Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 26. 22:34

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 26. 22:37

Utolsó kép jön és megyek végre nézelődni.Írok hozzászólást,de ne várjátok meg,mert nyugodtan akarom megnézni és elolvasni.Ági!Tudom milyen vacak kezelni egy állatot.A macska még zűrösebb dolog.Előjön belőle a vadállat.Kitartást!!!! %%- :ymapplause: :littlehearth: %%-
Ez a filmklub:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 26. 22:48

GABÓCI!MOST LÁTOM,hogy beteg lettél,gyorsan gyógyulj meg!!!! [-x Nem szabad betegnek lenned!!! :movingflower: :flower1: :littlehearth: Vigyázz magadra!!!!
Mindjárt szerzek egy betegségelűző képet.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 26. 22:53

Na most megyek nézelődni.Jó éjszakát!Paggy :-h :flower1: :littlehearth: :movingflower:

Ági!Megnéztem és elolvastam a kalligráfia tanfolyamról feltett képeket és hozzászólásod. /most látom,hogy 2l-lel kell írni/.Jaj ,jaj nekem nagyon nehéznek tűnik!Biztosan frászt kapnék közben,hogy nem elég ,hogy levegőben kell tartani a karomat írás közben, még szépnek és nem vastagnak is kell lennie.Rettentő ügyes vagy.CSAK GYAKOROLJ BŐSZEN!Majd lesz egy KÍNAI ÍRÁS/T/TUDÓ a csapatban.Hűha,el fogok Veled dicsekedni.Légyszíves karácsonyra majd 1-2 szót és pici rajzot/festést/,bármilywen egyszerűt készíts és kiteszem a falamra.Mivel "érdekelt leszek"esetleg a dologban,mégjobban drukkolok Neked.Az is izgalmas lesz,ha elmész a Csunkingi Művészegyesület/-együttes?/ hangversenyére.Nekem is nagyon tetszik a kínai zene.ÉS MI AZ AZ ARCVÁLTÓ BEMUTATÓ?Maszkot készítenek?Szóval jó kis programjaid lesznek Ödön és az otthoni "FIÚK" mellett.MÁS:Lehet gesztenyét kapni Szegeden?Itt most olyan vacak van méregdrágán...Köszönöm a képeket és a magyarázatot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 26. 23:48

Kedves Kata!Csak nem volt kétséges az özvegyi nyugdíjad?Még ahhoz is felülvizsgálatra kell menni?Hová jutottunk,ha Veled ezt teszik? :((
Egyébként örülök,hogy volt egy izgalmas napotok Samukával és a sógornőddel.De mi az az autóselrablás?Samukát vagy Téged raboltak el?
Samuka nem akart ráülni a mászókára,vagy a sógornődet húzza fel?Aranyosak vagytok ketten vele a képen.TE MINDIG MOSOLYOGSZ! :-bd
NA MOST JÖNNEK A KEDVENCEIM: A KÖRTÉK
Először az utolsó előtti.Nekem ez egy AKTFOTÓ.Egy gyönyörű nő,háttal ül.Nagyon nőies.Ha körteként nézem,szép,finom,beleharapnivaló.
A többi körte is gyönyörű.Egy dolgot hiányolok csak,hogy van mindig 1-1 gyümölcs,amelyik kilóg a képből.Ettől nem tökéletes,DE egyébként olyan öröm ránézni a gyümölcsökre,mindegyik SZEMÉLYISÉG.Köszönöm szépen a képeket. :littlehearth: :movingflower: Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 27. 8:35

Ági, nekem a meztelencsiga jut róla eszembe....de tényleg lehetne valami normálisabb alkotás is oda... :)) .

Igazad van, én is Paggy képei alapján járok Pesten... :D ;) . Egyébként érdekességképpen írom, hogy egyszerűen a környezet háttere nem igazán ideális a teljes kép készítésére, vagy rengeteg mindent át kell pakolni, vagy mesterséges hátteret csinálni és már úgy nem az igazi... egyébként tetszenek nagyon , a mogyorósra egy pillanatra én is rácsodálkoztam, hogy mit is látok... :)) ..A virágos is nagyon tetszik..milyen sokat számít ott is a háttér... az alma a késsel...hát biztosan nem boldogulnék vele, mert pont ott nincs éle, ahol képzeletben vágnám. ;) .

Amikor bent jártunk a városban, akkor telefonált ránk a sógornőm hogy merre vagyunk, mert jönne hozzánk...hát így történt az autós elrablás, mert meg sem álltunk az egyik kinti Sportboltig, De persze semmit nem tudtam venni. Legalábbis ott.
Ági, Ödönkének maximális már az alkalmazkodási képessége.!Ügyes legény... :-bd . Legalább ezzel segít! :) .
Elfelejtettem írni Paggynak, hogy nagyon jó képe lett a moziteremből, így legalább azt is láttam. :-bd :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:46

Sziasztok!Piac után,főzés előtt,itt most ilyen idő van:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:47

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:47

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:48

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:49

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 13:50

Kép

Szép napot!Paggy Igyunk egy kis teát!
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. október 27. 21:32

Sziasztok!

Paggy! Ahogy ma hazaértem a piacról reggel, akkor jutott eszembe mit is felejtettem már ott el. Tudtam, hgoy valamit meg akarok nézni, de az eszem azt otthon hagytam. Hát a gesztenyét! Látni láttam már, de az árára nem emlékeztem. Az biztos,hogy horror áron van itt is. Én nem szoktam venni, életemben egyszer ettem , már nem emlékszem,hogy szerettem-e.
Katának igaza volt, jó, hogy a mozitermet láttuk legalább igy belülről. :-)
Szerencsére nálunk szép idő volt, be is száradtak a szines, vastag ruhák kint.
Az arcváltós műsort megnéztem a neten milyen is lehet, bár kifejezetetten erről a művészegyüttesről nem találtam semmit.
Annyit előtte is tudtam, hogy maszkban adnak elő valamit, de pl. hogy ez a tudomány családról családra száll és a han-ok között, na ez újdonság volt. Remélem tudok érdembeli videót csinálni majd. A kalligráfián is 15-en voltunk, a kinai intézet igazgatója szerint ez szép szám.
Ma csináltam fűszervajat, finom lett.
házivajba tettem a kertből még talált tárkonyt, bazsalikomot, kis fokhagymát, sót, háromszinű borsot. Jól összeturmixoltam, aztán a felébe még tettem házi krémsajtot. Nagyon finom lett mindkét fajta. Már nem merek többet enni belőle, mert puszilkodnom kell holnap és elájulnak a fokhagymaszagtól. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 27. 21:51

Kedves Ági!Küldök Neked privát üzenetet.Üdv:Paggy
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957413 ... Y7Zsm3.jpg
http://p.coldline.hu/2018/10/28/2957415 ... nNBPsP.jpg Csak így tudtam feltenni az esti és a ma reggeli képeim.
Nagyon köszönöm a fűszervajreceptet.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 28. 10:27

Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 28. 21:05

Sziasztok!
Tegnap este nagy sikerű ünnepi hangversenyen voltam a felújított és újra felszentelt Evangélikus Nagytemplomban. A Békéscsaba újratelepítésének 300. évfordulójához kötődő hangverseny címe "300 év 300 hang". Utána a templomra vetített fényfestéssel üdvözölték az eseményt.
Sajnos mostanában nem tudok a Youtoubra feltenni semmit (nem jöttem még rá, mi az oka), de a fb-on vannak videó részletek amit csináltam, vagy megosztottam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nem az én képem.Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. október 28. 21:14

Gabóci!
Gyönyörű a belső tér! A hangzás pedig fantasztikus lehetett ott élőben!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. október 29. 18:39

Kedves Gabóci, köszönöm a szép képeket, biztosan felemelő élmény lehetett több szempontból is ott lenni . a hangzásvilág is gyönyörű lehetett. :)
:ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 21:02

Szia Gabi!Gyönyörű lett a templom.Ennyi sok ember,igazi ünnep!Mindjárt megnézem a Facebookot,de előtte leírom,hogy olyan jók a képek.Tiszták és átjön rajtuk az az érzés,hogy mennyire fontos és ünnepélyes dolog volt .Felmentél a legfelső szintre?Ez csak a külső,jó lenne hallani a zenét!Te írtad,bekukkanthatsz a életembe Budapesten.Most én is ezt szeretném írni.Belekukkantunk egy város ünnepébe.Megyek a Facebookra.Köszönöm szépen a képeket.Üdv.Paggy
Gabi !Meghallgattam,köszönöm szépen .Szép templomba illő zene. :flower1: :ymdaydream:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. október 29. 21:38

Paggy! Köszönöm a dicséretet. Szép a templom, nem hiába Közép Euróba legnagyobb evangélikus temploma. Nem a legfelső, azaz a második emeletről csináltam a videókat, csak az elsőről. A legelső képen ha szemfüles vagy megtalálsz az oszlop mellett! Azt a képet a barátnőm fia fotózta. Több videót csináltam, jól el is fáradt a karom. Kéne venni egy szelfi botot.

Ma még kihasználva a jó időt, a környékünkön sétáltam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Új kacsa család "telepedett le" a Körös mellett.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 21:47

Gabi!A fényképeket a telefonoddal csináltad?Nagyon jók.A felülről a második és a varjó 2eszik" tetszik a legjobban.Kár ,hogy nem közelibb a madár.Mindjárt megnézem mégjobban.IGAZÁN AZ A LEGNAGYOBB ÖRÖMÖM,hogy teszel fel ide is képeket.Boldog lennék,ha fejlődhetnék a fotózásban.Sokat lehet tanulni mások fotóiból.Megcsodálhatod,érdeklődésedet felkelti,elemezheted,ötletet ad.Mindjárt mutatok valamit.Ha már lefeküdtél,nézd meg holnap.Kíváncsi vagyok a véleményedre!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 21:57

Tehát,most felfedem a titkom,ide szeretnék eljutni.Mármint most gyorsan csináltam az íróasztalomon 3 vacak képet,de a témája ---saját csendéletfotókat szeretnék csinálni,nemcsak fréziából.Ez a 3 kép nem annyira tetszik,de mégis példa rá./régi Nők Lapjából valók/Nektek melyik "jön be"?
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 21:58

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 21:59

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. október 29. 22:02

Nekem mindegyik túl sok./a fentiek/Meg lépcsőházkiállítást szeretnék majd csinálni frézianyílás idején.Mondjuk 3 évente.MeghívnálaK Titeket és néhány barátomat.A lépcsőházban a fotóink,az emeleten az én virágzó fréziám és esetleg MinGié ,legfelül finom kávé,süti és jó kis beszélgetés. Csak a barátok .Na mit szóltok?.Csak hobbyfotózás,kedvtelésből,örömből.???

Vissza: “Társalgó”