Gyönyörű a parkja is.

Egy kínai mamutfenyő

Utazás tovább a Majtényi síkra a Rákóczi szabadságharc emlékhelyére, ahol mi is koszorúztunk.

Paggy írta:Igen boldog vagyok,mert az esti csendben,kellemes lámpafény háttérrel, szép képeket nézegethetek.
Marcsi!Szépséges ez a Reök Palota.Nekem is Barcelona jutott az eszembe.Nagyon-nagyon érdekes az ismertető.Mindjárt megnézem mégegyszer a homlokzatot.Vajon most kik laknak ott?Szép,tágas lakások lehetnek,nagy belmagassággal.A földesurak helyét vajon először társbérletekké alakították?Mi mindent tudtak azok az építészek!Nekem jobban tetszett a tér virágokkal,mint az idióta térkövezés,ami most mindenhol divatos.Jó,igaz,hogy nem volt pad ,"csak "rózsák,de egészséges kompromisszum jöhetett volna.ÉS MILYEN A FRANCIA CUKRÁSZDA A SARKON?Kérek majd /hogy is hívják azokat az embereket,akik vendéglőket látogatnak és kritikát írnak?/egy jó kis helyzetjelentést/HA LEHET/ a FRANCIA CUKRÁSZDA finomságairól.Nagyon jó lett a kép,nyálcsorgató.KÖSZÖNÖM![]()
![]()
Rita!SAJNÁLOM,hogy így kiszúrt Veled az időjárás.Nagyon mérges lettem volna,hiszen nem teljesítménytúrára mentetek,hanem ámulni és bámulni.Elképzeltem így is ,de a tavalyi képek jobbak voltak.Nagyon szép a páfrányfenyő átsütő nap.Köszönöm a fotókat.![]()
![]()
És kedves Ági!Csak nem egy madeira terítőn szundikál a kis "csöppség" a levágott karmaival?![]()
Örülök,hogy sikerült a fenékkezelés is.Ha valaki olyan olvassa,akinek nincs állata,az hiszi nem vagyunk normálisak,DE MI TUDJUK,HOGY DE IGEN!
![]()
Lányok!Évával mi lehet?Más fórumon hallottatok róla?Olyan régen nem jelentkezett.ÉVI!Ha olvasod,légyszíves küldj egy szmájlit,hogy tudjuk, jól vagy!
Ma BÜDÖSKÉKET MENTETTEM.a HÁZAK KÖZÖTT KÖRALAKÚ MAGASÁGYÁSOK VANNAK.Minden évszakban cserélik a virágokat bennük.Hiába néhány még élni szeretne,kidobják őket .A telefonommal készítettem egy képet.Félkézzel készült és rajtavagyok mint a mentősnővér.hazavittem vázába és a gyökereseknek adtam még pár hetet.Most csak 1 képet teszek fel,mert azt ígértem 2 hét múlva hozok képet.Remélem egy kis csalást megbocsájtotok.Jó éjt!Paggy
Paggy írta:Kedves Kata!Megvárom a képeid,addig míg felrakod,mosogatok egy kicsit.VÁROM !!!![]()
![]()
Akkor majd később jövök az ízelítővel.,majd REAGÁLOK a kommentedre,mert érdekes ,amit írtál.Paggy
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég