegy a sorrend talán.... ;)
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

itt a képes mese vége...kellemes hétvégét mindenkinek! :ymhug: :flower1: :littlehearth:

Ági! köszönöm a gyönyörű gyümölcsfás, vízpartos képeket.
eggyel lejjebb meg azt hittem rosszul látok..Ödönke megint beteg?! ezt nem hiszem el...Azért a malachoz volt egy két kedves orrpuszija...érdeklődése.... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 13. 23:17

Kedves Ági!Nem mindennapi ,ami Neked is kijut.Csak szorítani tudok Ödönnek és Veled érzek. %%- %%- %%- %%-
Kedves Lányok!Iszonyú fáradt vagyok,mert agyonhajtottam magam a hülyeségem miatt.Nem tudok nemet mondani,ha megkérnek.Most főzök,mert holnap egész nap elfoglalt leszek.Mindenkinek köszönöm szépen a képeket,csak átpörgettem.SOK GYÖNYÖRŰ FOTÓK.Majd jövök.Üdv:Paggy
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. április 14. 7:00

Ági! Rettenetesen sajnállak benneteket, mennyit kell még Ödönnek szenvedeni? Szegénykém, hogy viseli? Nem csoda, ha már nálad is tele a pohár! Remélem Sebő doktor jó munkát végzett! ;;) Gyógyuljon meg hamar, hogy te is egy kis levegőhöz juthass! ;)
Paggy! Tudom nehéz, de meg kellene tanulnod nemet mondani, mert így te fogsz kipurcanni!

Kinyíltak a díszalmafák is.
Kép

Eső után, napsütésben.
Kép

Kép

Szép hétvégét mindenkinek! :-h
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 14. 16:26

Sziasztok!

Paggy valóban meg kell tanulni kimondani a nemet. Tudom, gyakorlatból, hogy nagyon nehéz. De mindennek van határa, annak is amennyit magunkra tudunk vállalni, mert könnyen kihasználják és visszaélnek vele.

Ági remélem már megtaláltátok az igazi állatorvost. Szerintem a januári következményeit szenvedi Ödön. Végre már tökéletes gyógyulást kívánok neki.
Az én keverék kutyám is élete végéig csak az egyik szemére látott, pedig azonnal vittük állatorvoshoz. Adott is kenőcsöt, hogy kenegessük, de sajnos nem használt. Amíg élt az anyja addig ő nyalogatta neki. Amikor eltűnt az anyja akkor én mosogattam kamillateával, naponta. De soha nem ellenkezett, tudta, hogy muszáj csinálni. Én a madárnak nem merek felvinni csak magas virágtartókból tyúkhúrt, mert ki tudja, hogy mekkora kutyákat sétáltatnak. Nekünk a kertbe nem jártak ki a kutyák, el volt kerítve. Illetve a virágoskert is. Tehát egy jó nagy udvar volt a kutyáké. Amikor még nem volt elkerítve a piszkéről az 5cm tüskéket is képes volt lerágni a bernáthegyink. Éppen fogzott és intenzíven rágott mindent. De csodájára jártunk a férjemmel. Pedig kapott csontokat rágni. De a kar vastagságú marhacsont is csak órákig tartott neki.

Gabóci, Kata köszönöm a csodaszép képeket. Itt nyári meleg van. Örülök neki, csak én nyáron sem szeretnék ettől melegebbet.
Szép hétvégét mindenkinek!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 14. 22:58

Sziasztok Lányok!Most értem haza ÉS IGEN,megfogadom a tanácsot/megtanulok nemet mondani/.Azonban gyorsan felteszek egy videót és holnap délben jövök nézelődni.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 14. 23:16

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 14. 23:18

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 7:45

Paggy! Nagyon-nagyon szép a lila fréziás kollázs! Mintha kollázsra termett volna. Az utolsó
esti videókban, főleg az elsőben gyönyörűek a fények, az arany színek!
Jót nevettem a harsogós szituációs játékon.
Mintha érzékcsalódásom lenne. Nagyobbnak tűnnek a fréziák az idei képeken, mint a tavalyin.
Csodaszépek!

Éva! A rigós videók elkészülte után még két napig reggelente megjelent a drága, de délután
nem zörgött. Hogy napközben, ha nem voltam otthon, rendetlenkedett-e, azt nem tudom, mert
nem pucoltam meg az ablakot, így nem tudtam, hogy lett-e rajta újabb mázga vagy sem.

Viszont tegnap hajnalban minden ablakot megtisztítottam. Aztán elutaztunk, mire hazaértünk
már sötét volt, de most reggel azt látom, hogy a konyha ablakon újabb maszatok vannak, de
csak azon. Szolid kopogásokat is hallottam a harmadik szobából, amit eddig békén hagyott,
nem is akartam elhinni, de amikor bementem, ott állt a párkányon. Meglátott, és elrepült.
Még nem gondolkodtam, mit rakjak az ablakra, de valamit csinálok majd.

Kata képeit, és Paggy utolsó videóit látva eszembe jutott, hogy az esti fotózás, és videózás is
még mindig hiányzik a repertoáromból. Még mindig nem tudom, milyen fotókat csinál a gépem
lámpafénynél.

Kata! Emlékszem régen mennyi kenyeres fotót tettél fel. Egyik gusztább volt, mint a másik!
Ezek is azok, és a kalács is. Régen én is rengetegszer sütöttem kakaós kalácsot, még magában
a kenyérsütő gépben is.
Mikor kitetted az utolsó képeidet, még azt írhattam volna, hogy nálunk még nem zöldülnek
a fák, de mára már ez nem igaz. A sok napsütés és a meleg megtette hatását. Rohanunk utánatok!

Zorró cica:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 7:45

Gabi! Már korábban is mondtad, hogy nem megy már úgy a dorámázás, mint régen. Mindenkinél
eljön egy vagy több, olyan időszak, amikor csömört kezd érezni. Most én is azt érzem, hogy
kedvem lenne egy ideig nem fordítani... vagy csak dokumentum filmeket.
Annyira gyönyörűek a gyümölcsfás fotók! Akkor, amikor kitetted, nálunk még nem volt egy
virágzó f sem, de a jó idő hatására rohamosan hozzák be a lemaradásukat. Minden elkezdett
színesedni!

Zsike! De gyönyörű a klíviád! Anyukám kedvence volt. Volt is vagy három cseréppel neki. De
nem emlékszem, hogy egyszerre ennyi virág lett volna rajtuk. A színük viszont pont ilyen volt.

Ági! Még nem is hallottam a keloid nevű betegségről. Utánanéztem, és így sem ismerős. A
becsípődéssel semmit sem szoktam csinálni, pusztán csak vigyázok minden mozdulatomra, és
magától elmúlik.
Jó, hogy hoztál vizes képeket is! Hiába lakom a Sajó közelében, és minden nap látom, amikor
átmegyek rajta a busszal, nem tudok a közelébe férkőzni, és fotózgatni, mert rettentő sűrű
a partján a növényzet.
Gyuri malac nagyon édes, de inkább ne látnám, és ti sem, meg Ödön sem! Ez már számomra
is elviselhetetlen, ami Ödönnel történik, nemhogy neki és nektek! Annyira, de annyira sajnálom!
Tiszta szívemből azt kívánom, hogy végérvényesen gyógyuljon meg!

Tegnap Svábhegyen jártam. Hazalátogatott Amerikából az öcsém lánya, hozzá "ugrottunk" fel.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 7:46

Zöldike kora reggeli éneke:

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 9:17

Péntek hajnali piros árvacsalán harmatos fűszálakkal:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. április 15. 9:58

Rita! Ez gyönyörű kép! :-bd
Kép

A zöldike szépen énekel. Kora hajnalban az ablakom alatt is énekelnek a cinkék (csak gondolom,mert mást még nem láttam itt repkedni) Úgy szeretném látni őket én is, hogy lefotózhassam, de a sűrű lombokban nem sikerül. Sokakat zavar a hajnali énekük, engem nem, én szeretem. ;)

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 10:17

Köszönöm, Gabi! Többféleképpen énekelnek a cinegék. Lehet, hogy attól is függ, hogy
hím vagy tojó az illető.

Ez a "kicsi, kicsi" ez nagyon jellemző. Épp a csipkebokromon mondja a magáét.

Egy szintén hajnali napfényben tollászkodó szajkót is beteszek:

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 15. 13:04

Jó étvágyat Lányok!/dél múlt/Megjöttem.
Gabóci!Köszönöm szépen mégegyszer a sok gyönyörű virágzó fát.Külön öröm a gyöngyvessző,gyerekkoromban a nagyinál volt néhány bokor.MÉZES ILLATA VAN.Jaj de szép a díszalma rózsaszínben!Vagy nem is rózsaszín ,hanem mályvaszín!-Érdekel még a Kor.Kult Kp-ban a táncelőadás,mert szeretnék videózni?Tudom nem mindenki szereti a táncot és a kor.hagyományos zenét,de gondoltam és mert írtad,talán kettőnknek tetszik.AKKOR MÁR MEGÉRI.
Ági!Nem merem kérdezni,hogy van Ödön .majd úgy is írsz róla. %%- %%- %%- :littlehearth: A magnóliának van illata?Jó képeket csináltál,azt hittem a másodikról,hogy tulipánfa.A fehér pedig távolról pillangós fának látszik.Köszönöm a városi fotókat is.Has nem lenne ennyi dolgod,meg a sok betegség ,több városi fotót kérnék Tőled.De most nem ez a fontos.Ja és a malacka nagyon cuki!!!!!!
Kata!Mennyivel jobbak a lakótelepi képek a virágzó fákkal.Nagy a kontraszt,de jó!Köszönöm ,hogy fotózol a sok feladat mellett.
Rita!Borzasztó vagy ,hogy mindig jó képeket csinálsz!!!!Zorró cica : CICA HÁTTÉRREL festmény Kitehetnéd az árát.Ez az árvacsalán most nem tetszik annyira mint a tavalyi GÉSÁS.Meghallgattam a madárének videót.mindkettő szép,de a cinke a szívem csücske.sajnos a macskáimnak is.A múlt hét "termése":2 patkány,5 egér,3 énekesmadár,1 galamb kinyuvasztása.hajnalban felhozása az emeletre,be kell mutatnia nekem,hogy megdicsérjem ,hangos nyávogás 4 órakor és a szomszédok káromkodása : "NÉZD MÁR MEG B.....MEG HOGY MIT HOZOTT A MACSKÁD/üvölti a szomszéd/,MERT NEM TUDUNK ALUDNI!Muszáj odamennem az ajtóhoz,kikukkantanom,mert addig nem hagyja abba.De csak résnyire nyitom ki,nehogy behozza.Köszönöm a fotót és a videókat.
Na ennyit mára.Üdv Mindenkinek innen a "forrongó" városból:Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 15:12

Paggy! A piros árvacsalán sokkal kisebb, mint a másik árvacsalán. Azok most kezdenek virítani.
Majd róluk is hozok képet.

A kertemen átjáró cicák már nem hoznak egeret, de jó! Volt amikor naponta találtam a teraszon.
Nem irigyellek a hajnali zsákmány bemutatása miatt, de azért azt látom, hogy jó képességű cicáid
vannak :))

Ez is piros árvacsalán. Tegnap hajnalban fotóztam:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 15:48

Mai kísérletezéseim eredménye: Ezek mind ugyanannak az őszibarack fának a virágai, hol a nappal
szemben, hol a napnak háttal fotózva, egyazon időben:

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 15. 15:49

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 15. 19:24

lányok! Két nap fotózással vagyok lemaradva, de olyan fáradt vagyok, hogy nincs energiám semmire. Viszont ma sikerült megint kimozdulni a gyülibe, vettem is könyvet. Hozom majd a fotókat, de tegnap és ma nem volt lelkierőm facezni. Éppen csak a már elkészült filmekhez vittem el a feliratokat! A good Wicht sorit nézem meg, amikor megjön a felirata. Vajandi fordításában. várom majd a My golden life esedékes fordítását, valamint a tiedet, Rita. Holnap fizikó, igaz ide meg vihar van beigérve, hát ha az is bejön az internetezésnek lőttek, mert ha villámlik nagy ívben kerülök mindent. Szép estét mindenkinek. A képeket megnéztem, és kigyönyörködtem magam..de a videókra már nem maradt energiám. + ha hallani akarom a madárhangokat, akkor fejhallgatóznom kell, másként nem hallom sajnos.
Jövök majd olvasni és nézegetni titeket! Zorró cica előkerülésének is nagyon örültem. Milyen izgalmas az árnyalatokat hozni a gyümölcsfákról! :-bd :ymhug: :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 16. 4:54

Kata! Mára jó időt kívánok neked a fizikoterápia környékére! Essen akkor, ha már otthon leszel.
Magamnak is ezt szeretném, mert olyan busszal jövök haza, ami nem hoz fel a faluba. Nem esne
jól, ha bőrig áznék.

Ez a videó még hozzátartozik a barackfa virágzáshoz. Szorgoskodó méhecske:

Vissza: “Társalgó”