Sziasztok! Két hét lemaradást igyekszek pótolni.Hiába kicsinyitettem a képeket, még igy is óriásiak igy betettem őket spoilerbe.
Rita, irtad, hogy a cukrot teljesen sikerült száműznöd az életedből. Gratulálok! Múltkor úgy jártam, mivel nálam is tiltólistás, hogy vendégek jöttek és valamibe nagyon kellett volna. Bajban is voltam.
Azt a kisugárzást a lábba nálam a csontkovácsnak titulált gerincfunkció terápiás doktorbácsink szokta megjavitani nálam. Most is mennem kellene már, de annyi minden jön közbe és ez marad el.
A feketerigó videóját megnézve másodjára esett le,hogy amit hallok az koppanás az ablakon.
Megszokta már azóta a helyzetet?
Paggy! Birom a dédit. Pl. „Engedj be mucikám. „ A képeken tényleg nagyon fiatalosan néz ki.
Minden tiszteletem a Tied az ápolási munkáért. Nem lehet könnyű. Mikor olvastam az jutott eszembe, bocsánat is érte, miszerint Te sem tudsz nyugiban ülni otthon a fenekeden. De hát igy is van ez jól szerintem.
Amúgy azt hiszem nyolcadikos voltam, mikor én is űrhajós akartam lenni. A bibi az volt a dologban, hogy még a játszótéren a hajóhintában is szédültem. Le is tettem róla.
Nálunk szintén utálom az ünnepeket van a páromnál. Már én is túl tettem magam rajta talán, de a fiam miatt és kicsit magamért is próbálom valamennyire tartani az ünnepi látszatot.
Várom a cukrászdás képeket! A fréziás képeslapötlet nagyon tetszik!
Éva! A porcsinról: én is kiszúrtam már rég, hogy ehető és milyen jó hatása van, de valahogy mindig elmaradt a kipróbálása. Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy Ödön ott pisil ahol ő akar, igy nem vagyok biztos a kiválasztott porcsin streilizáltságában.
A kert végénél a tónál ragadós galaj nő. Onnan szoktam csenni, belerakni a gyümölcscentrifugába és kenegetni a keloidot a bőrömön. A bőrgyógyász szerint újra kinő,ha kimetszi. Láttam már sajnos élő példát rá, igy ott marad a helyén, akinek nem tetszik nem néz rá.
Gabóci! Lemaradtam a becsipődésedről is, bár biztos Te is lemaradtál volna szivesen. Remélem azóta minden rendben. Közben olvastam, hogy többünknél jelentkezett hasonló baj az elmúlt időkben. Biztos az időváltozás is besegitett.
Nálam az utca is hozzájárult, meg is fogadtam, hogy csinálja az, akinek bántja a szemét, mert nem állapot amit utána érzek. Ott van még a tuják metszése, aljtányér kialakitása , gyümölcsfák kapálása és a fűnyirás. Kezdek nagyon belefáradni.
Ugyanolyan magnólia van az ablakom alatt, mint amit feltettél:
A másik, bár mire felteszem a képeket már kezdi is a szirmait elhullajtani.
Nálatok jóval hamarabb vannak kivirágozva a fák és virágok, mint nálunk. Nagyon szépek a képeid!.
MinGi! Azt hiszem ilyen kliviát még nem is láttam élőben. Ezért jó, hogy mindenfélét felteszünk.
Kata! Nagyon szépek a képeid! Egyre jobbak! Komolyan! Jó, hogy ki tudtatok mozdulni otthonról már egy kicsit. Az a beigli! Hú, nagyon guszta! Azt hiszem, ha jó a látókám: kakaós. A kis fekete – fehér tengerimalacka is nagyon aranyos.
Papagájokból a legutolsó tetszik legjobban szinben, meg még a piros halacska. Brrrr, az a soklábú izéke, hát ha azzal álmodnék biztos felébrednék…
A kenyered csúcsszuper lett!! Mivel még nem ettem úgy fagyit, hogy két bizéke áll ki belőle, fogalmam sincs mire valók. Szivószálak? Most lehet jót mosolyogtok.
Nagyon sok képet csináltam mostanában, de zajlik az élet nálunk, igy keveset voltam itt, elmaradtak azok feltétele is.